afiyet olsun canımBugünki menüm kahvaltıda sucuk ,peynir ,dibi biber ,zeytin öğlen 2 kaşık patates salatası ayıp olmasın diye eşlik ettim akşam ise dünden kalma zeytinyağlı taze barbunya,gelin turşusu
Tamam canim@puantiyeli_kelebek canım kilom sabit yarın yoğun bir gün akşama kadar giremiyebilirim
Bu arada aksama kadar girebildigin zaman yazarsan yinede olur çünkü yarin evde değilim arkadaslarla bulusacagim. Liste gece anca olur ben sabit bile ciksam iyi cunku bugun arti vardı@puantiyeli_kelebek canım kilom sabit yarın yoğun bir gün akşama kadar giremiyebilirim
Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin...
basınız sağolsun @puantiyeli_kelebek canım
geçmiş olsun @SucceSSstorY cnm
geçmiş olsun @KUMKUM06 cnm
Kizlaar neler yapiyosunuz bakalim? Tatildeyken telefonu dogru duzgun elime almadigimdan yazamiyorum unutmayin beniben bol bol kitap okuyorum, denize giriyorum, geziniyorum. Bi de yaz sicaginda izmirde grip olan ilk insan olarak tarihe gecicem heralde, feci bogazim agriyo:) beslenmem bence iyi, tatli hamurisi yok, ama porsiyonlar buyudu biraz:)) olsun gun icinde daha fazla hareket ediyorum diyip kendimi avutuyorum:) optum hepinizi
afiyet olsun canım
Ben de türk kahvesini çok severim tabii ki sadeSütü hiç sevmem yeşil çaya da çok bi düşkünlüüğüm yoktur artık sade bir türk kahvesine talibim :d
Nasılsın canım bugün nasıl geçti@puantiyeli_kelebek canım kilom sabit yarın yoğun bir gün akşama kadar giremiyebilirim
Canım hangi programdan yapıyorsun listeyi ? Yarın evde olursam yapıp atabilirim burayaBu arada aksama kadar girebildigin zaman yazarsan yinede olur çünkü yarin evde değilim arkadaslarla bulusacagim. Liste gece anca olur ben sabit bile ciksam iyi cunku bugun arti vardı
Yoğun bir gündü Can'ım 15 kişi geldi çolukları çocuklu arkadaşlar ev darmadağınNasılsın canım bugün nasıl geçti
Spor iyi maşallah bizde konuşmak yasak spor salonunda sadece soyunma odasında konuşuyoruz sizde sanırım yasak yokSpor bildirimi:
koşu bandı: 20dk (10dk koşu-10dk tempolu yürüyüş) -138cal.
bisiklet: 15dk -96cal.
eliptik bisiklet: 10dk. -55cal.
yana esneme: 20 x 3
arkaya esneme: 20 x 3
mekik: 100den fazla oldu ama tam sayamadım muhabbetten
İp atlama: 400
VE BİRDE KOL ÇALIŞILDI (bugün sporda ilkokul arkadaşımla karşılaştım çok mutlu oldum meğer aynı spor salonuna gidiyormuşuz ama daha önce karşılaşmamıştık yarın erken uyanabilirsem beraber spor yapıcaz :) birde yarın tartı günü olduğu için geç uyanmak yok :d )
Çorbanın tanında salata yoğurt yeseydin ya Can'ımMenü bildirimi:
SABAH: 1 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurtadan yapılmış kaşarlı yumurta
domates-salatalık
şekersiz çay
ARA: 1şeftali
1mürdüm erik
kavundan da 1 çatal alındı
ÖĞLE/AKŞAM: yarım kase tavuk çorbası
Evet çok sessiz bu aralarBugün buralar çok sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?