Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Aman ne var canım tahmin etmekte, grubun lideri olsa olsa aslan olur

Zeytin olmazsa olmaz değil canım, benim için renk olsun diye yiyorum

Icimizdede ne yöntemler varmış arkadaş @miyav_su
Biz seninle tanışmadık canım hoşgeldin Benim burcumu da etsene tahmin

Ben de Şükran'da cheescake ve magnolia tarifi gördüm Henüz yapmadım ama yapıcam bi gün

Bu gibi alışkanlıklar azaltarak birakilamiyor malesef bicak gibi kesmek zorundasın canim ayran icemiyorsan su icersin ama kola kesinlikle diyette yeri olmayan bir icecek zararini da saymıyorum

ay nikahlara nişanlara mı gitsem n'apsam

Evet bak isin sirrini cozdun şimdi :)))

Adam gelde delirme sen
@puantiyeli_kelebek Doğum günün kutlu olsun

Bir sonraki doğum gününde ideal kilonda olacağına eminim canım ...

Sagol kuzum inşallah
Geçmiş olsun , şimdi nasılsın ?

Cok iyiyim kuzum inşallah böyle devam eder

Bileğim daha iyi azar azar yürümeye başladım. Dün 8000 adım oldu :)

Harikasin iste simdi gitmeye baslayacak kilolar

Uff ya yatıştırıcı krem sur bol bol ben lazer yaptığım dönem almistim kızarıklıkları cok cabuk iyileştiriyordu birsey tavsiye etmediler mi?

Aslinda secenek olmamasi mazeret degil canim ama menunu toplamis gözüküyorsun kahvaltida yapmamışsin sorun olmaz o yuzden

@puantiyeli_kelebek kuzum cok gecmis olsun simdi nasılsın

Sagol tatlim şimdi iyiyim mesajina cevap veremedim bir türlü kusurabakma lütfen

@puantiyeli_kelebek geçmiş olsun
canim
Miyav_su sanada geçmiş olsun bu arada

Sağol tatlim

Aksam yemeyerek toparlamissin kuzum ama aslinda kayisi ve hurma kahvaltı gibi olmuş ben yok sanmistim

Kızlar malum ben giremedim pek iletilerinizi görmemiş olabilirim tel de çok yavaş ilerliyor hakkınızı helal edin :) sizin için net paketi aldım :)))

Hayırlı olsun kuzum

Valla tam okuyamadim menunu gözlerim yasardi menunu öğün öğün yazar misin bundan sonra yorumlamak çok zor böyle
Ya o değil de millet elma yer doyar ben yerim acikirim:))

Elmay tarcin serperek yaninda bir bardak soguk sütleyada yogurtla ye canim daha tok tutar
Selamun aleykum kızlaarrr
Ben geldiimmm
Çok çok çok özledim hepinizi ya
İnşaallah iyisinizdir kilolar patıt patır gidiyodur

Aleykum selam kuzum hosgeldin tatilim nasil gecti

Afiyet olsun kuzum karbon agir basmis bugun ekmek galeta çorba biraz fazla olmus

Yarin devam edecegim insallah canim en olmadi sebze protein gunu yaparım bi kac gun esneterek devam ederim napalım.

canım öyle düşünme lütfen arada es vermek gerekiyor cidden.

canım temizlik kadar iyi kalori yaktıran şey yok ,bol bol yap

Haklisin.canim

Afiyet olsun canim
@puantiyeli_kelebek canım hepimizde oluyor. Meto canlanmistir takılma yarın kaldigin yerden devam. Bunun için pes etmemek için buradayız

Dukan oyle bir diyet degil malesef bu bozmanin kim bilir kac hafta bedelini ödeyeceğim ben

Afiyet olsun Canım 4 zeytin ile doydun mu ya ben 10-15 zeytin yerim
ben de
herkes bizim gibi obur mu
Yarın misafirim gelicek. Kısır yapicam yine. Arkasına tatlı olarak gelin pastasi düşünüyorum. Kısır yiye yiye bulgur benzeyecem bigun
Miyav_su 'nun laneti yüzünden olacak bence

Burcum da yükselenim de yay canım
kız varya topikte burclarlada çok ilgilenen biri gibi oldum hee. Alakamin olmadığını tahminlerden anlamissinizdir..
Bir kitaptan bir cümle geldi aklıma gece gece
"Burclarla ilgisi yok, sevmedi beni..."

kız varya topikte burclarlada çok ilgilenen biri gibi oldum hee. Alakamin olmadığını tahminlerden anlamissinizdir..
Bir kitaptan bir cümle geldi aklıma gece gece
"Burclarla ilgisi yok, sevmedi beni..."
Olsun kuzu tahmin yapman yeter Senin burcun ne koç diyesim geldi içimden

Günaydın kızlar dünkü menumu unutmadan yazayım
Sabah 1 dlm ekmek 1 dlm peynir 1 yumurta salatalık
Ara yarım muz 1 parça bitter
Öğle 10-15 tane çiçek dolması yoğurt küçük bi salkım üzüm
Ara Türk Kahvesi 1 parça bitter
Aksam 1.5 peynirli börek (yarım ay şeklinde olanlardan ana boyutu küçüktü) şekersiz çay
Spor 45 dk leslie 20 mekik 45 bacak
kardeşime biraz yürüdük dk tutmadin 3185 adım

Galeta ve ekmek dışındakiler çok güzel afiyet olsun tatlım şu Galetayi bir araştır sonra tüket

Afiyet olsun kuzum karbon agir basmis bugun ekmek galeta çorba biraz fazla olmus.

Yorumlar için çok teşekkür ederim kızlar Ekmekler fazla evet ama bu diyetisyenimin verdiği liste. Hatta akşam yemeğinde de bir dilim ekmek olması gerekiyor ama ben yemek istemiyorum. Şişkinlik yapıyor sonra. Galetayi da aynı şekilde diyetisyen önermişti. Zeytinyağlı, tam buğdaylı ve şekersiz bir galeta bulmuştum en son onu yiyordum ama araştıracağım. Bu güne kadar iki diyetisyene gittim. İlki ikindi kahvaltısında, ekmek arası peynir önermişti bir diğeri de galeta o yüzden ben de şimdiki diyetime eklemiştim aslında ama araştıracağım .

Afiyet olsun canım. Muz ve üzüm şeker oranı yüksek meyveler. Muzun yanında bir de bitter de olsa çikolata biraz fazla olmuş. Çiçek dolmasını tam olarak bilmiyorum ama, pirinçle yapılıyor sanırım, pirincin de şeker oranı yüksek, yanında bir de üzüm, arada tekrar çikolata, akşamına da börek biraz ağır olmuş sanki. Bir de meyveleri ara öğünler de kullanmak çok daha iyiYaptığın sporlar çok iyi.

Dimii ama 2 milyon takipçisi var sanırım çok takip ediliyor Cidden ben kaymak sevmiyorum ama ya Bal-kaymak falan hiç sevmem hatta böye tel kadayıfının üstünde falan da yemem ayırırım hep
Ay baktım bakmaz olaydım en çok mercimek köfte Can'ım cekti gerisi malesef benim için önemi yok kızlar ay böyle sayfalara girmeyin ya fıtness sağlıklı beslenmeye takılın bu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…