gencken tabigencken derken :)))
haberim var haftaya ayrılcam inşallahbu arada memur arkadaslar ızınler gerı verıldı haberınız olsun
ozaman hoşgeldin gazan mübarek olsunKimse birşey yazmamış ama katılmamın bir sakıncası yoktur umarım. 29 yaşındayım, 172 boyum kilom bu sabah itibari ile 98.5, hedefim 75. Hangi ara bu kadar kilo aldım kendim de anlamadım. Geçen yıl bu zamanlar 80-82 kilolardaydım. Kendimi çok saldım ve motivasyona ihtiyacım var. Bir yıldır kilo vermek istiyorum ama harekete geçemiyorum. Help meee!!!
sen hangı kurumdasın kuzum ben beledıyedeyım bene 26 27 yım tam 27 degılım :)))))gencken tabi
artık kendimi yaşlı hissediyorum 30 bile bitmek üzere
ama kadının en güzel yaşı 25 ile 30 yaş arasındaki 15 senedir
haberim var haftaya ayrılcam inşallah
MEB canımsen hangı kurumdasın kuzum ben beledıyedeyım bene 26 27 yım tam 27 degılım :)))))
Kimse birşey yazmamış ama katılmamın bir sakıncası yoktur umarım. 29 yaşındayım, 172 boyum kilom bu sabah itibari ile 98.5, hedefim 75. Hangi ara bu kadar kilo aldım kendim de anlamadım. Geçen yıl bu zamanlar 80-82 kilolardaydım. Kendimi çok saldım ve motivasyona ihtiyacım var. Bir yıldır kilo vermek istiyorum ama harekete geçemiyorum. Help meee!!!
Gecmis olsun canimyeşilçayımı içtim 11de göz doktoru için randevu almıştım çıkıcam birazdan görüşürüz
günaydın kızlarrr
bugün tartıda harika rakamlar gördüm inşallah yarın daha güzel olucak.
sabah evde önce bir bardak biberiye çayımı içtim. sonra bir yumurta haşlayıp yedim. 2 dilim ekmek arasında peynirli sandviç yaptım iş yerindede onu yedim. öğlene dünden mercimek yemeğim vardı onu yiycem. akşama daha düşünmedim çorba olabilir .
Ayyy çok teşekkür ederim :) Gerçekten artık dur demem lazım ve motivasyona ihtiyacım var :) İnşallah hep birlikte güzel güzel veririz kilolarımızı :)Mrb canım normalde alımlarimiz yok artik ama cok kararliyim asilirim vazgecmem diyorsan aramiza katılabilirsin cunku benim aradagim kilodasim sensin galiba :) bende 95 96 civarindayim
Ayyy çok teşekkür ederim :) Gerçekten artık dur demem lazım ve motivasyona ihtiyacım var :) İnşallah hep birlikte güzel güzel veririz kilolarımızı :)
Bu sabah ki menüm;
İki dilim kepek ekmeği
Beyaz peynir
4 tane kiraz domates
1 tane ceviz
1 bardak sade kahve
Arada
1 sade kahve yarım nektarin
Ben spordan geri kaldım baya ama dun ne ovguler aldim ne ovguler zatiflamissin diye aksamda esim devam ettirdi sağolsun
Daha da hirslandim acilen forma girmem lazim
Hoşgeldin canımKimse birşey yazmamış ama katılmamın bir sakıncası yoktur umarım. 29 yaşındayım, 172 boyum kilom bu sabah itibari ile 98.5, hedefim 75. Hangi ara bu kadar kilo aldım kendim de anlamadım. Geçen yıl bu zamanlar 80-82 kilolardaydım. Kendimi çok saldım ve motivasyona ihtiyacım var. Bir yıldır kilo vermek istiyorum ama harekete geçemiyorum. Help meee!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?