Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım çok geçmiş olsun afiyet olsun

tamam çok yememişsin

şu insanlar küsecek diye yemek zorunda kalışımız beni deli ediyor
neyse ki veganlık paçamı kurtarıyor benim

oha
ne diyeceğimi bilemedim canım bence eskiden beri hasetlik varmış buradan canını acıtmaya çalışmış.yoksa kilolu bir insan bu psikoloji gayet de iyi bilir,bile bile canını acıtmış resmen

akşamı dengelemişsin canım
canım menünü alt alta saatli yazarsan daha güzel olur,rahat yorum yaparız
Tatildeydim canım 2 haftadır onun için yazamadım
hoş geldin canıım tatil nasıl geçti?

-bugünkü menüm-
sabah spor salonuna aç gitmem istendi,o yüzden;
12.00: 1 muz
13.15: 5 kepçe ezogelin çorbası,1 tabak avokadolu salata,1 dilim tb ekmek,1 tatlı kaşığı tahin+pekmez
18.15: 2 tabak köz salatası,8 çiğ badem
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 20 dk bisiklet, 10 dk ağırlık, 45 dk yürüme

Vay be menu de cıss yok e birde spor var. Eee başka ne olsun çarşambaya bol eksi olsun

teşekkür ederim inşallah hepimize bol eksiler
Inşallah ya geçen hafta 67.9 dum sonra iki üç gün kaçamak yaptım sonrasında topladım ama bu sefer de regl oldum. Inşallah reglle beraber veririm artıları

Inşallah ya geçen hafta 67.9 dum sonra iki üç gün kaçamak yaptım sonrasında topladım ama bu sefer de regl oldum. Inşallah reglle beraber veririm artıları
bu hafta ben de regl olacağım,gardımı aldım bekliyorum resmen
şişkinlik oluyor vücut su da tutuyor ya canım sabit kalsan bile bir şey haftaya çat diye hepsi gider merak etme

bu hafta ben de regl olacağım,gardımı aldım bekliyorum resmen
şişkinlik oluyor vücut su da tutuyor ya canım sabit kalsan bile bir şey haftaya çat diye hepsi gider merak etme
Inşallah canım kurban Bayramına okullarin açılmasına hedefim 4 5 kilo ama. Kiramadim bu zinciri bu sefer kırılır inşallah..

Canim dukan değil de normal diyet yapsan herseyden az az yesen sanki daha iyi gibi ama yine de sen bilirsin
kız beni o sopa haklamaz birazdan menu yazacam sen yanına bi iki bişey daha bul

Bileğim daha iyi azar azar yürümeye başladım. Dün 8000 adım oldu :)
çok iyi canım bende bu hafta 5000 üzeri yapmak istiyorum bakalım

Kızlar malum ben giremedim pek iletilerinizi görmemiş olabilirim tel de çok yavaş ilerliyor hakkınızı helal edin :) sizin için net paketi aldım :)))
Canim bende ayniyim telden giriyorum ama zor olmuyor bana devamli telden girdigimden galiba
Selamun aleykum kızlaarrr
Ben geldiimmm
Çok çok çok özledim hepinizi ya
İnşaallah iyisinizdir kilolar patıt patır gidiyodur
Hoşgeldin canım gidiyor biraz biraz sen ne yaptın tatilin nasıldı kilo olarak durumun ne

Ay bogazlayasim geldi. Resmen kıskanmış seni
canım çok geçmiş olsun afiyet olsun
Tesekkur ederim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…