Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Anladım kuzum

1kase çorba ne çorbası Canım kusura bakmayın biraz meraklıyım dır akşam süt ve 1 tane ne ve aç mı kalacaksın
Isparta tarhanasi adı yengem anneme yaptı nohut yoğurt un kırmızı biber maydanoz daha da ne varsa artık içinde bakliyatlardan kurutulup çekiliyor o corbadan işte canım aksamda muz ve süt yazmıştım ama tekrar silmiş im galiba 1 avuç da ceviz yedim 2 saat önce

İyi yapmışsın Can'ım bende kopyaladım telefona teşekkürler paylaşım için
Işine yaradiysa ne mutlu bana canim
Sen dediysen yaparsın bu hafta bomba patlatacak insanların başında sen geliyorsun
Sanki ortalardayim gibi kaç gündür ayniyim size diyorum hergün çıkmayın die ben saat başı tartidayim kafayı mi yedim naptim

Anladım canım kolay gelsin size annenle bitanem bende ancak ütü çamaşır bitti şükür mutfağıda topladım lavaboları ovar yatarım
Kolay gelsin canım
3 gundur ne spor yapiyorum nede cok kaloteli besleniyorum oyle diyeti bozmadımmm ama keyfisz agzimin tadi yok o manada sunu biliyorumkiii herseyin en önemlisi saglikk guzeller ALLAHIM bizi korusun canlar
Amin.... Sağlık herseyin başı canim
hiçbir hayvansal ürün tüketmeyen kişi canım.
et ve et ürünleri,süt ve süt ürünleri vs
Canim yumurta daa yok etler sütle sütlü tatlılar peynirler tereyağı kaymak sen hiç yemiyor musun kız valla ben ölürüm yaşayamam öyle.. hayvanları kiyamadigindan vejeteryanlik ayrı bişey de bu apayriymis ya.....
Yarın kardeşim içinde sağlık ocağına gidicektim zaten gitmişken bende görünürüm çok acıyor çok
Çok geçmiş olsun canım havlu falan isit da koy iyi gelir

kas gevşetici ilaç falan içtim iyi geldi gibi sanki biraz

Kizlaar neler yapiyosunuz bakalim? Tatildeyken telefonu dogru duzgun elime almadigimdan yazamiyorum unutmayin beni ben bol bol kitap okuyorum, denize giriyorum, geziniyorum. Bi de yaz sicaginda izmirde grip olan ilk insan olarak tarihe gecicem heralde, feci bogazim agriyo:) beslenmem bence iyi, tatli hamurisi yok, ama porsiyonlar buyudu biraz:)) olsun gun icinde daha fazla hareket ediyorum diyip kendimi avutuyorum:) optum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…