Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@puantiyeli_kelebek canım kilom sabit yarın yoğun bir gün akşama kadar giremiyebilirim
Bu arada aksama kadar girebildigin zaman yazarsan yinede olur çünkü yarin evde değilim arkadaslarla bulusacagim. Liste gece anca olur ben sabit bile ciksam iyi cunku bugun arti vardı

Hosgeldin kuzum özledik seni unutur muyuz ne zaman donuyorsun hayirlisiyla memleketten döndüğünde aramiza donmus olacaksin

Bu arada aksama kadar girebildigin zaman yazarsan yinede olur çünkü yarin evde değilim arkadaslarla bulusacagim. Liste gece anca olur ben sabit bile ciksam iyi cunku bugun arti vardı
Canım hangi programdan yapıyorsun listeyi ? Yarın evde olursam yapıp atabilirim buraya

Spor bildirimi:
koşu bandı: 20dk (10dk koşu-10dk tempolu yürüyüş) -138cal.
bisiklet: 15dk -96cal.
eliptik bisiklet: 10dk. -55cal.
yana esneme: 20 x 3
arkaya esneme: 20 x 3
mekik: 100den fazla oldu ama tam sayamadım muhabbetten
İp atlama: 400
VE BİRDE KOL ÇALIŞILDI (bugün sporda ilkokul arkadaşımla karşılaştım çok mutlu oldum meğer aynı spor salonuna gidiyormuşuz ama daha önce karşılaşmamıştık yarın erken uyanabilirsem beraber spor yapıcaz :) birde yarın tartı günü olduğu için geç uyanmak yok :d )

Spor iyi maşallah bizde konuşmak yasak spor salonunda sadece soyunma odasında konuşuyoruz sizde sanırım yasak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…