Tunaydin canlar
dun 4. Gunde artik iptal oldum siteye girdim ama okuyamadim yazilari başım dönüyordu. Veeeee artik cevreden gelen baskilara dayanamadim diyeti bozdum dun bugun gitti kucuk bir es verdim diyelim cunku hic bir et ürünü yiyemiyorum midem bulanıyor dusuncesinde bile..
Umarim yarin toparlanir kaldığım yerden devam edebilirin
Sagol Can'ım kendi salaklığım
Evet başlangıç noktama geri döndüm 75 kg oldum 2 şişe serumla be güzel değil mi
Süpersin afiyet olsun Canım ayak bileğin Nasıl oldu iyileşti ise bugün yürüyüşe başla
Canım ben kola asitli içecek içen biri değilim ekmek de her öğün de sadece 1 dilim yerim biraz akşam yemeğini geç yiyorum oda eşimden dolayıHayırlı olsun akıl vermek gibi olmasın ama şu kalori hesabını yapmasanız onun yerine unlu gıdaları hazır paketli gıdaları içecekleri hayatından çıkar sebzeyi ,bakliyatı Eti'ni yesen daha güzel olmaz mı
Önce sağlık canım,
Toparlandıktan sonra kaldığın yerden devam edersin
Günaydın
Haftasonu kaçamaksız tamamlandı. :)
Yürüyüş yapsaydın
Dün kv'deydim canım. Evde olsam alt tarafta market var. İner alırdım. Sanırım biraz benim de iradesizliğime geldi dün.Evde yesil elma bulundur canim armutta olabilir canin tatli çıktığında tarcin serpip yiyebilirsen tatli istegin gecer
Bravo tatlim demekki istenince oluyormus butun haftaninheva olmamasina cok sevindim
Çarşamba gunu gelsin eksi bildirimler
HahahaYemin et sende benim dediğimin de kocamdan akşama gelin isteyin ben öyle demiştim en son zaten
Zaten desteklemiyor zayıflamam için. O kiloya dönersem yine aynı şeyler olacağından korkuyor.İyi demişsin erkeklere ara sıra böyle ayar vermek gerekiyor
Misafirliğe gitcekmis canım kahvaltiyaSen kızartma mı yemeyi düşünüyorsun bakayım yiyeceksen fırında ye yadakulkedisi30 yaptığı gibi actfry varsa onda yap
Can'ım şu saymayı bırakın doyunca kalkarsın zaten ekmek yokmuş oh mis gibi ben 5 şiş yedim gecen saymıyordum @eclecticvegan ısrar edince saydım yoksa hayat saymam 12 köfte yedim içinde ekmek yoktu köftelerin bir de küçüktü saymayın lütfen fanta içmişsin Saba kızamam bu konuda kendimde 2 gün önce 2 yudum hüplettim çünkü alerjim tetiklendihafi yırttın
Canım aklıma gelmedi o an ayran yapmak. çok açtım sadece yiyecek düşünüyorum. Domates salatalık la hallederim dedim ama duramadım içtim.Tatlım fanta olmamış geçen bende mangal a gittim ayrani mi evden yapıp götürdüm
kız Kızartma yerine 1 tane poğaça yesem hem karnin doyar hemde kalorisi düşük bence
Günaydın tebrikler canim
Günaydın ...
Kız Survivor a beni de götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?