- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Ay sacmalamaa ya ee veriodun nolduu olablr oylee takilma sen cnnSanki beni tanımıyorsun en son 4 ay takılı kaldım
Ay sacmalamaa ya ee veriodun nolduu olablr oylee takilma sen cnnSanki beni tanımıyorsun en son 4 ay takılı kaldım
Şuan kiloyu değil pür dikkat putin -Erdoğan görüşmesine kilitlendim daha uçağı İnmemiş stpetersburga
teşekkürler canım. bişey yokmuş şükür lazerden sonra göz kuruma şikayetleri çok oluyomuş damla yazdı gönderdi.Gecmis olsun canim
doğrudur biz yapmıştık darbe günü tatildeydik ne korktum geri eve dönemeyecez diyeEvet birde turizmciler memurlara indirim yapıyor arkadaşlar haberiniz olsun
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Sütü hiç sevmem yeşil çaya da çok bi düşkünlüüğüm yoktur artık sade bir türk kahvesine talibim :dKuzu yine de sağlıklı yemişsinBir dahaki sefere yeşilçay içebilirsin. Ya da tarçınlı/kakaolu süt
bilmiyorum olabilir :/Akşam karnın doymamış o yüzden yiyeceklere saldırmışsın
Gun dogmadan neler dogar dedikleri doğruymus kızlar sozde piknige gidecektik sabah ama gece haber geldi esimin halasi ölmüş kadin 6 senedir felcli çekiyordu Allah rahmet eylesin
Kayinpederim gorumcem gidecekler diye onlarin hazırlığına yardim ettik yolcu edip yeni evime geldim ama simdide uykum yok nasil uyuyacagim bilmiyorum
Kuzular cok kötü grip olmusumbütün gun uyudummm gelemedim sizide cok merak ettimmmm @blackswannina94 @miyav_su @puantiyeli_kelebek
Grip olmamim sebebi benim
Zaten 4 5 tisort oluyor bana
Bende onlari yikamistim aksam esimle disari cikcaktik baktm hepsi islak dolaba baktim dolu ama uzerime olacak hic biseyim yok aldim kurutma makinasiyla az biraz kuruttum nemli nemli onu giydim havada serindi hastalandim okadar mutsuzumki esim istedigini alip giyiyor bende dolabın karsisinda aglamakli duruyorum cok zor ya esimede belli etmedim oyle ustumde kurudu sifayi kaptim
Vilma 37 fıstık hiç yazmadın dünden bu yana umarım iyisindir kulkedisi30 zaten hafta sonları girmiyor @koza16 cimcimem küstün mü uğramıyorsun
Geçmiş olsun,Kızlar bend dizimi incittim giremedim biraz yürümeye çalıştım terledim çokça. Yarın detaylı girip konuşuruz inşallah telden olmuyor:) bu arada neden dizimi incittim biliyorum ben @miyav_su kısır yeme demisti; ( bizde bugün bi arkadasa gittik kız tatlı poğaça herseyi yapmış en masumu kisirdi; ( ondan yedim mecburen akşam da bulgur pilavı şişti icimdekilerçok fenayim
neyin var canım?
hepimizin olayı o zaten moral bozukken yemek yemekneler yedin yine de yaz ve günah çıkart bence
bu arada ben bı program yukledım adımsayar . aksam evın onunde hemen yuruyus parkuru var orda yurudum kac km bılemedık guzel bısymıs ya program da
benımde oyle kuzum bende ınsallah cıkarıcamBende bileğe takılan adım ölçerlerden aldım.
Şimdilik adım sayım az ama hedefim 10000 çıkarmak :)
tskler kuzum
kız gıremedım ya nete elektrık gıttı ıs yerınde sımdı geldıSalata ye yanında tabak da köfte veya döner olsun
ne oldu kuzum gorusme sonu ızleyemedım ben bıseyBen sabahdan bu yana 2 lt bitti şuan ntv izliyorum Erdoğan -putin görüşmesi umarım iyi gecer kızlar dua edinturizm -yaş sebze meyve ihracatı -inşaat -tekstil sektörü bu görüşmeye bağlı
gercekten mı rezervasyon yaparken memuruz mu dıyelımEvet birde turizmciler memurlara indirim yapıyor arkadaşlar haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?