Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Beğenmiyorsa bir gün o yapsın çok mu kolay hergün ne yapıcaz diye K..yırtıyoruz
Ya kuzum valla yemek işi dayanılacak gibi değil. Sebze sevmez kıymaya yaparım sebzeleri yesin diye. Pisirmessem cocuklarda yemiycek. Yanına alternatif makarna eriske pilav mantı bişeyler yapıyorum yemeği yemesse onlardan yiyor. Cocuklarida kendi gibi sebze sevmezler . Ne yaptim sa dolmayı sevdiremedim

Hayatım benim için artık pilav ,makarna yemek değil çok yanlış beslenme çocuklarında babayı model alıyorlar bugün annemlerde yeğenim var 6 aylık babam toz şeker verdi diline o kadar çok kızdım ki annem babam pişman oldular yani sende haklısın zorlasan olmaz ne bileyim işin çok zor

bana da okb teşhisi konulmuştu ama ben ilaç kullanmadım kendi kendime yenmeye çalışıyorum hala. kilolu insan dertli insan oluyor zaten bu kiloların bir sebebi var,insanlar bir bilse

Ah bir bilse bir bilse bahane etmeyecegiz kuzum bunlari zayif ve sorunlu bir cok insan var etrafimizda onlar napıyor kizinca sikilinca yürüyor sacini kesiyor alisverise çıkıyor biz naptik yedik yattik artik özeleştiri ve hatalardan ders çıkarma zamani

@puantiyeli_kelebek canım nerdesin? su ve çay durumları nasıl
koza16 sensiz buraların hiç tadı yok

Yatak döşek yatıyordum canim o zaman fenaydim fenaa:)) geçti cok sukur
Kız menüye ne alakası var

Bencede yok hassas yorum yok fitblack :))

Y
Mesela begenmedi ya yemeği gidiyor bi yumurta kırıyor ama ocağın halini görmen lazım savaş alanı.

İnstgram var hemen bakıyorum tarife kesin ne kadar zararlı maddeler varsa içine giriyordur şu siyez bulgurum gelsin hele ben ne kısırlar yapıcam ne kısırlar

Y

Mesela begenmedi ya yemeği gidiyor bi yumurta kırıyor ama ocağın halini görmen lazım savaş alanı.
Ay düşenmek bile istemiyorum allahım bogarım o Ada'mı şükür benimki ne olursa yiyor işte ailesinin sucunun sonuçlarını sen çekiyorsun rabbim kolaylık versin bence bir uzmandan yardım al

İnstgram var hemen bakıyorum tarife kesin ne kadar zararlı maddeler varsa içine giriyordur şu siyez bulgurum gelsin hele ben ne kısırlar yapıcam ne kısırlar
Tabiki şeker un kremsanti ne ararsan var okulun kermesinde yapmıştım birisi tüm tepsiye almisti
Nerden geliyor nasıl bi bulgurmus o

Ay düşenmek bile istemiyorum allahım bogarım o Ada'mı şükür benimki ne olursa yiyor işte ailesinin sucunun sonuçlarını sen çekiyorsun rabbim kolaylık versin bence bir uzmandan yardım al
Burası çok küçük bir il. Dediğiniz uzmanlardan yok burda. Zaten sağlık problemlerimden dolayı sik sık hastanedeyim birde onun için gitmek istemiyorum. Ve Biliyorum ki ben beynimden duzeltmedikce hiç bişey normal olmuycak.
Birde bekliyorum bi cinnet daha geçirirsem doğruycam adami

Tabiki şeker un kremsanti ne ararsan var okulun kermesinde yapmıştım birisi tüm tepsiye almisti
Nerden geliyor nasıl bi bulgurmus o
Denemişsin zaten tutmuş tarifin afiyet olsun siyez bulguru genetiği değiştirilmemiş bulgur Kastamonu'da yetişiyor

Neden sık sık hasta oluyorsun biliyor musun bu olaylar yüzünden Sana bir kitap tavsiye ediyorum okumanı istiyorum lütfen ay sıcak ekmek koktu ne alaka yazdım mis gibi gız

Inşallah canım kurban Bayramına okullarin açılmasına hedefim 4 5 kilo ama. Kiramadim bu zinciri bu sefer kırılır inşallah..
kırılacak gibi duruyor canım çok kaçırmıyorsun gayet iyisin,sporu ihmal etme tamam
ayy mısır deme deme ben de pek severim.
çarşamba alayım ben de pazarımızdan

Aman ne var canım tahmin etmekte, grubun lideri olsa olsa aslan olur

Afiyet olsun Canım 4 zeytin ile doydun mu ya ben 10-15 zeytin yerim
Zeytin olmazsa olmaz değil canım, benim için renk olsun diye yiyorum
Islak odun ama belirli bölgelerine
İyice psikopata bagladim
Icimizdede ne yöntemler varmış arkadaş @miyav_su

koza16 fıstığım nerdesin sen @maliyeci89 yok nerdesiniz bakayım

@puantiyeli_kelebek canım nerdesin? su ve çay durumları nasıl
koza16 sensiz buraların hiç tadı yok
Bitanelerim beni merak etmişsiniiiz Bir azcık diyetten, buradan uzak kalmak istedim Çünkü tatil bitiyor yavaş yavaş dershane-okul temposuna ve yoğunluğuna giricem haliyle bunun düşüncesi var O yüzden canım pek bir şey yapmak istemedi gelemedim buraya da Ama burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…