- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Çok kizdim ama yaKuzum ban yemeye çalışıyorsun galiba kendine hakim ol azıcık
Şimdi eve geldim Canım
2 civcivim var canım kızım 8 oğlum 3 yaşında. Bende 30 oldum. Çalışıyorum memurum canım.
Kişisel özelliklerim üşengecim ama tatlı yemeyi çok severimçok şükür o günleri atlattım. Tatlı yerine meyveylee hallediyorum. Canım tatlı çekmedi özellikle bu hafta.
Yemek yapmayı hiç sevmem ama çocuklar için mecburum. Çocuklar olmasa zaten bosanirdim yemek yapmamak icin
Hehehheh :)) bir tane akrep arkadaşım vardı karakterlerinizi çok benzettim o yüzden. sokuyor dememywlim de aklından geçeni içinde tutamiyorsun diyelim. Özün sözün bir
Deniyorum canım. Ama çok yalnız hissediyorum kendimi bunu asamadim evde hersey uzerimde maddi manevi. Sorumsuz bi insanla yaşamak çok zor
benim evlilik yildonumumde kucagimda buyuk oglum vardi :))))Öyle oldu valla
Sagol balım
Geldim ne oldu geçmişi okuyorum yawAhanda geldi
Benimde acı eşiğim düşük bakalım ben ne yapıcamMadecassol vardı onu sürdüm geçti canım çok değil ama baya acıdı. Ben bunda agliyorum iğneli hiç dayanamam herhalde
Bilmiyorum sevmiyorum yapmayı birde eşim herşeyi yemez herşeye kulp bulur sanırım iyice tetikledi bu durumuSeni okudukca yemek.yapmayi.seven ben yemek yapmaktan soguyorum valla bu nasil bir yemek karşıtlığı :))
Bilmiyorum sevmiyorum yapmayı birde eşim herşeyi yemez herşeye kulp bulur sanırım iyice tetikledi bu durumu
Benim iki tane tanidigim akrep varMiyav_su ikisinide benzemiyor akrepler ketum ve sinsidir miyav oyle degil yuregi ağzında bir insan akrepler umursamazdir ona degmeyen yilan bin yil yasasin kafasindadir miyav baskalarinin hatalari icin kendini paralar alakasi yok bence rezan kirazim benim soyle bakem benim burcum ne olabilir dicem de kotu yerden girdim doğum günümü ogrendin:))
Seni o kadarrrr iyi anliyorummmkiii
benim evlilik yildonumumde kucagimda buyuk oglum vardi :))))
Sende zayıflıyorsun tamam ona Sana söyler hoş kıskançlıktan birşey demez ama sana söylersen dersin şükür zor günleri atlatınca kiloyu verdim tanıdığım günden beri kilolu olan insanlar var artık onlar düşünsün dersinKuzum ya bi arkdasim var 100 küsür kiloda ama ben asla kilolusun demedim gecen telefonda bana resimde görmüş beni en son düğünümde görmüştü ondan sonra ani kilo aldım bunu bende biliyorum fotografta görmüş benide telefonda konusurken cok fazla kilo almissin diye beni yargiladi ya sende kilolu birisin bu duyguyu biliyosunki ben bi cok sey yaşayıp bu hale geldim belki bu sorunlari bahane kabul ederler ama öyle hersey pskolojik bence bunlari bildigi halde boyle demesi zoruma gitti bana eski sedayi yutmus gibi olmussun dedigide zamanda oldu ve inanilmaz yikim olmustu bende bu söz
İlk gittiğimde bildiğin hüngür hüngür ağladım Allahım öyle bir acı yok yani. İkinci daha rahattı amaBenimde acı eşiğim düşük bakalım ben ne yapıcam
Ayyy suratının halini görmek isterdim hasbamınSende zayıflıyorsun tamam ona Sana söyler hoş kıskançlıktan birşey demez ama sana söylersen dersin şükür zor günleri atlatınca kiloyu verdim tanıdığım günden beri kilolu olan insanlar var artık onlar düşünsün dersin
Afiyet olsun Canım 4 zeytin ile doydun mu ya ben 10-15 zeytin yerimMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
3 k kayısı 2 hurma
Kahvaltı öğle: 1 dilim börek
4 zeytin dom salatalık
1.5 sahanda yumurta
3 çatal Kızartma
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter.
Akşam 19.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Bitki çayları ve bol su
Aslında terbiyesiz bir kelime yazdım sildim malesef onu söylese var ya düşer bayılırım bu aralar çok terbiyesiz oldum @eclecticvegan niliyır müşteri ile diyaloğumuAyyy suratının halini görmek isterdim hasbamın
Bazı insanlar karşısında terbiyesiz olacaksın düzgün laftan anlamiyolar cunkuAslında terbiyesiz bir kelime yazdım sildim malesef onu söylese var ya düşer bayılırım bu aralar çok terbiyesiz oldum @eclecticvegan niliyır müşteri ile diyaloğumu
Kahvaltının ilk bölümünü okudum dedim ki süper ciğer filan bana uymayanlar 1-salam araştır öyle tüket 2-şekerli çay 3-limonlu sonda hazır mıydı yoksa sade sodaya limon mu sıktın 4-ekmek birde kavun yedin miSabah kalktım iznimin ilk gününde 45 dk yürüdüm :) yeşil çay ile haşlanmış yumurta ve ciğer yedim peynir 3 zeytin 2 dilim salam iki.lokma ekmek güzel bi kahvaltı yaptim:) öğlen Türk Kahvesi ikindi gibi meşhur tarif ekşili kabak köfte yaptım Kıymalı 2 tane onu yedim 1 adet şekerli 2 çay içtim . Limonlu soda içtim 2 tane içim yandı akşam 1 koca bardak ayran içtim acikirsam kuruyemiş kavun Yeşilçay icicem:) çok iş yaptım akşam üstü tekrar çıktım yürüdüm 20 dk falan 15 mekik çektim çok caliskanim bugün tebrik edin beni :)))
Seda yazıcam zaten terbiyesiz kelimeyi özelden şuan söylemiş kadar rahatladım oh beBazı insanlar karşısında terbiyesiz olacaksın düzgün laftan anlamiyolar cunku
Kürek az gelir CanımBu nasıl bir konuşma tarzıdır yaaboylelerinin ağzına kurekle vuracaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?