canım ben veganlıktan önce 2.5 yıl kadar vejetaryendim. yani nereden baksanCanım ne zaman başladın vegan tarzı beslenmeyeDüşünüyorum da sütsüz,etsiz dayanamam sanırım
Kuzucum ilk önce iyileşmeye bak sonra gelir gerisi3 gundur ne spor yapiyorum nede cok kaloteli besleniyorum oyle diyeti bozmadımmm ama keyfisz agzimin tadi yok o manada sunu biliyorumkiii herseyin en önemlisi saglikk guzeller ALLAHIM bizi korusun canlar
sor canım sor,birkaç saate girer de belki,biz de merak ettikWatsabi var bende kuzum bi hatrini sorayim merak ettim
Büyük beden dünyaca ünlü bir manken bile varobez barbie mi varmış
Proteinde eksiklik oluyomu kuzum?canım ben veganlıktan önce 2.5 yıl kadar vejetaryendim. yani nereden baksan
3 yıldır ağzıma et koymuyorum. ben de dayanamazdım boğazıma çok düşkünüm ama etik sebepler,duygusalım bu konularda.
3 aydır falan da veganım canım yani etin dışında bütün hayvansal ürünleri kestim,süt ürünleri de dahil artık
o kadar huzurluyum ki,hatta bir söz var çok severim "basit yaşa ki başkaları da var olabilsin" galiba gandi söylemişti
o bende de var aşırı olgunum yaşıtlarımla anlaşamam pek hattaRuhum yasli kiz
Doydun mu kuzum boyleMenü bildrimi:
SABAH: 1kk peynir
1 yumurta
domates-salatalık
2-3çatal petek bal
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
ARA: 2 mürdüm erik
ÖĞLE/AKŞAM: ezogelin çabuk çorba yaptım yarım kupa içildi
Aynen kuzum ya böyle süperiz bizzzo bende de var aşırı olgunum yaşıtlarımla anlaşamam pek hattaböyle daha iyi ama bence,aklımız havada değil
Ben sırf erkek tişörtü alıyorum canım bazen çok beğeniyorum şık oluyosüpersin
ben de geçen 5tl'ye bir sürü terleyip yıkamalık tişört aldım hem de erkek tişörtü
hatta sahilde bir adamla pişti olduk çok komikti
ama rahat oluyor ve ucuzdu yıkanıp duruyor eskiyor zaten atarım 1 aya diye
Benimde öyle şeylere çok bi düşkünlüğüm yok fakat evde tektim kendime göre bir tek onu bulabildim :/kanser.
söylemedi deme,çabuk çorbalar,pudingler,hazır tekli kahveler,direk kanser.
ben de zamanında senin yaşlarında,dershanede orada burada çok içtim uyarmak istiyorum canım,git salatalık havuç kemir meyve ye ama onları yeme lütfen.
canım baklagil,kuruyemiş bunlar protein içeriyor,ayrıca araştırdım ben bu konuyu iyiceProteinde eksiklik oluyomu kuzum?
Kahvaltıyı güzel yaptığım için aşırı acıkma gibi bir durum olmadı doydum çok şükür :)Doydun mu kuzum boyle
Aynen findikli kurabiyem sizinle sohbet etmek bana ilac gibi geliyorKuzucum ilk önce iyileşmeye bak sonra gelir gerisi
Ben doyamazdim vallaKahvaltıyı güzel yaptığım için aşırı acıkma gibi bir durum olmadı doydum çok şükür :)
canım sporun çok iyi ama yarın hemen doktora koşuyorsun tamam? şimdi oynatmadan uzanmaya çalış kıpırdama pekSpor bildirimi:
koşu bandı: 20dk(10dk koşu- 10dk tempolu yürüyüş) -137cal.
bisiklet: 15dk -95cal.
eliptik bisiklet: 10dk -63 cal.
yana esneme: 20 x 3
arkaya esneme: 20 x 3
mekik: 100
ip atlama: 350
ve birde bacak çalışıldı
BUGÜN SPORUMU VERİMLİ YAPTIM FAKAT BOYNUMU İNCİTTİM SANIRIM, ÇOK ACIYOR. BAŞIMI ÇEVİREMİYORUM
Oouy kuzum benimHic pas vermiyon findikli kurabiyem
Demekki sana uygunmus nekadar guzel bulmussun canim uygun beslenmeyi şifa olsuncanım baklagil,kuruyemiş bunlar protein içeriyor,ayrıca araştırdım ben bu konuyu iyice
murat kınıkoğlu var doktor bilirsin belki kendisi de vegan.onun kitabını aldım ve dediklerine uyuyorum %100
çok güvendiğim birisi.vegan olduğumdan beri tansiyonum normale döndü enerjim inanılmaz arttı.normalde ben çok uyurdum,hatta bunun için bir dönem ilaç da kullandım okulumu etkiliyordu
şimdi 4-5 saate zıpkın gibiyim
hatta çayımı içip yürüyeceğim birazdan
Ben sırf erkek tişörtü alıyorum canım bazen çok beğeniyorum şık oluyoBabam hiç giymedi tişörtlerini de aşırdım
zaten geç saatlerde uyanıyorum son öğünümüde 6 gibi yiyorum. Yani erken uyansam bende bu menüyle doymazdım sanırımBen doyamazdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?