Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

çok güzel Can'ım bu şekilde verirsen geri almazsın kilo merak etme
inşallah canım bayrama 64 olmak istiyorum
Keşke Rezene içseydin Canım yada kayısı tüketseydin bir daha kine aklında olsun
tamam canım sağol. sabah karnım öyle şiş uyandımki. kahvaltı yapasım gelmedi bende bi yumurta haşladım yedim. bağırsaklarımı çalıştırsın diye 2 mürdüm eriği yedim

teşekkürler canım

Olursun merak etme didemdefne ile siz hedefinize ulaşacaksınız merak etme

Aaa menünün tek sefer de yazılması çok daha mantıklıymış zaten
O zaman bende ilk kilo bildirimimi yapayım 98,5 inşallah haftaya güzel bir eksim olur :)

Canim boy hedef ve yasini yazar misin beni etiketleyip
Bu arada kilomuz yakin hedefe birlikte ulaşırız insallah. sıkı bir sekilde baslarsan 90 a dogru hizla ineceksin. Diyet icin bir program oluşturdun mu neler yapacaksin?

canım bu haftamız hepimizin saçmasapan geçti
benim kaçamağım yok ama oturdum 5 tabak yedim,kahvaltı yapamadım adam gibi akşam yemeklerim olmadı düzgün
spor desen yok!
o yüzden yeni bir haftaya başlıyoruz,bu haftamız çok güzel ve kaçamaksız geçecek tamam mı? ve gidecek o kilolar
bizim topikte pes etmek yok
bir daha çiğ köfte duymayalım,yasak şeyleri de görmek istemiyoruz
spor yapıyoruz
dışarıda ben de çok içemiyorum canım ama hep dışarıdaysan bir yolunu bulmak lazım elinde şişeyle gezeceksin artık,su metabolizmayı çok hızlandırıyor,en azından 2.5-3 lt iç
25 kg için 1 litre su içilmesi gerekiyor yani senin 3.8 lt içmen gerekiyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…