Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım ne zaman başladın vegan tarzı beslenmeye Düşünüyorum da sütsüz,etsiz dayanamam sanırım
canım ben veganlıktan önce 2.5 yıl kadar vejetaryendim. yani nereden baksan
3 yıldır ağzıma et koymuyorum. ben de dayanamazdım boğazıma çok düşkünüm ama etik sebepler,duygusalım bu konularda.
3 aydır falan da veganım canım yani etin dışında bütün hayvansal ürünleri kestim,süt ürünleri de dahil artık
o kadar huzurluyum ki,hatta bir söz var çok severim "basit yaşa ki başkaları da var olabilsin" galiba gandi söylemişti

Spor bildirimi:
koşu bandı: 20dk(10dk koşu- 10dk tempolu yürüyüş) -137cal.
bisiklet: 15dk -95cal.
eliptik bisiklet: 10dk -63 cal.
yana esneme: 20 x 3
arkaya esneme: 20 x 3
mekik: 100
ip atlama: 350
ve birde bacak çalışıldı
BUGÜN SPORUMU VERİMLİ YAPTIM FAKAT BOYNUMU İNCİTTİM SANIRIM, ÇOK ACIYOR. BAŞIMI ÇEVİREMİYORUM

Proteinde eksiklik oluyomu kuzum?

Ben sırf erkek tişörtü alıyorum canım bazen çok beğeniyorum şık oluyo Babam hiç giymedi tişörtlerini de aşırdım

Benimde öyle şeylere çok bi düşkünlüğüm yok fakat evde tektim kendime göre bir tek onu bulabildim :/

Proteinde eksiklik oluyomu kuzum?
canım baklagil,kuruyemiş bunlar protein içeriyor,ayrıca araştırdım ben bu konuyu iyice
murat kınıkoğlu var doktor bilirsin belki kendisi de vegan.onun kitabını aldım ve dediklerine uyuyorum %100
çok güvendiğim birisi.vegan olduğumdan beri tansiyonum normale döndü enerjim inanılmaz arttı.normalde ben çok uyurdum,hatta bunun için bir dönem ilaç da kullandım okulumu etkiliyordu
şimdi 4-5 saate zıpkın gibiyim
hatta çayımı içip yürüyeceğim birazdan

canım sporun çok iyi ama yarın hemen doktora koşuyorsun tamam? şimdi oynatmadan uzanmaya çalış kıpırdama pek

Demekki sana uygunmus nekadar guzel bulmussun canim uygun beslenmeyi şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…