- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Yine süper Tebrikler canimMenümü yazayım 1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,yeşillik 1 çay bardağı ceviz ,domates şekersiz çay akşam ise zeytinyağlı taze barbunya yanında gelin turşusu
En azından porsiyon küçük kurtarmış sin benceMisafir olduğu için biraz kaçamak oldu kahvaltı da bir krep, peynir, zeytin, domates. ARA: 2-3 tane mürdüm erik AKŞAM: tarhana çorbası 2 çatalda kızartmadan almıştım :/fitblack
Sen zekisin maşallahama ben gerçekten tanıyamadım yuh olsun bana
ay bunu ben de yapayım miyav@Vilma 37 https://mutluchef.com/2012/08/23/eksili-mercimekli-kabak-dolma/ sayfayı tıkla Can'ım tarif çıkıyor birbir yaptım sadece kabak yerine biber ve domates ile yaptım
canım yazdım gözünden kaçmışfitblack canım salon işi ne oldu hiç yazmadın merak ettim
pek olmamış canım yarın daha sağlıklı gıda alırsınMisafir olduğu için biraz kaçamak oldu kahvaltı da bir krep, peynir, zeytin, domates. ARA: 2-3 tane mürdüm erik AKŞAM: tarhana çorbası 2 çatalda kızartmadan almıştım :/fitblack
bugünkü menün çok hoşuma gittiMenüm
Sabah Menemen 1 dilim ekmek 1 çatal tereyağı 1ç. T.pekmez 1 dilim peynir 3 zeytin salatalık şekersiz çay
Ara yarım şeftali 1 incir
3 gibi 1 kase çorba 1 tabak kabak yemeği Yoğurtlu sarımsak 1 lokma ekmek
Ara 1 incir
Aksam 1 bardak süt 1 tane
Spot 45 dk leslie şimdi yapacağım akşam isim olmazsa bi 45 daha yapacağım
aynen canım incelirsinBuda benim ölçüler 38 oldum gibi sanki sinirdayim ama 3 cm daha incelirsem süper olacak..bayrama kadar vakit var ben 3 değil 5 cm bile incelirim
Ben de cheescakeli baklava mı yapsamtriliçeye ölürürmmm
kısır yapcaktımda türkçe harfi kabul etmiyo sistem
Bunlar zaten dünün menüsüydü bugünün menüsü: SABAH: 1 dilim kepek ekmeği 1kk peynir, 1 yumurta, domates salatalık. 2-3 çatal petek bal, şekersiz çay ARA: 2 mürdüm erik AKŞAM:???? gerçekten ne yiceğimi bende bilmiyorum belli değilpek olmamış canım yarın daha sağlıklı gıda alırsın
Ben karpuzu çok seviyorum en sevdiğim meyveOlmaz şekerimizi yükseltip düşürür açlık krizine sokar beni
Bugün yenilenme var takınmakızlaaar
ben de adımı,profilimi değiştirdim şimdi beni tanıyamazsınız falan
black ben
miyav aman karıştırma beni
bugünkü güzelmişBunlar zaten dünün menüsüydü bugünün menüsü: SABAH: 1 dilim kepek ekmeği 1kk peynir, 1 yumurta, domates salatalık. 2-3 çatal petek bal, şekersiz çay ARA: 2 mürdüm erik AKŞAM:???? gerçekten ne yiceğimi bende bilmiyorum belli değil
ben de incir ve kavuna bayılırımBen karpuzu çok seviyorum en sevdiğim meyve
benim de bel yok göbek yok simit yok göğüs yok hepsinin yağını basenlere ve kalçaya toplamışım,maşallahAyy benim de göbeğim yok belim yok simitlerim ve basenim var
Onları da çok seviyorum ama favoriim karpuzben de incir ve kavuna bayılırım
aynen balımBugün yenilenme var takınma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?