Evet haftasonun sonuçları ana tekrarlana Nasıl olsa bozuldu diye düşünme ve kaldığın yerden devamGünaydın
Ben bugün artıda çıktım, haftasonunun bedeli sanırsam
Geçen Hafta : 88,2
Bu Hafta: 88,8 (+500gr)
inşallah canım bayrama 64 olmak istiyorumçok güzel Can'ım bu şekilde verirsen geri almazsın kilo merak etme
tamam canım sağol. sabah karnım öyle şiş uyandımki. kahvaltı yapasım gelmedi bende bi yumurta haşladım yedim. bağırsaklarımı çalıştırsın diye 2 mürdüm eriği yedimKeşke Rezene içseydin Canım yada kayısı tüketseydin bir daha kine aklında olsun
teşekkürler canımTebrikler
kolay gelsin tatlımKızlar ben kaçıyorum şu netten satış halletmem lazım o kadar çok ürün var ki koyacağım akşama arkadaşımda olucağım yarına kadar kendinize iyi bakın
Olursun merak etmeinşallah canım bayrama 64 olmak istiyorum
tamam canım sağol. sabah karnım öyle şiş uyandımki. kahvaltı yapasım gelmedi bende bi yumurta haşladım yedim. bağırsaklarımı çalıştırsın diye 2 mürdüm eriği yedim
teşekkürler canım
Sıkma canını Vilma cığım verirsinGünaydın
cok cıkmaz mı kuzum tok karnına psıkolojım bozulur zaten bulguru kısırı yemısım :)akşam tartıl yaz olmaz mı
turuzmcı arkadasım benım :)Merak etme benim haberim olur Sana haber veririm
bende aynı durumdan korkuyorum kuzumGünaydın
Evet haftasonun sonuçları ana tekrarlana Nasıl olsa bozuldu diye düşünme ve kaldığın yerden devam
Tebrikler
Umarım senin böyle olmazbende aynı durumdan korkuyorum kuzum
Aaa menünün tek sefer de yazılması çok daha mantıklıymış zaten
O zaman bende ilk kilo bildirimimi yapayım 98,5inşallah haftaya güzel bir eksim olur :)
canım bu haftamız hepimizin saçmasapan geçtiExcel den yapıyorum canim yapabilirsen mutlu olurum ama yapamazsan kalsin canim gece yayınlarım insallah sabah herkes erken saatte bildirim yaparsa öğlen 1 e kadarda yayinlayabilirim de bildirimler geçikiyor bazen yarin bakalim kuzum sagol dusundugun için
Sagol kuzum bircok seyi yemiyorum diyetim icin frenliyorum kendimi buna ragmen arti cikmasi fena oluyor bugun oturup cig köfte yiyeyim dedim nasilsa kiloda veremedim valla aman herseyi bosver diye düşündüm ama sana soyledigim sebepler vardi durdurdum kendimi
Yasak canim cok yağlı cok severim ama bu diyetten dolayı tuketmiyorum bugun biraz mecbur ictim
Evet ama ogleden sonra hic evde olmadim aksam 8 de evdeydim icemedim tatlım kisin daha cok evde olduğum icin daha cok su iciyorum tam tersi yani:))
Zaten vegan dan tanıdım kesin black'tir bu dedim
Afiyet olsun kuzum
bende evden yapip götürdüm ayrani kuzum kacamak yapmayacagiz ki vicdanimizda vucudumuzda rahat etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?