- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Ya kuzum valla yemek işi dayanılacak gibi değil. Sebze sevmez kıymaya yaparım sebzeleri yesin diye. Pisirmessem cocuklarda yemiycek. Yanına alternatif makarna eriske pilav mantı bişeyler yapıyorum yemeği yemesse onlardan yiyor. Cocuklarida kendi gibi sebze sevmezler . Ne yaptim sa dolmayı sevdiremedimBeğenmiyorsa bir gün o yapsın çok mu kolay hergün ne yapıcaz diye K..yırtıyoruz
Allahım nedir bu kısır ya kim buldu bunu ya bilenler var mıYarın misafirim gelicek. Kısır yapicam yine. Arkasına tatlı olarak gelin pastasi düşünüyorum. Kısır yiye yiye bulgur benzeyecem bigun
Hayatım benim için artık pilav ,makarna yemek değil çok yanlış beslenme çocuklarında babayı model alıyorlar bugün annemlerde yeğenim var 6 aylık babam toz şeker verdi diline o kadar çok kızdım ki annem babam pişman oldular yani sende haklısın zorlasan olmaz ne bileyim işin çok zorYa kuzum valla yemek işi dayanılacak gibi değil. Sebze sevmez kıymaya yaparım sebzeleri yesin diye. Pisirmessem cocuklarda yemiycek. Yanına alternatif makarna eriske pilav mantı bişeyler yapıyorum yemeği yemesse onlardan yiyor. Cocuklarida kendi gibi sebze sevmezler . Ne yaptim sa dolmayı sevdiremedim
bana da okb teşhisi konulmuştu ama ben ilaç kullanmadım kendi kendime yenmeye çalışıyorum hala. kilolu insan dertli insan oluyor zaten bu kiloların bir sebebi var,insanlar bir bilse
Kız menüye ne alakası var
Mesela begenmedi ya yemeği gidiyor bi yumurta kırıyor ama ocağın halini görmen lazım savaş alanı.Hayatım benim için artık pilav ,makarna yemek değil çok yanlış beslenme çocuklarında babayı model alıyorlar bugün annemlerde yeğenim var 6 aylık babam toz şeker verdi diline o kadar çok kızdım ki annem babam pişman oldular yani sende haklısın zorlasan olmaz ne bileyim işin çok zor
İnstgram var hemen bakıyorum tarife kesin ne kadar zararlı maddeler varsa içine giriyordur şu siyez bulgurum gelsin hele ben ne kısırlar yapıcam ne kısırlarİnstagram varmı canim şükran kaymak in tariflerinden buldum çok kolay ve hafif bi tatlı o yüzden yapıyorum zor olsa yapmiycam
Bide bu kisiri bulanın alnından sappadanak öpüyorum zor günlerin kurtarıcısı valla
Ay düşenmek bile istemiyorum allahım bogarım o Ada'mı şükür benimki ne olursa yiyor işte ailesinin sucunun sonuçlarını sen çekiyorsun rabbim kolaylık versin bence bir uzmandan yardım alY
Mesela begenmedi ya yemeği gidiyor bi yumurta kırıyor ama ocağın halini görmen lazım savaş alanı.
Tabiki şeker un kremsanti ne ararsan var okulun kermesinde yapmıştım birisi tüm tepsiye almistiİnstgram var hemen bakıyorum tarife kesin ne kadar zararlı maddeler varsa içine giriyordur şu siyez bulgurum gelsin hele ben ne kısırlar yapıcam ne kısırlar
Burası çok küçük bir il. Dediğiniz uzmanlardan yok burda. Zaten sağlık problemlerimden dolayı sik sık hastanedeyim birde onun için gitmek istemiyorum. Ve Biliyorum ki ben beynimden duzeltmedikce hiç bişey normal olmuycak.Ay düşenmek bile istemiyorum allahım bogarım o Ada'mı şükür benimki ne olursa yiyor işte ailesinin sucunun sonuçlarını sen çekiyorsun rabbim kolaylık versin bence bir uzmandan yardım al
Denemişsin zaten tutmuş tarifinTabiki şeker un kremsanti ne ararsan var okulun kermesinde yapmıştım birisi tüm tepsiye almisti
Nerden geliyor nasıl bi bulgurmus o
Neden sık sık hasta oluyorsun biliyor musun bu olaylar yüzünden Sana bir kitap tavsiye ediyorum okumanı istiyorum lütfen ay sıcak ekmek koktuBurası çok küçük bir il. Dediğiniz uzmanlardan yok burda. Zaten sağlık problemlerimden dolayı sik sık hastanedeyim birde onun için gitmek istemiyorum. Ve Biliyorum ki ben beynimden duzeltmedikce hiç bişey normal olmuycak.
Birde bekliyorum bi cinnet daha geçirirsem doğruycam adami
Neden sık sık hasta oluyorsun biliyor musun bu olaylar yüzünden Sana bir kitap tavsiye ediyorum okumanı istiyorum lütfen ay sıcak ekmek koktune alaka yazdım mis gibi gız
Hadi yat bakalım ekmek kokulu rüyalarBen yatıyorum hatunlar başımın ağrısı gözüme vurdu acilen uyumam lazım iyi geceler opuldunuz
kırılacak gibi duruyor canım çok kaçırmıyorsun gayet iyisin,sporu ihmal etme tamamInşallah canım kurban Bayramına okullarin açılmasına hedefim 4 5 kilo ama. Kiramadim bu zinciri bu sefer kırılır inşallah..
ayy mısır deme deme ben de pek severim.Kızlar akşam bişey yemedim acıkmadım da. Ama bugün pazara gitmiştim akşamüstü mısır aldım kuzucuklarım pek sever. Ocakta ateşin üzerinde pişirdim. Annem küle gömerdi köyde. Ne leziz bir misirmiş. Bi tanede ben yedim.
Kız reglim var gecen ayda böyle sapıtmıştım şimdi de fırın var ama arada mesafe var allahım tövbe yarabbimAserdinmi kız ahaha
Tesekkur ederimHadi yat bakalım ekmek kokulu rüyalar
Aman ne var canım tahmin etmekte, grubun lideri olsa olsa aslan olurBenim iki tane tanidigim akrep varMiyav_su ikisinide benzemiyor akrepler ketum ve sinsidir miyav oyle degil yuregi ağzında bir insan akrepler umursamazdir ona degmeyen yilan bin yil yasasin kafasindadir miyav baskalarinin hatalari icin kendini paralar alakasi yok bence rezan kirazim benim soyle bakem benim burcum ne olabilir dicem de kotu yerden girdim doğum günümü ogrendin:))
Seni o kadarrrr iyi anliyorummmkiii
benim evlilik yildonumumde kucagimda buyuk oglum vardi :))))
Zeytin olmazsa olmaz değil canım, benim için renk olsun diye yiyorumAfiyet olsun Canım 4 zeytin ile doydun mu ya ben 10-15 zeytin yerim
Icimizdede ne yöntemler varmış arkadaşIslak odun ama belirli bölgelerine
İyice psikopata bagladim
Bitanelerim beni merak etmişsiniiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?