Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Seni okudukca yemek.yapmayi.seven ben yemek yapmaktan soguyorum valla bu nasil bir yemek karşıtlığı :))
Hehehheh :)) bir tane akrep arkadaşım vardı karakterlerinizi çok benzettim o yüzden. sokuyor dememywlim de aklından geçeni içinde tutamiyorsun diyelim. Özün sözün bir

Benim iki tane tanidigim akrep var Miyav_su ikisinide benzemiyor akrepler ketum ve sinsidir miyav oyle degil yuregi ağzında bir insan akrepler umursamazdir ona degmeyen yilan bin yil yasasin kafasindadir miyav baskalarinin hatalari icin kendini paralar alakasi yok bence rezan kirazim benim soyle bakem benim burcum ne olabilir dicem de kotu yerden girdim doğum günümü ogrendin:))
Deniyorum canım. Ama çok yalnız hissediyorum kendimi bunu asamadim evde hersey uzerimde maddi manevi. Sorumsuz bi insanla yaşamak çok zor

Seni o kadarrrr iyi anliyorummmkiii
Öyle oldu valla
benim evlilik yildonumumde kucagimda buyuk oglum vardi :))))

Bilmiyorum sevmiyorum yapmayı birde eşim herşeyi yemez herşeye kulp bulur sanırım iyice tetikledi bu durumu

Sende zayıflıyorsun tamam ona Sana söyler hoş kıskançlıktan birşey demez ama sana söylersen dersin şükür zor günleri atlatınca kiloyu verdim tanıdığım günden beri kilolu olan insanlar var artık onlar düşünsün dersin

Ayyy suratının halini görmek isterdim hasbamın

Afiyet olsun Canım 4 zeytin ile doydun mu ya ben 10-15 zeytin yerim

Aslında terbiyesiz bir kelime yazdım sildim malesef onu söylese var ya düşer bayılırım bu aralar çok terbiyesiz oldum @eclecticvegan niliyır müşteri ile diyaloğumu
Bazı insanlar karşısında terbiyesiz olacaksın düzgün laftan anlamiyolar cunku

Kahvaltının ilk bölümünü okudum dedim ki süper ciğer filan bana uymayanlar 1-salam araştır öyle tüket 2-şekerli çay 3-limonlu sonda hazır mıydı yoksa sade sodaya limon mu sıktın 4-ekmek birde kavun yedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…