- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
tebrikler harikasınIlk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 65.8 fark -1.4
Aaa menünün tek sefer de yazılması çok daha mantıklıymış zatenCanım hoşgeldin böyle parça değilde akşam toplu yazıyoruz menünüyü
canım haber verırı mısın ben gormezsemCanım otelciler ilr görüşecekler sen arar sorarsın otele ve takip et haberleri
bakamadım dun canım cok cok ya boluk porcuk ızledımŞuan canlı açıklama yapıyorlar cnn Türk'te
Can'ım 2 kek yaptım çikolatalı ,limonlu,patates salatası yaptım 1 büyük tencere ,1 kg tuzlu pasta aldım birde yoğurtlu makarna yaptım ancak yetti eşimde akşama koşturarak geldi garibim onada ayrı patates salatası yapıverdim artıkcanım yetti mi yemekdoydular mı
kuzum ıste dun 2209 atmıısm msela ama dun cıkamadım yuruyuıse falan bugun ınsallah :)Şuan kaç adım atıyorsun günde ?
Bneim oldukça az
Yürüyüş yapmazsam ortalama 2500 adım
yürüyüş yapabilirsem en fazla şimdiye kadar 7000 adımı görebildim.
Afiyet olsun canım misafir olsa bile düzenini bozmazsın sen merak etme-bugünkü menüm-
12.00: 2 küçük muz
15.00: 2 tabak istiridye mantarlı mercimek yemeği,3 tabak salata/söğüş gibi bir şey ( evet 5 tabak yedim toplamda çok geç saate kaldığım içinsonra da nefes alamadım)
18.45: 1 çay bardağı sarı leblebi,1 avuç kabak çekirdeği,3 çiğ badem
3 lt su
1 fincan yeşil çay
spor yok
bugün sürprizzz diye çat kapı misafir geldi ve yatılılarbu yüzden menüm saçmasapan oldu,yarın da öyle olmasın diye akşamdan yemeklerimi hazırladım artık
Bugün başlıyorum Can'ım merak etmeTercih meselesi saygı duyuyorum canım ama inan ben yapamam çünkü ben huzuru et te sütte yumurta da buluyorum
Sporun çok iyi canım
Sohbet muhabbet çok iyi geçmiştir..
yarın spora basliyosun dimi sen spor yapmayınca ben motive olamıyorum
Canim menüm fena değil ki sonuçta salata bişey olmaz 5 tabak dan hem yarın daha iyi bi menu olacak biliyorum
Menün çok güzel ve artık farkında isen ekmeği bırakmayı başladın canım süpersinÇok yoruldum ben bugun dolabın içini sildim çamaşırları tek tek katladım düzenledim atilacaklari attım kızların dolaplarindaki küçükleri kaldırdım akşam7 de bitti işim....
Menü yazıp kaçıyorum
Sabah 2 yumurta 1 avuç ceviz 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 dlm peynir 1 batim t.pekmez şekersiz çay
Öğle 1 tabak kabak yemeği 1 kase çorba yoğurt
Aksam ızgara tavuk 2 bardak ayran 1 ısırık ekmek (kayinimin ordayım akşam kesin kola vardır die Ayranı evde yaptım pet şişeye koyup götürdüm bana inada 3 bardak kola içtiler ama kaçamak yapmak yok zaman daralıyor)
Süpersin canımIlk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 65.8 fark -1.4
Keşke Rezene içseydin Canım yada kayısı tüketseydin bir daha kine aklında olsundün 66.8 çıkmıştım bi kaç gündür tuvalete çıkamıyorum sanırım onun etkisi bu. yoksa dün hem yürüyüş yaptım hemde bi kase çorba dışında hiç bişey yemedim
Merak etme benim haberim olur Sana haber veririmcanım haber verırı mısın ben gormezsem
Ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 65.8 fark -1.4
akşam tartıl yaz olmaz mıkızlar ben buugun tartılamadım dun annemlerde kaldım tartı yoktu yarın sabah ınsallah tartoılıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?