Bugün ki menüm sabah kuru peynir,domates,salatalık,biber bir dilim ekmek çok pişmanım ,karpuz öğlen ise kuzu kapama ,ayran soğan söğüş ,karpuz akşam ise menemen ve yoğurt
Kizlar bayram dolayisiyla tarti günümü kaydi. Kimseden dogrudürüst ses soluk cikmiyor. Diyete devam ediyorsunuz diimi...
Sagol canım eşim çok kızdı içimi rahatlattınNeden pismansin tatlim? Menun cok guzel 1 dilim ekmek ihtiyac duyduğunda hicte fazla degil
Sagol canım eşim çok kızdı içimi rahatlattın
Hayır canım ekmek yediğim için kızdıEşin niye kizdi az yedigin icin mi?
afiyet olsun canımSabah
Dukan ekmek hakkimin yarisi
1-2 catal light peynir
2 kasik yogurt
Arada 4-5 parca dana eti (kusbasi)
Aksam
Dukan ekmek hakkimdan kalan
Haşlanmış tavuk
Buyuk 1 bardak ayran
afiyet olsun canım
Geçmiş olsun Canım menünde çok güzel afiyet olsunMenu bildirimi yapayim gelmisken,
Oglen: haslanmis brokoli, mantarli tavuk
Aksam: karpuz peynir
Hala istahim geri gelmedi, kus kadar yiyebiliyorum...
Kaçamak derken tatlı Abur cubur yemedim Can'ım zaten çalıştım buradan geç çıktım hep 9 da gittiğim yerlerde sadece çay ve kahve içtim onlarda şekersiz sadece ekmek yedim ve tartılmadım vaktim olmadı sen kaçamak mı yaptın yoksaBayram nasil gecti canim kacamak oldu mu?ben daha tartilmadim korkudan
Halbuki 99.8 gördüm biliyor musun
Kaçamak derken tatlı Abur cubur yemedim Can'ım zaten çalıştım buradan geç çıktım hep 9 da gittiğim yerlerde sadece çay ve kahve içtim onlarda şekersiz sadece ekmek yedim ve tartılmadım vaktim olmadı sen kaçamak mı yaptın yoksa
Ben bayramda tarti gününü ertelicemizi bilmiyordum orayi kacirmisim :) kacamak yaptinmi derseniz sadece bayramin 2. Günü piknige gittik orda pogaca börek yedim birazcik onun disinda cok bi kacamagim olmadi. Adetim 1 hafta gecikmisti bu gece oldm sonunda. Tartilmak istemiyorum suan adet bitiminde tartilip sonucu size söylerim canlar.
Sagol Can'ım bayramda hep dükkandaydım malum çalışıyordum belkide o yüzden kaçamak olmadı normaldir kaçamak yapman hepimiz insanız herkes yanımızda yiyecek yiyince nefsimiz çeker artık geriye değil ileriye bakmak lazım çok iyi yapmışsın benden bugün yumurta yemedim öğlen yemeğide malesef tavuk vardı yiyemedim o kadar açıktım ki anlatamamBen kacamak yaptim baya canim 2 gün yedim hemde. Dun ve bugün saf gun yaptim ki az da telafi edeyim biraz diye seni kutluyorum canim bayrama rağmen kacamaksiz atlattin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?