Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İzledim canım çok oldu izleyeli

1kase çorba ne çorbası Canım kusura bakmayın biraz meraklıyım dır akşam süt ve 1 tane ne ve aç mı kalacaksın

Soya mı bence koyma bir araştır soyayı derim çok bilmiş olmak istemiyorum ama onun yerine lor peyniri koymanı tavsiye ederim
canım soyayı ben o kadaaaaar araştırdım ki,gdo meselesini diyorsun eminim.hayvan yemi yapılan ürünlerin genetiği değiştirilmiş,bizim için satılan ürünler gdo'lu değil. hatta bununla ilgili makaleler var seni kesmezse atarım onları da canım
ayrıca ol canım bilmiş sağlığımızı düşünüyorsun sonuçta.
mısır için bir şey diyemeyeceğim,benim bildiğim bardak mısırlar öyle koçanlar değil ama net bilgim yok onda

Neden perşembe başlıyorsun ki salı başlamıyorsun çok meraklı oldum bu sıralar
olsun canım yazmıştım ilk sorduğunda ama sayfalarda kaynamış salı kan veriyorum değerler için,çarşambada annemin malum kontrolleri var,iki gün hastanedeyiz canım perşembe boş oluyorum ancak
spor salonuna da sabahları gideceğim çünkü sabah 09.00-13.00 arası sadece bayanlara hizmet veriyor öyle tercih ettim yetişemem diye perşembe sabahtan başlayacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…