Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menümü yazayım 1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,yeşillik 1 çay bardağı ceviz ,domates şekersiz çay akşam ise zeytinyağlı taze barbunya yanında gelin turşusu
Yine süper Tebrikler canim
Misafir olduğu için biraz kaçamak oldu kahvaltı da bir krep, peynir, zeytin, domates. ARA: 2-3 tane mürdüm erik AKŞAM: tarhana çorbası 2 çatalda kızartmadan almıştım :/ fitblack
En azından porsiyon küçük kurtarmış sin bence

Menüm
Sabah Menemen 1 dilim ekmek 1 çatal tereyağı 1ç. T.pekmez 1 dilim peynir 3 zeytin salatalık şekersiz çay
Ara yarım şeftali 1 incir
3 gibi 1 kase çorba 1 tabak kabak yemeği Yoğurtlu sarımsak 1 lokma ekmek
Ara 1 incir
Aksam 1 bardak süt 1 tane
Spot 45 dk leslie şimdi yapacağım akşam isim olmazsa bi 45 daha yapacağım

Buda benim ölçüler 38 oldum gibi sanki sinirdayim ama 3 cm daha incelirsem süper olacak..bayrama kadar vakit var ben 3 değil 5 cm bile incelirim

Eklentiler

• 20160808_173734.webp
    14 KB · Görüntüleme: 45
bugünkü menün çok hoşuma gitti incir lif deposu vitamin kaynağı,onu yiyince canın tatlı da istememiştir

pek olmamış canım yarın daha sağlıklı gıda alırsın
Bunlar zaten dünün menüsüydü bugünün menüsü: SABAH: 1 dilim kepek ekmeği 1kk peynir, 1 yumurta, domates salatalık. 2-3 çatal petek bal, şekersiz çay ARA: 2 mürdüm erik AKŞAM:???? gerçekten ne yiceğimi bende bilmiyorum belli değil

fitblack kuzum ne guzel.belin incecik olmus benim simitlerimde var beni cok seviyorlar birakmadila benim yakami

Yürüyüş bizim.isimize cok yarar basen kalca en iyisi yürüyüş dimi kuzum @miyav_su
Ayy benim de göbeğim yok belim yok simitlerim ve basenim var

bugünkü güzelmiş
akşama güzel bir sebze yemeği ve salata yiyebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…