Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Neyse az zararla kurtulmussun

Canım aklıma gelmedi o an ayran yapmak. çok açtım sadece yiyecek düşünüyorum. Domates salatalık la hallederim dedim ama duramadım içtim.
Aman atın ölümü arpadan olsun ben bile alerjim olduğunu bile bile hüplettim şimdi iğne için klinik var evime yakın Oray'a gideceğim 3 tane ampül karıştırıp yapıyorlar çok acıyor ya işte cezamı çekiyorum hadi iyisin yoksa dilimden kurtulamayacaktın

Geçmiş olsun Canım koltuk altına hametan yanık kremi sür benim işler yolunda gitseydi iğneli düşünüyordum benim de ağda dan yandı ve simsiyah malesef birde beyaz tenliyim çok kötü duruyor

Anladım Canım afiyet olsun haklısın benimde annemler çağırdı akşama eşim çok seviyor ya kızartmayı ben evde yapmıyorum yapsam bile fırında yaparım annemde eşim için yapacakmış bizde orda olucaz ben de evde kendime ne yapayım diye düşünüyorum şimdi orda yemem küser 1 tane kızartma gerisini yoğurtla halederim

Geçmiş olsun Canım koltuk altına hametan yanık kremi sür benim işler yolunda gitseydi iğneli düşünüyordum benim de ağda dan yandı ve simsiyah malesef birde beyaz tenliyim çok kötü duruyor
Madecassol vardı onu sürdüm geçti canım çok değil ama baya acıdı. Ben bunda agliyorum iğneli hiç dayanamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…