Anladım kuzumcanım ben veganlıktan önce 2.5 yıl kadar vejetaryendim. yani nereden baksan
3 yıldır ağzıma et koymuyorum. ben de dayanamazdım boğazıma çok düşkünüm ama etik sebepler,duygusalım bu konularda.
3 aydır falan da veganım canım yani etin dışında bütün hayvansal ürünleri kestim,süt ürünleri de dahil artık
o kadar huzurluyum ki,hatta bir söz var çok severim "basit yaşa ki başkaları da var olabilsin" galiba gandi söylemişti
Hamd olsun daha iyiyim fındığıMOouy kuzum benimNasıl oldun iyi misin bitanem
Yarın kardeşim içinde sağlık ocağına gidicektim zaten gitmişken bende görünürüm çok acıyor çokcanım sporun çok iyi ama yarın hemen doktora koşuyorsun tamam? şimdi oynatmadan uzanmaya çalış kıpırdama pek
aynen canım teşekkür ederimDemekki sana uygunmus nekadar guzel bulmussun canim uygun beslenmeyi şifa olsun
Ben de öyleyim sanırımo bende de var aşırı olgunum yaşıtlarımla anlaşamam pek hattaböyle daha iyi ama bence,aklımız havada değil
Afiyet olsun kuzucum buarada gecmis olsun boyun ağrısı nedir bilirimzaten geç saatlerde uyanıyorum son öğünümüde 6 gibi yiyorum. Yani erken uyansam bende bu menüyle doymazdım sanırım
sağol valla spor yaparken aniden oldu kaldı öyle :/Afiyet olsun kuzucum buarada gecmis olsun boyun ağrısı nedir bilirim
Yarin gorunursun sporda yapma tatlim dinlensağol
sağol valla spor yaparken aniden oldu kaldı öyle :/
fark ettim canım onu sen de öylesinBen de öyleyim sanırımBurada Kk'da yaşımı söylemeden önce kimse tahmin edemiyor
Isparta tarhanasi adı yengem anneme yaptı nohut yoğurt un kırmızı biber maydanoz daha da ne varsa artık içinde bakliyatlardan kurutulup çekiliyor o corbadan işte canım aksamda muz ve süt yazmıştım ama tekrar silmiş im galiba 1 avuç da ceviz yedim 2 saat önce1kase çorba ne çorbası Canım kusura bakmayın biraz meraklıyım dır akşam süt ve 1 tane ne ve aç mı kalacaksın
Sağol canım herkesin evladı da inşallahÖyle yapıyorum kuzun hayirlisyla cok sagol
Benimde hedefimde 69
En güzeli seninki kuzum
Hep saglikli sihhatli olsun bebisin kuzummm INŞALLAH
Işine yaradiysa ne mutlu bana canimİyi yapmışsın Can'ım bende kopyaladım telefona teşekkürler paylaşım için
Sanki ortalardayim gibi kaç gündür ayniyim size diyorum hergün çıkmayın die ben saat başı tartidayim kafayı mi yedim naptimSen dediysen yaparsın bu hafta bomba patlatacak insanların başında sen geliyorsun
Erkek teyzesi ama herkes kız zannediyor güzel bir oğlum var maşallahİyi olmasına sevindim benim için öp cimcimeyi kız mı bilmiyor ama olsun
Kendimi kaptıryoruö buraya girince sanki ev ortamında kahve içip sohbet ediyormuşuz vibi hissediyorumCanım demiştim sanırım görmedin @KUMKUM06 gördü ona özelden mesaj at yoksa ban yersiniz sonuçta burası diyet topiği
Kolay gelsin canımAnladım canım kolay gelsin size annenle bitanem bende ancak ütü çamaşır bitti şükür mutfağıda topladım lavaboları ovar yatarım
Amin.... Sağlık herseyin başı canim3 gundur ne spor yapiyorum nede cok kaloteli besleniyorum oyle diyeti bozmadımmm ama keyfisz agzimin tadi yok o manada sunu biliyorumkiii herseyin en önemlisi saglikk guzeller ALLAHIM bizi korusun canlar
Canim yumurta daa yok etler sütle sütlü tatlılar peynirler tereyağı kaymak sen hiç yemiyor musun kız valla ben ölürüm yaşayamam öyle.. hayvanları kiyamadigindan vejeteryanlik ayrı bişey de bu apayriymis ya.....hiçbir hayvansal ürün tüketmeyen kişi canım.
et ve et ürünleri,süt ve süt ürünleri vs
Çok geçmiş olsun canım havlu falan isit da koy iyi gelirYarın kardeşim içinde sağlık ocağına gidicektim zaten gitmişken bende görünürüm çok acıyor çok
kas gevşetici ilaç falan içtim iyi geldi gibi sanki birazKolay gelsin canım
Amin.... Sağlık herseyin başı canim
Canim yumurta daa yok etler sütle sütlü tatlılar peynirler tereyağı kaymak sen hiç yemiyor musun kız valla ben ölürüm yaşayamam öyle.. hayvanları kiyamadigindan vejeteryanlik ayrı bişey de bu apayriymis ya.....
Çok geçmiş olsun canım havlu falan isit da koy iyi gelir
Geçmiş olsun canım..kas gevşetici ilaç falan içtim iyi geldi gibi sanki biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?