- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
doner yedım kuzum azıcık lavas ekmegı ıle bol salata esımın kolasından da ıkı yudum ıctım sadeceNe yedin dışarda kilit soru
ama ıcıne cok az attım pekmez ıle yaptıgım ıcın bır yemek kasıgı falanŞekerli Olan cevizli sucuk mu
kolay gelsın kuzumBurdayım canım misafirlerim gelicek daha yeni işim bitti duş aldım bekliyorum onları
ıyıyım kuzum ıyıyım tsk ederım bugun yuruyorum sıkıntısızGeçmiş olsun,
şimdi nasıl dizin ? iyileşti mi ?
Kizlaar neler yapiyosunuz bakalim? Tatildeyken telefonu dogru duzgun elime almadigimdan yazamiyorum unutmayin beniben bol bol kitap okuyorum, denize giriyorum, geziniyorum. Bi de yaz sicaginda izmirde grip olan ilk insan olarak tarihe gecicem heralde, feci bogazim agriyo:) beslenmem bence iyi, tatli hamurisi yok, ama porsiyonlar buyudu biraz:)) olsun gun icinde daha fazla hareket ediyorum diyip kendimi avutuyorum:) optum hepinizi
ben bugun yesılcayımı yanımda getırdım su sıselerımı de ayarladım hatta bırazdan 1 lıtremı bıtırıcem :) herkes bu yazımı okuyunca bırer bardak su ıcsın arkadaslar benım ıcın :)
Balık fırında mıydı Can'ım evet ekmek olmamış
benımde oyle kuzum bende ınsallah cıkarıcam
%99 kakao olan bitter çikolatalar var ya canım onların zararı yok hatta faydası var.canım benim ya çok geçmiş olsun
haklısın tabi bende günde en az bir çikolata yiyenlerdenim(yiyenlerdendim). 2 haftadır ağzıma tatlı hiç bişey sürmedim ama aklımda tatlılarda. inşallah atlatıcaz bu krizleride eminim
Canım hoşgeldin böyle parça değilde akşam toplu yazıyoruz menünüyüÖğlen :fırında tavuk but yedim bir tane bir bardak ayran 1 dilim kepek ekmeği
Arada :yarım nektarinle iki ceviz yemeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar iki litre su içtim bir de yeşil çay
Şuan canlı açıklama yapıyorlar cnn Türk'tene oldu kuzum gorusme sonu ızleyemedım ben bısey
aynen canım hiçbiri yokKolay gelsin canım
Amin.... Sağlık herseyin başı canim
Canim yumurta daa yok etler sütle sütlü tatlılar peynirler tereyağı kaymak sen hiç yemiyor musun kız valla ben ölürüm yaşayamam öyle.. hayvanları kiyamadigindan vejeteryanlik ayrı bişey de bu apayriymis ya.....
Çok geçmiş olsun canım havlu falan isit da koy iyi gelir
Canım otelciler ilr görüşecekler sen arar sorarsın otele ve takip et haberlerigercekten mı rezervasyon yaparken memuruz mu dıyelım
tamamdır canım :) arada kaçırabiliyoruz ama normal,önemli olan telafi edip yola devam etmekHaftasonu çok hesapsızca yedim
az az ama bir sürü değişik şey
ben bile hatırlayamıyorum
Dün biraz daha iyi geçti.
Bugün şimdilik iyi , umarım böyle devam ederim :)
oyy canım şaka yapıyorsun,inanmamSanki beni tanımıyorsun en son 4 ay takılı kaldım
Evet insülin direnci yüzündenoyy canım şaka yapıyorsun,inanmam
diyet+spor yaptığın halde 4 ay takılı mı kaldın sabit???
kilo veremesen de sıkılaşıyorsundur canım ama üzülme o yüzden.Evet insülin direnci yüzünden
Üzülmüyorum Can'ım boşver neyse ben kaçar herkese iyi akşamlarkilo veremesen de sıkılaşıyorsundur canım ama üzülme o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?