- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Neyse az zararla kurtulmussunSelam kızlar misafirlikten geldim çok secenek yoktu doymam icin. Peynir bileama hamur işi vardı. Yol yapıyor gibi gorunsem de abartmadim bence sadece bir dilim börek yedim 3 çatal Kızartma geri kalanı yumurta domates salatalık.. Miyav_su
Vay süpersin CanımBileğim daha iyi azar azar yürümeye başladım. Dün 8000 adım oldu :)
Aç bırakma kendini salata ye çorba iç asla asla aç kalmak yokBenide komşum kısır yapmış davet etti yedim bi tabak çok acikmistim ne güzel gitti valla. O yüzden akşam yemeği yok bugun
Sağlık olsun Canım üZülmeBu haftanin en büyük eskisi bendeydi ama yiyerek mahvettim
Biliyor başına gelecekleri beter olsun benimki de dahil hepsiZaten desteklemiyor zayıflamam için. O kiloya dönersem yine aynı şeyler olacağından korkuyor.
Aman atın ölümü arpadan olsunCanım aklıma gelmedi o an ayran yapmak. çok açtım sadece yiyecek düşünüyorum. Domates salatalık la hallederim dedim ama duramadım içtim.
Geçmiş olsun Canım koltuk altına hametan yanık kremi sür benim işler yolunda gitseydi iğneli düşünüyordum benim de ağda dan yandı ve simsiyah malesef birde beyaz tenliyim çok kötü duruyorSelam canlar
Sabah lazerde yaktı kadın koltuk alımı nasıl sizliyo
Sabah az ekmekle tavada yumurta yedim bi dilim sucuk attım ağzıma eşim istedi burnuma koktu valla. Yanında bahçemizin domates salatalığı oh mis
Öğlen bişey yemedim daha temizlik yapmıştım yeni bitti. Izindeyim ama daha fazla çalışıyorum evde
Aksamada kiymalı kabak var. Yoğurtla salatayla hupletirim artik
Afiyet olsun Canım keten tohumuda koyÖğle yemeğim bu vakte kaldı
Güzel bir salata , afiyetle yiyorum :) Üzerine azıcıkta peynir koydum, lezzetlendi iyice :)
Yarın görüşmek üzere ...
Anladım Canım afiyet olsun haklısın benimde annemler çağırdı akşama eşim çok seviyor ya kızartmayı ben evde yapmıyorum yapsam bile fırında yaparım annemde eşim için yapacakmış bizde orda olucaz ben de evde kendime ne yapayım diye düşünüyorum şimdi orda yemem küser 1 tane kızartma gerisini yoğurtla halederimSelam kızlar misafirlikten geldim çok secenek yoktu doymam icin. Peynir bileama hamur işi vardı. Yol yapıyor gibi gorunsem de abartmadim bence sadece bir dilim börek yedim 3 çatal Kızartma geri kalanı yumurta domates salatalık.. Miyav_su
Anladım Canım afiyet olsun haklısın benimde annemler çağırdı akşama eşim çok seviyor ya kızartmayı ben evde yapmıyorum yapsam bile fırında yaparım annemde eşim için yapacakmış bizde orda olucaz ben de evde kendime ne yapayım diye düşünüyorum şimdi orda yemem küser 1 tane kızartma gerisini yoğurtla halederim
Aynen kuzun kucumsuyorlar ben zayif olsamsa asla insanlari rencide etmicem aslaaynen öyle ancak küçümsesinler
O bir karakter meselesi Canım ancak karakteri bozuk insanlar yaparAynen kuzun kucumsuyorlar ben zayif olsamsa asla insanlari rencide etmicem asla
Bilemedim canım köfte yap yada menemen yapKızlar nerdesiniz ben daha annemlerde ne yiyeceğim ya ne yapayım karar veremedim onlar Bugün odun Ateş'inde kızartma yiyecekler çorba olarak tarhana 2 gün közleme yedim of of deliricem
Aman atın ölümü arpadan olsunben bile alerjim olduğunu bile bile hüplettim şimdi iğne için klinik var evime yakın Oray'a gideceğim 3 tane ampül karıştırıp yapıyorlar çok acıyor ya işte cezamı çekiyorum hadi iyisin yoksa dilimden kurtulamayacaktın
Madecassol vardı onu sürdüm geçti canım çok değil ama baya acıdı. Ben bunda agliyorum iğneli hiç dayanamam herhaldeGeçmiş olsun Canım koltuk altına hametan yanık kremi sür benim işler yolunda gitseydi iğneli düşünüyordum benim de ağda dan yandı ve simsiyah malesef birde beyaz tenliyim çok kötü duruyor
Tamam tamamAç bırakma kendini salata ye çorba iç asla asla aç kalmak yokafiyet olsun kısırlar gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?