- 10 Kasım 2013
- 475
- 511
- 123
Bugün çok daha iyi teyzesi maşallah eskisi gibi tatlı gülücükleri yine evimize neşe getirdi.Evlat çok farklı bişeymiş annem üzerime çok düştüğünde abartma falan derdim anne olunca beni daha iyi anlayacaksın derdi.Şimdi anlıyorum!!!
aynen canım devam edıyorum bıraz uyem de var ıyı kotu gıdıyoruz :)
Kuzuu adım adım tabii ki de doğru olan senin yaptığın
Anladım canım kolay gelsin size annenle bitanem bende ancak ütü çamaşır bitti şükür mutfağıda topladım lavaboları ovar yatarımolsun canım yazmıştım ilk sorduğunda ama sayfalarda kaynamış salı kan veriyorum değerler için,çarşambada annemin malum kontrolleri var,iki gün hastanedeyiz canım perşembe boş oluyorum ancak
spor salonuna da sabahları gideceğim çünkü sabah 09.00-13.00 arası sadece bayanlara hizmet veriyor öyle tercih ettim yetişemem diye perşembe sabahtan başlayacağım canım
Canım demiştim sanırım görmedinKaça veriyon bakem güneş kremlerini bacım
İyi olmasına sevindim benim için öp cimcimeyi kız mı bilmiyor ama olsunBugün çok daha iyi teyzesi maşallah eskisi gibi tatlı gülücükleri yine evimize neşe getirdi.Evlat çok farklı bişeymiş annem üzerime çok düştüğünde abartma falan derdim anne olunca beni daha iyi anlayacaksın derdi.Şimdi anlıyorum!!!
Ana Onuda mı yemiyorsun senin işin zor Canım evlenince eşin umarım sana saygı duyarayrıca lor yiyemem ben veganım! peynir cısss
Çok şanslısın bizde bir eşim bir ben yaparız sırayla en nefret ettiğim iş ütü işi teşekkür ederim sağolKolay gelsin kuzumBiz de annem yapıyo çoğu zaman okulum var diye ütü derdim yok o yüzden
Öyle yapıyorum kuzun hayirlisyla cok sagolteşekkür ederim canım
canım yataktan çıkma ve bol bol terlemeye bak,ılık duş al yat terle ancak bu döngü ile iyileşirsin canım
Benimde hedefimde 69basen çok zor eriyor aynen,olsun eriteceğiz
bir tekMiyav_su tanıyamamış herhalde tabii tanırsın hangi manyak hedef kilosunu 69 koyar ki olsun hedefleri küçük tutalım
En güzeli seninki kuzumBenim bulduğum Nasıl bayır gülü
Bugün çok daha iyi teyzesi maşallah eskisi gibi tatlı gülücükleri yine evimize neşe getirdi.Evlat çok farklı bişeymiş annem üzerime çok düştüğünde abartma falan derdim anne olunca beni daha iyi anlayacaksın derdi.Şimdi anlıyorum!!!
Ben geldimmm ne uykusuKızlar yoksunuz ben yatıyorum iyi geceler
Vegan ben hic bilmiyorumAna Onuda mı yemiyorsun senin işin zor Canım evlenince eşin umarım sana saygı duyar
sen bugün bayağı kalori yaktın canımAnladım canım kolay gelsin size annenle bitanem bende ancak ütü çamaşır bitti şükür mutfağıda topladım lavaboları ovar yatarım
benim amerika'daki manita vejetaryen zaten,öyle olmayan birisiyle evlenemem galibaAna Onuda mı yemiyorsun senin işin zor Canım evlenince eşin umarım sana saygı duyar
obez barbie mi varmış
Kuzum sendemi amerikada yaşıyorsun kac yasindaydin kuzum bide adini bilmiyorum ben kimsenin yaaasen bugün bayağı kalori yaktın canım
benim amerika'daki manita vejetaryen zaten,öyle olmayan birisiyle evlenemem galiba
neyse ki saygı duyuyor hatta geçen vegan bir rakı sofrası hazırlamış onu atmışbunu bunu yapacağım gelince diye
hiçbir hayvansal ürün tüketmeyen kişi canım.Vegan ben hic bilmiyorum
çok haklısın canım ama canını sıkma,daha kötüleri olmasın.3 gundur ne spor yapiyorum nede cok kaloteli besleniyorum oyle diyeti bozmadımmm ama keyfisz agzimin tadi yok o manada sunu biliyorumkiii herseyin en önemlisi saglikk guzeller ALLAHIM bizi korusun canlar
Kuzum.sadece sebze tuketiyosun ozaman dimihiçbir hayvansal ürün tüketmeyen kişi canım.
et ve et ürünleri,süt ve süt ürünleri vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?