canıııııımKuzum sendemi amerikada yaşıyorsun kac yasindaydin kuzum bide adini bilmiyorum ben kimsenin yaaa
Haklisin balimm yarin kendimi iyi hsedersem gidip alisveris yapicam kuzum seni dinlicemçok haklısın canım ama canını sıkma,daha kötüleri olmasın.
ve bundan sonra dikkat et lütfen canından kıymetli değil 3-5 çaput
aynen canım sebze,meyve,baklagil,tahılKuzum.sadece sebze tuketiyosun ozaman dimi
Yok balim biliyorum gercek ismini sormuştum ben senim yasinida bilmiyorum balimmmcanıııııım
geçmişi okuyamadın ondan kaçırdın galiba
ben ismimi ve fotoğrafımı değiştirdim
blackswannina94 ben
süpersinHaklisin balimm yarin kendimi iyi hsedersem gidip alisveris yapicam kuzum seni dinlicem
maalesef evde tektim o yüzden kendime göre uydurdum bişey çabuk çorbalardan yaptım yarım kupa ondan içtimbugünkü güzelmiş
akşama güzel bir sebze yemeği ve salata yiyebilirsin bence
22 yaşındayım canım 23'üme yeni bastım seninle yaşıtız diye hatırlıyorum benYok balim biliyorum gercek ismini sormuştum ben senim yasinida bilmiyorum balimmm
En guzellii kuzum.defoktorde buyuk beden rahat tsortler varmis gidiyimde rengarenk alayımsüpersin
ben de geçen 5tl'ye bir sürü terleyip yıkamalık tişört aldım hem de erkek tişörtü
hatta sahilde bir adamla pişti olduk çok komikti
ama rahat oluyor ve ucuzdu yıkanıp duruyor eskiyor zaten atarım 1 aya diye
onun sıkıntıları var canım bu ara biraz@puantiyeli_kelebek kuzum sen Nerelerdesin buaralar az geliyosun sankimmm
bu zaten dünkü menüydüFarkettim zaten dünkü menün lütfen
Ayy gencecik periii22 yaşındayım canım 23'üme yeni bastım seninle yaşıtız diye hatırlıyorum ben
kanser.maalesef evde tektim o yüzden kendime göre uydurdum bişey çabuk çorbalardan yaptım yarım kupa ondan içtim
Watsabi var bende kuzum bi hatrini sorayim merak ettimonun sıkıntıları var canım bu ara biraztoparlasın biraz kendini öyle gelecek
Canım ne zaman başladın vegan tarzı beslenmeyeayrıca lor yiyemem ben veganım! peynir cısss
ayyy çok yaşlıymışsınAyy gencecik periiiben 26ya yeni girdim kuzum yasliyim azcik
Dizi izleyip çayı içiyorum keyfim yerinde
Ruhum yasli kizayyy çok yaşlıymışsın
sanırsın 26 değil 66
Hic pas vermiyon findikli kurabiyemDizi izleyip çayı içiyorum keyfim yerindeSen nasılsın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?