- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Banada yaz merak ettimSeda yazıcam zaten terbiyesiz kelimeyi özelden şuan söylemiş kadar rahatladım oh be
İyiyiz Can'ım sen nasılsın sığacak Nasıl organik pazarı dolaştın mı neler aldın anlat Bakem biyoSelamun aleykum kızlaarrr
Ben geldiimmm
Çok çok çok özledim hepinizi ya
İnşaallah iyisinizdir kilolar patıt patır gidiyodur
Demek ki vücudunun istediği gıdayı vermemişsin boş karbonhidrat ile geçiştirmişsinYa o değil de millet elma yer doyar ben yerim acikirim:))
Islak odun ama belirli bölgelerineKürek az gelir Canım
Yapalım bacım ayıp ettinYaaa ne güzeldi dimiii
Nasıl hırslıydım valla
Yine yapalım spor kapışması o kadar iddialı olmasam da haftalık 360dan aşağı düşmem
Yok oda değilIslak odun ama belirli bölgelerine
İyice psikopata bagladim
Galeta ve ekmek dışındakiler çok güzel afiyet olsun tatlım şu Galetayi bir araştır sonra tüketMerhaba kızlar bugünkü menum,
Sabah. 2 dilim tb ekmeği, peynir, domates,cay
Arada.7 antep fıstığı
Öğlen sebzeli kofte, yogurt, 1 dilim kepek ekmegi
Ara. 2 light galeta, 4 çiğ badem, 1 nektarin
Aksam. Mercimek corbasi, Firinda balik
Evde var hergün üşeniyorum ya bu aralar yarın koyucam mutlakaaynen çok yararlı @Vilma 37
ben salatada keten tohumunu hiç denemedim canım ben de koyayım bir
Nasıl ya hem beni gel diyorsun hemde kaçıyorsun hain kadınÇok uykum geldi kızlar çok yoruldum ben bugün yatayım dinleneyim yarn yine otomatige bağlancam
Verdim canım pazar market bende ama en azından parasını veriyor artık eskiden evde bile yemezdik kvde yerdik bi cinnet geçirdim ve kavgayla eve yaptık alışverişi evde yedik. o kavgadan sonra faturalar aidat pazar ve marketi o ödüyor ama evde bi çöp almaz yerden. Yardımı yok manevi. Geç geliyo zaten çok bi muhabbetimiz olmuyo. Bi pazar evde ondada kahvaltıyı yapar çıkar dışarı. Tamirat işlerinde kayinbabam hallediyor sagolsun. Her şeyimiz koşuyor. Birazda buna güveniyor. Araba aldıktan sonra çocuklara ait hastane v.b. isleride bana yukledi. Oturduğumuz evi ödedim 8 sene. Evlendikten 4 ay sonra atandım. Atanalım beri ev ödedim sonra paraya konmasın diye araba aldım. Gelecek sene arabanin borcu bitecek eve tadilat yaptıracağım. Artık cocuklarda büyüyor. Onlarla vakit geçiyor zaten. Arkadaşım çok bi kaç dostum var derdimi paylaştığım. Ama evdeki yalnızlık çok başka. Kızım doğduğundan beri ayrı yatıyoruz uyuyamıyorum onunla.
Sağol canım inşallah. Sorumluluk verilmemiş hep kv Kp kendisi yapmışlar elini bişeye surdurmemisler o yüzden isteklerim hep zor geliyor ona. Yoksa kötü bi insan değil gerçekten. Hala çocuk muamelesi görüyor annee ve ablalarindan. Yüzüne söyledim çocuklar büyüyüp kendilerini kurtardıklari anda hayatımdan çıkaracağımi söyledim kendisine.
