Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Galeta ve ekmek dışındakiler çok güzel afiyet olsun tatlım şu Galetayi bir araştır sonra tüket

Kayinvalidem hep söyler kadınla erkek ne olursa olsun ayri yatmamali diye farkli meselelerle anlattingindan benim icin ikna edici oluyor. Gercekten ne kadar kızarsan kiz esine ayni yatakta yatmaya calis canim yoksa sogukluk daha da derinlesiyor.. boşanacak eslere arastirma icin hergun birbirlerine belli bir vakit masaj yapmalari istenmis ve sonucunde buyuk cogunlugu bosanmaktan vazgecmisler. Cocuklar icinde anne babanin ayri yatmasi hoş bir ani olmaz tabi yinede sen kendin icin en iyisini bilirsin canim

Boşanma mesajlari onun bilincaltina kazinir tatlim sonuçları kotu olabilir Miyav_su kendimi senin gibi hissettim Tutamıyorum cenemi:)

Yikanmasi kolay oluyor mu canim ben onun hep temizlemesinden cekinkisimdir :)

Oo bahceli ev sebzeleri ekip bicen kim?

spor için bahane bulanlar izlesin

Telefon bile kaldirmadi hatunlari izleyecektim tablet coktu diye uyari geldi:)) aksam aksam bende bacak egzersizleri yapayim dedim bacaklarim sizladi devam edemedim yaa halsizlik devam ediyor

Süpersin yanlız bisiklet çok fazla sen kendin yaparken en fazla 7 dk yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…