Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Önce sağlık canım,
Toparlandıktan sonra kaldığın yerden devam edersin

Canım ben kola asitli içecek içen biri değilim ekmek de her öğün de sadece 1 dilim yerim biraz akşam yemeğini geç yiyorum oda eşimden dolayı ben geçen yıl bu kalori hesabı ile 6 kilo verdim ama çok düzenli spor yapıyordum ondan dolayı :)

Yürüyüş yapsaydın

Dün kv'deydim. Eve gelince, akşam, 2 saat bol tempolu temizlik yaptım. Sabaha kollarımı kaldıramıyordum.

Evde yesil elma bulundur canim armutta olabilir canin tatli çıktığında tarcin serpip yiyebilirsen tatli istegin gecer
Dün kv'deydim canım. Evde olsam alt tarafta market var. İner alırdım. Sanırım biraz benim de iradesizliğime geldi dün.

Canım aklıma gelmedi o an ayran yapmak. çok açtım sadece yiyecek düşünüyorum. Domates salatalık la hallederim dedim ama duramadım içtim.

Selam canlar
Sabah lazerde yaktı kadın koltuk alımı nasıl sizliyo
Sabah az ekmekle tavada yumurta yedim bi dilim sucuk attım ağzıma eşim istedi burnuma koktu valla. Yanında bahçemizin domates salatalığı oh mis
Öğlen bişey yemedim daha temizlik yapmıştım yeni bitti. Izindeyim ama daha fazla çalışıyorum evde
Aksamada kiymalı kabak var. Yoğurtla salatayla hupletirim artik

Selam kızlar misafirlikten geldim çok secenek yoktu doymam icin. Peynir bile ama hamur işi vardı. Yol yapıyor gibi gorunsem de abartmadim bence sadece bir dilim börek yedim 3 çatal Kızartma geri kalanı yumurta domates salatalık.. Miyav_su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…