Basen herkes de var gibi birşey zatenbenim de bel yok göbek yok simit yok göğüs yok hepsinin yağını basenlere ve kalçaya toplamışım,maşallah
Ben seni direk tanıdım amaaynen balım
Afiyet olsun canım
Yok canım istesede yemeyecegim tutacagim bogazimi..bugünkü menün çok hoşuma gittiincir lif deposu vitamin kaynağı,onu yiyince canın tatlı da istememiştir
simit hariç onun yok olmasını istiyorum ama yavaş yavaş eritecegim onuaynen canım incelirsin
bu arada vücut ölçülerin çok orantılı ne güzel
basen çok zor eriyor aynen,olsun eriteceğizBasen herkes de var gibi birşey zatenBir de gitmiyolar kolay kolay
bir tekBen seni direk tanıdım amaVegan ve hedef kilodan
galiba simit ve basenler zor gidiyor,bende simit yok neyse ki bir de o olsaydı kafayı yerdimYok canım istesede yemeyecegim tutacagim bogazimi..
simit hariç onun yok olmasını istiyorum ama yavaş yavaş eritecegim onu
Çok güzel canim-bugünkü menüm-
09.00: 1 muz
10.30: 4 orta boy fırında baharatlı patates,salata
14.00: 2 tabak ayşe kadın fasulye
18.00: yarım salkım üzüm,2 kayısı,1 erik
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 45 dk yürüyüş (akşama yapacağım)
hayır miyavdeğiştirme kalsın o zaman miyav'ım olarak kal bari bayır gül'üm olma lütfen
Tatlım ben tip 2 diyabet ve insülin direncim var çabuk açıktırıyor beni malesefBen karpuzu çok seviyorum en sevdiğim meyve
Menün güzel fıstık afiyet olsun-bugünkü menüm-
09.00: 1 muz
10.30: 4 orta boy fırında baharatlı patates,salata
14.00: 2 tabak ayşe kadın fasulye
18.00: yarım salkım üzüm,2 kayısı,1 erik
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 45 dk yürüyüş (akşama yapacağım)
Hadi bakalım
Ve bol sıvı almakKuzum gribin en guzel ilaci uyumak valla uymadığın zaman griptrn yoruluyorum
Çok güzel canim
teşekkür ederim şekerlerMenün güzel fıstık afiyet olsun
Tamam umarım yaşlanmadan önce söyleye bilirimkuzum sen bayramda yapmayacak mıydın kaçamak?
yapmaman süper ama ben sana uyarım,zaten dilediğimi yiyorum ben bana kısır falan yasak değil ama çok sevmediğimden pek yapmıyorum.annem isterse yaparım.
sen yapacağın zaman söyle eşlik ederim
ben biyenmedimNeden güzel değil mi aşk olsun
Tamam umarım yaşlanmadan önce söyleye bilirim
Yeğen oyuncak kedi almış isim söylüyordu böyle afilli sosyetik hepsinin sonunda su vardı bende gıcık olsun diye miyav-su olsun demiştim o yüzden miyavsu seviyorum sosyetik duruyorsağ ol canım
bence de miyav kal bayır gülü olmahatırası neymişş
Tamam öyle olsun bakalımben biyenmedim
Farkettim zaten dünkü menün lütfenMisafir olduğu için biraz kaçamak oldu kahvaltı da bir krep, peynir, zeytin, domates. ARA: 2-3 tane mürdüm erik AKŞAM: tarhana çorbası 2 çatalda kızartmadan almıştım :/fitblack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?