Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bu arada aksama kadar girebildigin zaman yazarsan yinede olur çünkü yarin evde değilim arkadaslarla bulusacagim. Liste gece anca olur ben sabit bile ciksam iyi cunku bugun arti vardı
Zaten yanlış yapmışsın ya Canım üzülme haramızdan ders aldık mı aldık boşver arkadaşların ile eğlenmeye bak

Menum

Sabah
Omlet
7 zeytin
Lor peynir

Ogle
Mangal tavuk but (saf gundu baska bisey yiyemedim)
Koyun yogurdundan ayran (bu olmamaliydi)

Aksam
Biber tursulu yulafli omlet

1.5 lt su
1 fincan yesil cay
afiyet olsun canım
su az olmuş biraz,havalar çok sıcak feci terliyoruz.kilomuz da fazla olduğu için 3-3.5 lt içmeye çalış canım
bu arada nasılsın?

canım boynun nasıl oldu?

-bugünkü menüm-
12.00: 2 küçük muz
15.00: 2 tabak istiridye mantarlı mercimek yemeği,3 tabak salata/söğüş gibi bir şey ( evet 5 tabak yedim toplamda çok geç saate kaldığım için sonra da nefes alamadım)
18.45: 1 çay bardağı sarı leblebi,1 avuç kabak çekirdeği,3 çiğ badem
3 lt su
1 fincan yeşil çay
spor yok
bugün sürprizzz diye çat kapı misafir geldi ve yatılılar bu yüzden menüm saçmasapan oldu,yarın da öyle olmasın diye akşamdan yemeklerimi hazırladım artık

Tercih meselesi saygı duyuyorum canım ama inan ben yapamam çünkü ben huzuru et te sütte yumurta da buluyorum
Sporun çok iyi canım
Yoğun bir gündü Can'ım 15 kişi geldi çolukları çocuklu arkadaşlar ev darmadağın oldu topladım işte
Sohbet muhabbet çok iyi geçmiştir..
yarın spora basliyosun dimi sen spor yapmayınca ben motive olamıyorum
Canim menüm fena değil ki sonuçta salata bişey olmaz 5 tabak dan hem yarın daha iyi bi menu olacak biliyorum

Çok yoruldum ben bugun dolabın içini sildim çamaşırları tek tek katladım düzenledim atilacaklari attım kızların dolaplarindaki küçükleri kaldırdım akşam7 de bitti işim....
Menü yazıp kaçıyorum
Sabah 2 yumurta 1 avuç ceviz 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 dlm peynir 1 batim t.pekmez şekersiz çay
Öğle 1 tabak kabak yemeği 1 kase çorba yoğurt
Aksam ızgara tavuk 2 bardak ayran 1 ısırık ekmek (kayinimin ordayım akşam kesin kola vardır die Ayranı evde yaptım pet şişeye koyup götürdüm bana inada 3 bardak kola içtiler ama kaçamak yapmak yok zaman daralıyor)

sağ ol canım,evet zaten şişti birden 2 saat sonra da acıktım hemen 5 tabak bana mısın demedi

süpersin içmemişsiiiin kutluyorum iradeni canım

Canım hangi programdan yapıyorsun listeyi ? Yarın evde olursam yapıp atabilirim buraya

Excel den yapıyorum canim yapabilirsen mutlu olurum ama yapamazsan kalsin canim gece yayınlarım insallah sabah herkes erken saatte bildirim yaparsa öğlen 1 e kadarda yayinlayabilirim de bildirimler geçikiyor bazen yarin bakalim kuzum sagol dusundugun için
Zaten yanlış yapmışsın ya Canım üzülme haramızdan ders aldık mı aldık boşver arkadaşların ile eğlenmeye bak

Sagol kuzum bircok seyi yemiyorum diyetim icin frenliyorum kendimi buna ragmen arti cikmasi fena oluyor bugun oturup cig köfte yiyeyim dedim nasilsa kiloda veremedim valla aman herseyi bosver diye düşündüm ama sana soyledigim sebepler vardi durdurdum kendimi

Afiyet olsun neden koyun yoğurtdu yasak mı Canım

Yasak canim cok yağlı cok severim ama bu diyetten dolayı tuketmiyorum bugun biraz mecbur ictim
afiyet olsun canım
su az olmuş biraz,havalar çok sıcak feci terliyoruz.kilomuz da fazla olduğu için 3-3.5 lt içmeye çalış canım
bu arada nasılsın?

Evet ama ogleden sonra hic evde olmadim aksam 8 de evdeydim icemedim tatlım kisin daha cok evde olduğum icin daha cok su iciyorum tam tersi yani:))

ayy evet öyle olmuştur
black black içim karardı
daha pozitif olayım dedim veganlıktan tanırsın ama bence

Zaten vegan dan tanıdım kesin black'tir bu dedim

Afiyet olsun kuzum
bende evden yapip götürdüm ayrani kuzum kacamak yapmayacagiz ki vicdanimizda vucudumuzda rahat etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…