- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Kuzum ya bi arkdasim var 100 küsür kiloda ama ben asla kilolusun demedim gecen telefonda bana resimde görmüş beni en son düğünümde görmüştü ondan sonra ani kilo aldım bunu bende biliyorum fotografta görmüş benide telefonda konusurken cok fazla kilo almissin diye beni yargiladi ya sende kilolu birisin bu duyguyu biliyosunki ben bi cok sey yaşayıp bu hale geldim belki bu sorunlari bahane kabul ederler ama öyle hersey pskolojik bence bunlari bildigi halde boyle demesi zoruma gitti bana eski sedayi yutmus gibi olmussun dedigide zamanda oldu ve inanilmaz yikim olmustu bende bu sözO bir karakter meselesi Canım ancak karakteri bozuk insanlar yapar
Ictim kuzum bende sabah akşam da kuruyemisimle icicem:)))canım yeşil çaaaaaayhatırlat demiştin ben 3 fincan içtim bak
BACIM hosgeldin :))))Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
3 k kayısı 2 hurma
Kahvaltı öğle: 1 dilim börek
4 zeytin dom salatalık
1.5 sahanda yumurta
3 çatal Kızartma
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter.
Akşam 19.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Bitki çayları ve bol su
Bu nasıl bir konuşma tarzıdır yaaKuzum ya bi arkdasim var 100 küsür kiloda ama ben asla kilolusun demedim gecen telefonda bana resimde görmüş beni en son düğünümde görmüştü ondan sonra ani kilo aldım bunu bende biliyorum fotografta görmüş benide telefonda konusurken cok fazla kilo almissin diye beni yargiladi ya sende kilolu birisin bu duyguyu biliyosunki ben bi cok sey yaşayıp bu hale geldim belki bu sorunlari bahane kabul ederler ama öyle hersey pskolojik bence bunlari bildigi halde boyle demesi zoruma gitti bana eski sedayi yutmus gibi olmussun dedigide zamanda oldu ve inanilmaz yikim olmustu bende bu söz
Tatildeydim canım 2 haftadır onun için yazamadım
Yaaa ne güzeldi dimiii
çok sevindim canımGünaydın
Haftasonu kaçamaksız tamamlandı. :)
Hoş buldummBACIM hosgeldin :))))
Menü gayet sade canım. Bol eksiler olsun tebrik ederimSabah kalktım iznimin ilk gününde 45 dk yürüdüm :) yeşil çay ile haşlanmış yumurta ve ciğer yedim peynir 3 zeytin 2 dilim salam iki.lokma ekmek güzel bi kahvaltı yaptim:) öğlen Türk Kahvesi ikindi gibi meşhur tarif ekşili kabak köfte yaptım Kıymalı 2 tane onu yedim 1 adet şekerli 2 çay içtim . Limonlu soda içtim 2 tane içim yandı akşam 1 koca bardak ayran içtim acikirsam kuruyemiş kavun Yeşilçay icicem:) çok iş yaptım akşam üstü tekrar çıktım yürüdüm 20 dk falan 15 mekik çektim çok caliskanim bugün tebrik edin beni :)))
attım bileBana da site adını atarsan sevinirim, bende bakmak isterim.
şimdi süperim kuzum sen nasılsın?Geçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın ?
Afiyet olsun canım
Adaçayını 5 dk daha fazla demlememek gerekiyormuş.
sağ ol canım hepimiz içinİnşallah kısa sürede stersin azalır , huzur dolu günlerimiz olsun
evet canım süper olmuş afiyet olsunDün haftasonu olmasına rağmen dengeli yedim :)
Sabah: 2 kk peynir - zeytin - yumurta - domates - yeşilik - 2 dlm ekmek
Öğle : domates çorbası - 1 dlm ekmek
Ara : 3 erik
Akşam : ızgara köfte - salata
Ara: çok az karpuz
attım canım sana da özeldenGünaydınnn kızlar :) Ayy dün bir tatlı yeme isteği vardı içimdeEvde pasta falan da vardı. Karpuzla geçiştirdim. Bugün çok daha iyiyim. fitblack %99 kakaolu çikolatayı nerden alıyorsun canım? Eşim bitter çok seviyor. En fazla %80 görmüştüm. Ben de onun için alayım bayılacağına eminim
Haklısın canım3 fazla oldu diyetimde iki dilim ekmek hakkım var kahvaltıda. Pazar diye kaçtı ucu.
canım dukan'da yaşanıyor bunlar,çok sert bir yeme disiplini zaten bana göre.Tunaydin canlar
dun 4. Gunde artik iptal oldum siteye girdim ama okuyamadim yazilari başım dönüyordu. Veeeee artik cevreden gelen baskilara dayanamadim diyeti bozdum dun bugun gitti kucuk bir es verdim diyelim cunku hic bir et ürünü yiyemiyorum midem bulanıyor dusuncesinde bile..
Umarim yarin toparlanir kaldığım yerden devam edebilirin
olsun canım takma kafana sağlık bu.Evet başlangıç noktama geri döndüm 75 kg oldum 2 şişe serumla be güzel değil mi
bir dahakine sadec birini yersin ve akşam vakti yemezsinAyyy dün canım çok tatlı çekti o yüzden karpuz ve kavun yedim. Evde başka meyve de yoktu. Zaten sonrasında şişkinlik yaptı. Yemeseydim iyiydi ama
canım benim diyetimde zaten sayma yok.ama buraya çorba salata yazsam çok az gelecek,insanlar 1 kepçe çorba içtim sanarlar aç aç geziyorum sanarlar diye harbi yediğim miktarları yazıyorum.yoksa aman dur diyeyim kendime diye değilCan'ım şu saymayı bırakın doyunca kalkarsın zaten ekmek yokmuş oh mis gibi ben 5 şiş yedim gecen saymıyordumfitblack ısrar edince saydım yoksa hayat saymam 12 köfte yedim içinde ekmek yoktu köftelerin bir de küçüktü saymayın lütfen fanta içmişsin Saba kızamam bu konuda kendimde 2 gün önce 2 yudum hüplettim çünkü alerjim tetiklendi hafi yırttın
aynen güzeller önce sağlık.Olsunnnn cok şükür gecti gitti Allah beterinden saklasin guzelim 1 hafta spor yapsan gider Allah bilir ben kac kilo almis olucam yarin ama suan tek istedigim takatimin geri gelmesi kilo 2. Planda kalıyor benim icin..
Oluyor öyle benimde öyle olmuştu bir yerde bende teyzeciğim akşama gelin kocamdan isteyin lütfen demiştim kadın şok
canım öyle düşünme lütfen arada es vermek gerekiyor cidden.Bu haftanin en büyük eskisi bendeydi ama yiyerek mahvettim
canım temizlik kadar iyi kalori yaktıran şey yok ,bol bol yap
Dün kv'deydim. Eve gelince, akşam, 2 saat bol tempolu temizlik yaptım. Sabaha kollarımı kaldıramıyordum.
Dün kv'deydim canım. Evde olsam alt tarafta market var. İner alırdım. Sanırım biraz benim de iradesizliğime geldi dün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?