Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

maliyeci89 bebiş bugün Nasıl umarım biraz daha iyidir minnoş
Bugün çok daha iyi teyzesi maşallah eskisi gibi tatlı gülücükleri yine evimize neşe getirdi.Evlat çok farklı bişeymiş annem üzerime çok düştüğünde abartma falan derdim anne olunca beni daha iyi anlayacaksın derdi.Şimdi anlıyorum!!!

Anladım canım kolay gelsin size annenle bitanem bende ancak ütü çamaşır bitti şükür mutfağıda topladım lavaboları ovar yatarım

İyi olmasına sevindim benim için öp cimcimeyi kız mı bilmiyor ama olsun

teşekkür ederim canım

canım yataktan çıkma ve bol bol terlemeye bak,ılık duş al yat terle ancak bu döngü ile iyileşirsin canım
Öyle yapıyorum kuzun hayirlisyla cok sagol
basen çok zor eriyor aynen,olsun eriteceğiz

bir tek Miyav_su tanıyamamış herhalde tabii tanırsın hangi manyak hedef kilosunu 69 koyar ki olsun hedefleri küçük tutalım
Benimde hedefimde 69
Benim bulduğum Nasıl bayır gülü
En güzeli seninki kuzum

Hep saglikli sihhatli olsun bebisin kuzummm INŞALLAH

Anladım canım kolay gelsin size annenle bitanem bende ancak ütü çamaşır bitti şükür mutfağıda topladım lavaboları ovar yatarım
sen bugün bayağı kalori yaktın canım
Ana Onuda mı yemiyorsun senin işin zor Canım evlenince eşin umarım sana saygı duyar
benim amerika'daki manita vejetaryen zaten,öyle olmayan birisiyle evlenemem galiba
neyse ki saygı duyuyor hatta geçen vegan bir rakı sofrası hazırlamış onu atmış bunu bunu yapacağım gelince diye

Kuzum sendemi amerikada yaşıyorsun kac yasindaydin kuzum bide adini bilmiyorum ben kimsenin yaaa

3 gundur ne spor yapiyorum nede cok kaloteli besleniyorum oyle diyeti bozmadımmm ama keyfisz agzimin tadi yok o manada sunu biliyorumkiii herseyin en önemlisi saglikk guzeller ALLAHIM bizi korusun canlar
çok haklısın canım ama canını sıkma,daha kötüleri olmasın.
ve bundan sonra dikkat et lütfen canından kıymetli değil 3-5 çaput

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…