Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi tatiller kuzucum, iyice dinlen Geçmiş olsun ayrıca dikkat et kendine

canım benim ya çok geçmiş olsun
haklısın tabi bende günde en az bir çikolata yiyenlerdenim(yiyenlerdendim). 2 haftadır ağzıma tatlı hiç bişey sürmedim ama aklımda tatlılarda. inşallah atlatıcaz bu krizleride eminim

günaydın kızlarrr
bugün tartıda harika rakamlar gördüm inşallah yarın daha güzel olucak.
sabah evde önce bir bardak biberiye çayımı içtim. sonra bir yumurta haşlayıp yedim. 2 dilim ekmek arasında peynirli sandviç yaptım iş yerindede onu yedim. öğlene dünden mercimek yemeğim vardı onu yiycem. akşama daha düşünmedim çorba olabilir .

gunaydın kızlar dun gırmedeım ben arkadasımızın babası amelıyat oldu beynınden ona gecmıs olsuna gıttık yemegı dısarda yedık aksma da cok yorgundum camasırları attım astım ve uyudum :)

didemdefne kuzum hamıle degılım ama gecen ay doktora gıtmıstım o da bı sıkıntı sorun yok sımdıden folıc asıt kullanmaya basla dedı o yuzden aldım bende uc bes gundur ıcıyorum

gecmıs olsun kuzum Rabbım bızlere de nasıp etsın ınsallah o duyguyu

ben bugun yesılcayımı yanımda getırdım su sıselerımı de ayarladım hatta bırazdan 1 lıtremı bıtırıcem :) herkes bu yazımı okuyunca bırer bardak su ıcsın arkadaslar benım ıcın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…