canım çok geçmiş olsunSelam canlar
Sabah lazerde yaktı kadın koltuk alımı nasıl sizliyo
Sabah az ekmekle tavada yumurta yedim bi dilim sucuk attım ağzıma eşim istedi burnuma koktu valla. Yanında bahçemizin domates salatalığı oh mis
Öğlen bişey yemedim daha temizlik yapmıştım yeni bitti. Izindeyim ama daha fazla çalışıyorum evde
Aksamada kiymalı kabak var. Yoğurtla salatayla hupletirim artik
tamam çok yememişsinSelam kızlar misafirlikten geldim çok secenek yoktu doymam icin. Peynir bileama hamur işi vardı. Yol yapıyor gibi gorunsem de abartmadim bence sadece bir dilim börek yedim 3 çatal Kızartma geri kalanı yumurta domates salatalık.. @miyav_su
aynen çok yararlıAfiyet olsun Canım keten tohumuda koy
şu insanlar küsecek diye yemek zorunda kalışımız beni deli ediyorAnladım Canım afiyet olsun haklısın benimde annemler çağırdı akşama eşim çok seviyor ya kızartmayı ben evde yapmıyorum yapsam bile fırında yaparım annemde eşim için yapacakmış bizde orda olucaz ben de evde kendime ne yapayım diye düşünüyorum şimdi orda yemem küser 1 tane kızartma gerisini yoğurtla halederim
Aynen kuzun kucumsuyorlar ben zayif olsamsa asla insanlari rencide etmicem asla
aynen kızlar karakter meselesiO bir karakter meselesi Canım ancak karakteri bozuk insanlar yapar
ohaKuzum ya bi arkdasim var 100 küsür kiloda ama ben asla kilolusun demedim gecen telefonda bana resimde görmüş beni en son düğünümde görmüştü ondan sonra ani kilo aldım bunu bende biliyorum fotografta görmüş benide telefonda konusurken cok fazla kilo almissin diye beni yargiladi ya sende kilolu birisin bu duyguyu biliyosunki ben bi cok sey yaşayıp bu hale geldim belki bu sorunlari bahane kabul ederler ama öyle hersey pskolojik bence bunlari bildigi halde boyle demesi zoruma gitti bana eski sedayi yutmus gibi olmussun dedigide zamanda oldu ve inanilmaz yikim olmustu bende bu söz
akşamı dengelemişsin canımMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
3 k kayısı 2 hurma
Kahvaltı öğle: 1 dilim börek
4 zeytin dom salatalık
1.5 sahanda yumurta
3 çatal Kızartma
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter.
Akşam 19.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Bitki çayları ve bol su
canım menünü alt alta saatli yazarsan daha güzel olur,rahat yorum yaparızSabah kalktım iznimin ilk gününde 45 dk yürüdüm :) yeşil çay ile haşlanmış yumurta ve ciğer yedim peynir 3 zeytin 2 dilim salam iki.lokma ekmek güzel bi kahvaltı yaptim:) öğlen Türk Kahvesi ikindi gibi meşhur tarif ekşili kabak köfte yaptım Kıymalı 2 tane onu yedim 1 adet şekerli 2 çay içtim . Limonlu soda içtim 2 tane içim yandı akşam 1 koca bardak ayran içtim acikirsam kuruyemiş kavun Yeşilçay icicem:) çok iş yaptım akşam üstü tekrar çıktım yürüdüm 20 dk falan 15 mekik çektim çok caliskanim bugün tebrik edin beni :)))
hoş geldin canıımTatildeydim canım 2 haftadır onun için yazamadım
Vay be menu de cıss yok e birde spor var. Eee başka ne olsun çarşambaya bol eksi olsun-bugünkü menüm-
sabah spor salonuna aç gitmem istendi,o yüzden;
12.00: 1 muz
13.15: 5 kepçe ezogelin çorbası,1 tabak avokadolu salata,1 dilim tb ekmek,1 tatlı kaşığı tahin+pekmez
