Burdayım canım misafirlerim gelicek daha yeni işim bitti duş aldım bekliyorum onlarınerdeymısMiyav_su :)
Balık fırında mıydı Can'ım evet ekmek olmamışHaftasonuna oranla dün daha iyi beslendim;
Sabah: 2 kk peynir - 7 zeytin - 2 dlm ekmek - domates
Öğle: 1 ince dlm kavun - 1kk peynir
Ara : 1 ince dlm kavun
Akşam : Balık - salata - malesef ekmek
akşam yediğim ekmek hariç fena değildi.
Bugün akşam daha iyi olacak inşallah ...
Şekerli Olan cevizli sucuk mubu arada sabah kendı yaptıgım cevızlı sucuktan yedım parca :)
Küçükde cebime gir bu Nasıl yaşın söylemiyorsun sensen hangı kurumdasın kuzum ben beledıyedeyım bene 26 27 yım tam 27 degılım :)))))
Ne yedin dışarda kilit sorugunaydın kızlar dun gırmedeım ben arkadasımızın babası amelıyat oldu beynınden ona gecmıs olsuna gıttık yemegı dısarda yedık aksma da cok yorgundum camasırları attım astım ve uyudum :)
Evet birde turizmciler memurlara indirim yapıyor arkadaşlar haberiniz olsunbu arada memur arkadaslar ızınler gerı verıldı haberınız olsun
Ben sabahdan bu yana 2 lt bitti şuan ntv izliyorum Erdoğan -putin görüşmesi umarım iyi gecer kızlar dua edinben bugun yesılcayımı yanımda getırdım su sıselerımı de ayarladım hatta bırazdan 1 lıtremı bıtırıcem :) herkes bu yazımı okuyunca bırer bardak su ıcsın arkadaslar benım ıcın :)
Afiyet olsun güzel oluyor tabi benim gözler pirinci aramıştıbu arada o guzel mercımeklı kabagı denıyecegım bende yarın aksama :)
Salata ye yanında tabak da köfte veya döner olsunbu sabah sampıyon ekmek var ankaranın ıcınde tarcın uzum cevız kayısı karısımlar var ondan yedım bır dılım sekersız cay ıctım 3 zeytın 1 lıtre su ıctım :) oglen ne yıcem bılmıyorum yemegım yok cunku evden getıremedım kızlar katmer gozleme alacaklar ben ne yapam :)
Geçmiş olsunyeşilçayımı içtim 11de göz doktoru için randevu almıştım çıkıcam birazdan görüşürüz
Nlduuuuu cnmmmm kotumuuuuu yaniiiiiii
Yarin inersn belki cnmmm arada takilablrsn normal
Sanki beni tanımıyorsun en son 4 ay takılı kaldımYarin inersn belki cnmmm arada takilablrsn normal
Kolay gelsin canımBurdayım canım misafirlerim gelicek daha yeni işim bitti duş aldım bekliyorum onları
Hadi bakalım hayırlısı olsunŞuan kiloyu değil pür dikkat putin -Erdoğan görüşmesine kilitlendim daha uçağı İnmemiş stpetersburga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?