İzledim canım çok oldu izleyelisana bir şey diyeyim mi
eskiden ben de böyleydim,yani diyet yapardım hep tatlı krizlerim tutardı
ve aşırı tatlıya düşkün bir insandım ben,annem bıkmıştı benden seni pastacıya vereceğim falan derdi.günde 6 öğün çikolata yiyip doyabilirdim,hatta bir kahvaltıcımız vardı.çikolata çeşmesi vardı,oradan alırdım hep nutellalar yanında halt etmiş.
bence tatlı ve şeker de bir bağımlılık.gerçekten bağımlılık,sigaradan bile daha fazla.
annem deli gibi çay kahve içerdi ve 1 bardak çaya 10-12 küp şeker atardı,bakın kızlar abartmıyorum.sonuç ne oldu biliyor musun? kanser.
çok zor zamanlar geçirdik konusunu bile açmak istemiyorum,ama çok korktum cidden sarsıldım ve beynimde bitirdim.şu an çok şaşkınım canım tatlı istemiyor.bence bizimMiyav_su ile sırrımız beyinde bitirmek.yoksa bizim de canımız çekerdi normal değil çekmemesi.
ve şundan da olabilir şeker de sigara gibi bağımlılık ve bağımlı yapan şeyleri birden komple kesmek gerekiyor.azaltmak diye bir şey yok,azaltarak ancak vücudunuza işkence yaparsınız.ben hepten birden kestiğim için canım istemiyor bence.
öyle kısaca anlatayım dedim.
bir de that sugar film diye bir belgesel var muhakkak izleyin,miyav sen de izle bayılacaksın.ne kadar haklıyız bir kere daha anlayacaksın,şeker değil resmen zehir.
1kase çorba ne çorbası Canım kusura bakmayın biraz meraklıyım dır akşam süt ve 1 tane ne ve aç mı kalacaksınMenüm
Sabah Menemen 1 dilim ekmek 1 çatal tereyağı 1ç. T.pekmez 1 dilim peynir 3 zeytin salatalık şekersiz çay
Ara yarım şeftali 1 incir
3 gibi 1 kase çorba 1 tabak kabak yemeği Yoğurtlu sarımsak 1 lokma ekmek
Ara 1 incir
Aksam 1 bardak süt 1 tane
Spot 45 dk leslie şimdi yapacağım akşam isim olmazsa bi 45 daha yapacağım
Soya mı bence koyma bir araştır soyayı derimay bunu ben de yapayım miyavkıyma yerine soya kıyması koyarım
Neden perşembe başlıyorsun ki salı başlamıyorsun çok meraklı oldum bu sıralarcanım yazdım gözünden kaçmış
salı yazılmaya gidiyorum ama perşembe başlıyorum
İyi yapmışsın Can'ım bende kopyaladım telefona teşekkürler paylaşım içinBeden Tablosu kizlar
Sen dediysen yaparsın bu hafta bomba patlatacak insanların başında sen geliyorsunBuda benim ölçüler 38 oldum gibi sanki sinirdayim ama 3 cm daha incelirsem süper olacak..bayrama kadar vakit var ben 3 değil 5 cm bile incelirim
Sen onu yaparsan bende kedi yiyen satanist fare yaparımBen de cheescakeli baklava mı yapsam
Kuzuu adım adım tabii ki de doğru olan senin yaptığınbasen çok zor eriyor aynen,olsun eriteceğiz
bir tekMiyav_su tanıyamamış herhalde tabii tanırsın hangi manyak hedef kilosunu 69 koyar ki olsun hedefleri küçük tutalım
Yapalım yapalımSen onu yaparsan bende kedi yiyen satanist fare yaparım
Trt 3 de yani Trt sporda izledim ben bugünKızlar olimpiyat oyunlarını hangi kanal veriyor bilginiz var mı bugün yüzme vardı onu bakacığım yardım please
Ben ütü başına geçtim en az 1 saat yokum siz kaynattın kuzularBrokolilerim, antep fıstıklarım nerdesiniz
Doğru diyorsun neyse ortalığı karıştırmayalımYapalım yapalımKazen abi atar bizi sonra
Kolay gelsin kuzumBen ütü başına geçtim en az 1 saat yokum siz kaynattın kuzular
canım soyayı ben o kadaaaaar araştırdım ki,gdo meselesini diyorsun eminim.hayvan yemi yapılan ürünlerin genetiği değiştirilmiş,bizim için satılan ürünler gdo'lu değil. hatta bununla ilgili makaleler var seni kesmezse atarım onları da canımSoya mı bence koyma bir araştır soyayı derimçok bilmiş olmak istemiyorum ama onun yerine lor peyniri koymanı tavsiye ederim
ayrıca lor yiyemem ben veganım! peynir cısssSoya mı bence koyma bir araştır soyayı derimçok bilmiş olmak istemiyorum ama onun yerine lor peyniri koymanı tavsiye ederim
olsun canım yazmıştım ilk sorduğunda ama sayfalarda kaynamış salı kan veriyorum değerler için,çarşambada annemin malum kontrolleri var,iki gün hastanedeyiz canım perşembe boş oluyorum ancakNeden perşembe başlıyorsun ki salı başlamıyorsun çok meraklı oldum bu sıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?