18.15: 2 tabak köz salatası,8 çiğ badem
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 20 dk bisiklet, 10 dk ağırlık, 45 dk yürüme
Vay be menu de cıss yok e birde spor var. Eee başka ne olsun çarşambaya bol eksi olsun
Inşallah ya geçen hafta 67.9 dum sonra iki üç gün kaçamak yaptım sonrasında topladım ama bu sefer de regl oldum. Inşallah reglle beraber veririm artıları
teşekkür ederim inşallahhepimize bol eksiler
bu hafta ben de regl olacağım,gardımı aldım bekliyorum resmenInşallah ya geçen hafta 67.9 dum sonra iki üç gün kaçamak yaptım sonrasında topladım ama bu sefer de regl oldum. Inşallah reglle beraber veririm artıları
Inşallah canım kurban Bayramına okullarin açılmasına hedefim 4 5 kilo ama. Kiramadim bu zinciri bu sefer kırılır inşallah..bu hafta ben de regl olacağım,gardımı aldım bekliyorum resmen
şişkinlik oluyor vücut su da tutuyor ya canım sabit kalsan bile bir şey haftaya çat diye hepsi gider merak etme
Canim dukan değil de normal diyet yapsan herseyden az az yesen sanki daha iyi gibi ama yine de sen bilirsinTunaydin canlar
dun 4. Gunde artik iptal oldum siteye girdim ama okuyamadim yazilari başım dönüyordu. Veeeee artik cevreden gelen baskilara dayanamadim diyeti bozdum dun bugun gitti kucuk bir es verdim diyelim cunku hic bir et ürünü yiyemiyorum midem bulanıyor dusuncesinde bile..
Umarim yarin toparlanir kaldığım yerden devam edebilirin
kız beni o sopa haklamaz birazdan menu yazacam sen yanına bi iki bişey daha bul
çok iyi canım bende bu hafta 5000 üzeri yapmak istiyorum bakalımBileğim daha iyi azar azar yürümeye başladım. Dün 8000 adım oldu :)
Canim bende ayniyim telden giriyorum ama zor olmuyor bana devamli telden girdigimden galibaKızlar malum ben giremedim pek iletilerinizi görmemiş olabilirim tel de çok yavaş ilerliyor hakkınızı helal edin :) sizin için net paketi aldım :)))
Hoşgeldin canım gidiyor biraz biraz sen ne yaptın tatilin nasıldı kilo olarak durumun neSelamun aleykum kızlaarrr
Ben geldiimmm
Çok çok çok özledim hepinizi ya
İnşaallah iyisinizdir kilolar patıt patır gidiyodur
Bende canım 4 kilo gitsin istiyorum inş veririzInşallah canım kurban Bayramına okullarin açılmasına hedefim 4 5 kilo ama. Kiramadim bu zinciri bu sefer kırılır inşallah..
Ay bogazlayasim geldi. Resmen kıskanmış seniKuzum ya bi arkdasim var 100 küsür kiloda ama ben asla kilolusun demedim gecen telefonda bana resimde görmüş beni en son düğünümde görmüştü ondan sonra ani kilo aldım bunu bende biliyorum fotografta görmüş benide telefonda konusurken cok fazla kilo almissin diye beni yargiladi ya sende kilolu birisin bu duyguyu biliyosunki ben bi cok sey yaşayıp bu hale geldim belki bu sorunlari bahane kabul ederler ama öyle hersey pskolojik bence bunlari bildigi halde boyle demesi zoruma gitti bana eski sedayi yutmus gibi olmussun dedigide zamanda oldu ve inanilmaz yikim olmustu bende bu söz
Tesekkur ederim tatlimcanım çok geçmiş olsunafiyet olsun
Ay bogazlayasim geldi. Resmen kıskanmış seni or...
Tesekkur ederim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?