Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

O bir karakter meselesi Canım ancak karakteri bozuk insanlar yapar
Kuzum ya bi arkdasim var 100 küsür kiloda ama ben asla kilolusun demedim gecen telefonda bana resimde görmüş beni en son düğünümde görmüştü ondan sonra ani kilo aldım bunu bende biliyorum fotografta görmüş benide telefonda konusurken cok fazla kilo almissin diye beni yargiladi ya sende kilolu birisin bu duyguyu biliyosunki ben bi cok sey yaşayıp bu hale geldim belki bu sorunlari bahane kabul ederler ama öyle hersey pskolojik bence bunlari bildigi halde boyle demesi zoruma gitti bana eski sedayi yutmus gibi olmussun dedigide zamanda oldu ve inanilmaz yikim olmustu bende bu söz

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
3 k kayısı 2 hurma

Kahvaltı öğle: 1 dilim börek
4 zeytin dom salatalık
1.5 sahanda yumurta
3 çatal Kızartma
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter.

Akşam 19.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Bitki çayları ve bol su

Sabah kalktım iznimin ilk gününde 45 dk yürüdüm :) yeşil çay ile haşlanmış yumurta ve ciğer yedim peynir 3 zeytin 2 dilim salam iki.lokma ekmek güzel bi kahvaltı yaptim:) öğlen Türk Kahvesi ikindi gibi meşhur tarif ekşili kabak köfte yaptım Kıymalı 2 tane onu yedim 1 adet şekerli 2 çay içtim . Limonlu soda içtim 2 tane içim yandı akşam 1 koca bardak ayran içtim acikirsam kuruyemiş kavun Yeşilçay icicem:) çok iş yaptım akşam üstü tekrar çıktım yürüdüm 20 dk falan 15 mekik çektim çok caliskanim bugün tebrik edin beni :)))

Bu nasıl bir konuşma tarzıdır yaa boylelerinin ağzına kurekle vuracaksin

BACIM hosgeldin :))))
Hoş buldumm
Menü gayet sade canım. Bol eksiler olsun tebrik ederim

Bana da site adını atarsan sevinirim, bende bakmak isterim.
attım bile
Geçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın ?
şimdi süperim kuzum sen nasılsın?
Afiyet olsun canım
Adaçayını 5 dk daha fazla demlememek gerekiyormuş.
nasıl ben çok demlerim bundan sonra dikkat edeyim çok sağ ol canım
İnşallah kısa sürede stersin azalır , huzur dolu günlerimiz olsun
sağ ol canım hepimiz için biraz azaldı.spor yapmak iyi geliyor tavsiye ederim
evet canım süper olmuş afiyet olsun

attım canım sana da özelden
olsun 1 kere olmuş 3 dilim fazla cidden
canım dukan'da yaşanıyor bunlar,çok sert bir yeme disiplini zaten bana göre.
o yüzden iyi yapmışsın aslında zaten miden de çok kötüydü.biraz topla devam edersin

Evet başlangıç noktama geri döndüm 75 kg oldum 2 şişe serumla be güzel değil mi
olsun canım takma kafana sağlık bu.
Ayyy dün canım çok tatlı çekti o yüzden karpuz ve kavun yedim. Evde başka meyve de yoktu. Zaten sonrasında şişkinlik yaptı. Yemeseydim iyiydi ama
bir dahakine sadec birini yersin ve akşam vakti yemezsin
canım benim diyetimde zaten sayma yok.ama buraya çorba salata yazsam çok az gelecek,insanlar 1 kepçe çorba içtim sanarlar aç aç geziyorum sanarlar diye harbi yediğim miktarları yazıyorum.yoksa aman dur diyeyim kendime diye değil
Olsunnnn cok şükür gecti gitti Allah beterinden saklasin guzelim 1 hafta spor yapsan gider Allah bilir ben kac kilo almis olucam yarin ama suan tek istedigim takatimin geri gelmesi kilo 2. Planda kalıyor benim icin..
aynen güzeller önce sağlık.
benim de öyle olsa ben de düşünmem
gerçi geçen aç karna kan vermeye gidince anneme bayılırsam asla vegan olmayan bir şeyi ağzıma sokmamasını tembih ediyordum muz götürmüştüm yanıma onu yedir diyordum. normalde diyet yapmasam da bayılan biriyim çünkü kan verme vs sıralarında,bir de aç olunca.ama benimki diyetten ziyade başka şeyler,en önce sağlık kızlar
Oluyor öyle benimde öyle olmuştu bir yerde bende teyzeciğim akşama gelin kocamdan isteyin lütfen demiştim kadın şok

Bu haftanin en büyük eskisi bendeydi ama yiyerek mahvettim
canım öyle düşünme lütfen arada es vermek gerekiyor cidden.
canım temizlik kadar iyi kalori yaktıran şey yok ,bol bol yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…