Bişey alicaksam ve beni zorlamiyacaksa alırım canım düşünmem benimle mezarami gelicek diye düşünürüm. 30uma gelmişim evim arabam olmuş. Bundan sonra kendi isteklerim ve çocuklarım için yasiyorum. Al gitsin. Çok güzel kızarıyor birde. Ama ben onu bile açmaya üşeniyorum çok sık kullanmıyorum ayda bir falan önce daha çok kullanıyordum ama şimdi baya az kullaniyorum
Canlar ben kahvaltımı yaptim hafif hafif ekmek yemedim bile ohh mis( patates kızartması biber kizartmasi 1 tane peynirli krep bol bol bahçemizin salataligindan ve şekersiz cay)
Mutfağı ve evi toplamam lazım sonra nişana gidip ordanda bahçeye geçicez. mangal yolu göründü akşam icin
Yarın görüşürüz öpüyorum.
spor için bahane bulanlar izlesin
Aynen gecen benim arkadaşın yaptığı gibi KISKANIYORoha
ne diyeceğimi bilemedim canım bence eskiden beri hasetlik varmış buradan canını acıtmaya çalışmış.yoksa kilolu bir insan bu psikoloji gayet de iyi bilir,bile bile canını acıtmış resmen
HahahaNasıl ya hem beni gel diyorsun hemde kaçıyorsun hain kadın
Süpersin yanlız bisiklet çok fazla sen kendin yaparken en fazla 7 dk yap canım-bugünkü menüm-
sabah spor salonuna aç gitmem istendi,o yüzden;
12.00: 1 muz
13.15: 5 kepçe ezogelin çorbası,1 tabak avokadolu salata,1 dilim tb ekmek,1 tatlı kaşığı tahin+pekmez
18.15: 2 tabak köz salatası,8 çiğ badem
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 20 dk bisiklet, 10 dk ağırlık, 45 dk yürüme
Kayinvalidem hep söyler kadınla erkek ne olursa olsun ayri yatmamali diye farkli meselelerle anlattingindan benim icin ikna edici oluyor. Gercekten ne kadar kızarsan kiz esine ayni yatakta yatmaya calis canim yoksa sogukluk daha da derinlesiyor.. boşanacak eslere arastirma icin hergun birbirlerine belli bir vakit masaj yapmalari istenmis ve sonucunde buyuk cogunlugu bosanmaktan vazgecmisler. Cocuklar icinde anne babanin ayri yatmasi hoş bir ani olmaz tabi yinede sen kendin icin en iyisini bilirsin canim
Denedik ikimizde uyuyamıyoruz canım. Özellikle bu aralar beni çok geriyor didisip duruyoruz hergün.
Boşanma mesajlari onun bilincaltina kazinir tatlim sonuçları kotu olabilirMiyav_su kendimi senin gibi hissettim Tutamıyorum cenemi:)
Bazı şeyleri erken tükettik canım. Zamanında çok geçti boşanma laflari adliyenin önünden almisligi var beni yaparım biliyor
Yikanmasi kolay oluyor mu canim ben onun hep temizlemesinden cekinkisimdir :)
Makineye atıyorum her parçasını o konuda rahat oluyor canım
Oo bahceli ev sebzeleri ekip bicen kim?
Kayinbabam arasının birine ev yaptı ve sebze ekti canım vakit geçirmek için uğraşıyorlar bizde faydalanıyoruz sağolsun
Telefon bile kaldirmadi hatunlari izleyecektim tablet coktu diye uyari geldi:)) aksam aksam bende bacak egzersizleri yapayim dedim bacaklarim sizladi devam edemedim yaahalsizlik devam ediyor
Yoğurt ,salata ve mercimek çorbası 3 gündür içiyorum rabbim yokluğunu göstermesin közlenmiş patlıcan domatesHahaha
Ağzı bozdun tamam gidebilirsin ne yedin akşam de bakim
Sen tekerlek gibi bazlamaları ye zor anam zor işinBende canım 4 kilo gitsin istiyorum inş veririz
Beğenmiyorsa bir gün o yapsın çok mu kolay hergün ne yapıcaz diye K..yırtıyoruzBilmiyorum sevmiyorum yapmayı birde eşim herşeyi yemez herşeye kulp bulur sanırım iyice tetikledi bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?