Kuzu yine de sağlıklı yemişsinGece gece rahat duramadımdizi izliyordum karnım acıktı bende geçiştirmek için meyve çiğdem falan yedim :/
İyi tatiller kuzucum, iyice dinlenKizlaar neler yapiyosunuz bakalim? Tatildeyken telefonu dogru duzgun elime almadigimdan yazamiyorum unutmayin beniben bol bol kitap okuyorum, denize giriyorum, geziniyorum. Bi de yaz sicaginda izmirde grip olan ilk insan olarak tarihe gecicem heralde, feci bogazim agriyo:) beslenmem bence iyi, tatli hamurisi yok, ama porsiyonlar buyudu biraz:)) olsun gun icinde daha fazla hareket ediyorum diyip kendimi avutuyorum:) optum hepinizi
Akşam karnın doymamış o yüzden yiyeceklere saldırmışsınGece gece rahat duramadımdizi izliyordum karnım acıktı bende geçiştirmek için meyve çiğdem falan yedim :/
canım benim ya çok geçmiş olsunsana bir şey diyeyim mi
eskiden ben de böyleydim,yani diyet yapardım hep tatlı krizlerim tutardı
ve aşırı tatlıya düşkün bir insandım ben,annem bıkmıştı benden seni pastacıya vereceğim falan derdi.günde 6 öğün çikolata yiyip doyabilirdim,hatta bir kahvaltıcımız vardı.çikolata çeşmesi vardı,oradan alırdım hep nutellalar yanında halt etmiş.
bence tatlı ve şeker de bir bağımlılık.gerçekten bağımlılık,sigaradan bile daha fazla.
annem deli gibi çay kahve içerdi ve 1 bardak çaya 10-12 küp şeker atardı,bakın kızlar abartmıyorum.sonuç ne oldu biliyor musun? kanser.
çok zor zamanlar geçirdik konusunu bile açmak istemiyorum,ama çok korktum cidden sarsıldım ve beynimde bitirdim.şu an çok şaşkınım canım tatlı istemiyor.bence bizimMiyav_su ile sırrımız beyinde bitirmek.yoksa bizim de canımız çekerdi normal değil çekmemesi.
ve şundan da olabilir şeker de sigara gibi bağımlılık ve bağımlı yapan şeyleri birden komple kesmek gerekiyor.azaltmak diye bir şey yok,azaltarak ancak vücudunuza işkence yaparsınız.ben hepten birden kestiğim için canım istemiyor bence.
öyle kısaca anlatayım dedim.
bir de that sugar film diye bir belgesel var muhakkak izleyin,miyav sen de izle bayılacaksın.ne kadar haklıyız bir kere daha anlayacaksın,şeker değil resmen zehir.
kuzu bana ozelden yazCanım demiştim sanırım görmedinKUMKUM06 gördü ona özelden mesaj at yoksa ban yersiniz sonuçta burası diyet topiği
bugun daha ıyıyım kuzum cok sukur tsk ederımGeçmiş olsun
Umarım çabuk iyileşir
gencken derken :)))benim çok çıkar ayakalrım gençken çok topuklu giyerdim
hem ağrır hem şişer canım üstüne zor basarsın
gecmıs olsun kuzum Rabbım bızlere de nasıp etsın ınsallah o duyguyuBugün çok daha iyi teyzesi maşallah eskisi gibi tatlı gülücükleri yine evimize neşe getirdi.Evlat çok farklı bişeymiş annem üzerime çok düştüğünde abartma falan derdim anne olunca beni daha iyi anlayacaksın derdi.Şimdi anlıyorum!!!
gel kuzum kullerımızden yenıden dogalım beraber bır olalaım bız olalım :)) costum benHaklisin balimm yarin kendimi iyi hsedersem gidip alisveris yapicam kuzum seni dinlicem
sıcak havlu sar kuzum sonra da soguk soklasağol
sağol valla spor yaparken aniden oldu kaldı öyle :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?