Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kimse birşey yazmamış ama katılmamın bir sakıncası yoktur umarım. 29 yaşındayım, 172 boyum kilom bu sabah itibari ile 98.5, hedefim 75. Hangi ara bu kadar kilo aldım kendim de anlamadım. Geçen yıl bu zamanlar 80-82 kilolardaydım. Kendimi çok saldım ve motivasyona ihtiyacım var. Bir yıldır kilo vermek istiyorum ama harekete geçemiyorum. Help meee!!!

ozaman hoşgeldin gazan mübarek olsun
@puantiyeli_kelebek canım bi bakıver

Mrb canım normalde alımlarimiz yok artik ama cok kararliyim asilirim vazgecmem diyorsan aramiza katılabilirsin cunku benim aradagim kilodasim sensin galiba :) bende 95 96 civarindayim

Tebrikler ben malesed arti gördüm kacamagim doz konusu degil ama birkac seyi yanlis yaptigimi farkettim. Onlari düzeltip onumuzdeki haftaya bakacagim artik

Mrb canım normalde alımlarimiz yok artik ama cok kararliyim asilirim vazgecmem diyorsan aramiza katılabilirsin cunku benim aradagim kilodasim sensin galiba :) bende 95 96 civarindayim
Ayyy çok teşekkür ederim :) Gerçekten artık dur demem lazım ve motivasyona ihtiyacım var :) İnşallah hep birlikte güzel güzel veririz kilolarımızı :)
Bu sabah ki menüm;
İki dilim kepek ekmeği
Beyaz peynir
4 tane kiraz domates
1 tane ceviz
1 bardak sade kahve

Arada
1 sade kahve yarım nektarin

bu sabah sampıyon ekmek var ankaranın ıcınde tarcın uzum cevız kayısı karısımlar var ondan yedım bır dılım sekersız cay ıctım 3 zeytın 1 lıtre su ıctım :) oglen ne yıcem bılmıyorum yemegım yok cunku evden getıremedım kızlar katmer gozleme alacaklar ben ne yapam :)

Rica ederim canim ilk sayfaya bi göz at bence hosgeldin
Yarin tartı gunu bu arada aklinda olsun

Haftasonuna oranla dün daha iyi beslendim;
Sabah: 2 kk peynir - 7 zeytin - 2 dlm ekmek - domates
Öğle: 1 ince dlm kavun - 1kk peynir
Ara : 1 ince dlm kavun
Akşam : Balık - salata - malesef ekmek

akşam yediğim ekmek hariç fena değildi.
Bugün akşam daha iyi olacak inşallah ...

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…