Biz seninle tanışmadık canım hoşgeldinAman ne var canım tahmin etmekte, grubun lideri olsa olsa aslan olur
Zeytin olmazsa olmaz değil canım, benim için renk olsun diye yiyorum
Icimizdede ne yöntemler varmış arkadaş@miyav_su
Ben de Şükran'da cheescake ve magnolia tarifi gördümİnstagram varmı canim şükran kaymak in tariflerinden buldum çok kolay ve hafif bi tatlı o yüzden yapıyorum zor olsa yapmiycam
Bide bu kisiri bulanın alnından sappadanak öpüyorum zor günlerin kurtarıcısı valla
Hoş bulduk canım, sen çok yumuşak huylu gibisin ama tahmin edemiyorum bassak diyim miBiz seninle tanışmadık canım hoşgeldinBenim burcumu da etsene tahmin
Zaten bayanın soyadında tatlıBen de Şükran'da cheescake ve magnolia tarifi gördümHenüz yapmadım ama yapıcam bi gün
Farkındayım ama insan kolay kolay vazgeçemiyor alışkanlıklarından. Bahçede ayran nerden alıcam canım evden hazırlamakta aklıma gelmedi.
Not: en az 4-5 bardak içen biri olarak benim için büyük bir adım bir bardak
ay nikahlara nişanlara mı gitsem n'apsam
Adam gelde delirme senİnşallah çok istiyorum canım doğumdan önce 58 kiloydum genç kız gibiydim valla özlüyorum o günleri. İnşallah gelecek yaz geldiğinde 58leri görmüş olacağım.
İs yerime geldikleri daha 4-5 aylık mesele
Hatta eşime demiştim bak iki çocukla bu kiloda hala albenisi olan biriyim ayağını denk al diye
@puantiyeli_kelebek Doğum günün kutlu olsun
Bir sonraki doğum gününde ideal kilonda olacağına eminim canım ...
Geçmiş olsun , şimdi nasılsın ?
Bileğim daha iyi azar azar yürümeye başladım. Dün 8000 adım oldu :)
Selam canlar
Sabah lazerde yaktı kadın koltuk alımı nasıl sizliyo
Sabah az ekmekle tavada yumurta yedim bi dilim sucuk attım ağzıma eşim istedi burnuma koktu valla. Yanında bahçemizin domates salatalığı oh mis
Öğlen bişey yemedim daha temizlik yapmıştım yeni bitti. Izindeyim ama daha fazla çalışıyorum evde
Aksamada kiymalı kabak var. Yoğurtla salatayla hupletirim artik
Selam kızlar misafirlikten geldim çok secenek yoktu doymam icin. Peynir bileama hamur işi vardı. Yol yapıyor gibi gorunsem de abartmadim bence sadece bir dilim börek yedim 3 çatal Kızartma geri kalanı yumurta domates salatalık.. Miyav_su
@puantiyeli_kelebek kuzum cok gecmis olsunsimdi nasılsın
Aksam yemeyerek toparlamissin kuzum ama aslinda kayisi ve hurma kahvaltı gibi olmuş ben yok sanmistimMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
3 k kayısı 2 hurma
Kahvaltı öğle: 1 dilim börek
4 zeytin dom salatalık
1.5 sahanda yumurta
3 çatal Kızartma
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter.
Akşam 19.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Bitki çayları ve bol su
Kızlar malum ben giremedim pek iletilerinizi görmemiş olabilirim tel de çok yavaş ilerliyor hakkınızı helal edin :) sizin için net paketi aldım :)))
Sabah kalktım iznimin ilk gününde 45 dk yürüdüm :) yeşil çay ile haşlanmış yumurta ve ciğer yedim peynir 3 zeytin 2 dilim salam iki.lokma ekmek güzel bi kahvaltı yaptim:) öğlen Türk Kahvesi ikindi gibi meşhur tarif ekşili kabak köfte yaptım Kıymalı 2 tane onu yedim 1 adet şekerli 2 çay içtim . Limonlu soda içtim 2 tane içim yandı akşam 1 koca bardak ayran içtim acikirsam kuruyemiş kavun Yeşilçay icicem:) çok iş yaptım akşam üstü tekrar çıktım yürüdüm 20 dk falan 15 mekik çektim çok caliskanim bugün tebrik edin beni :)))
Ya o değil de millet elma yer doyar ben yerim acikirim:))
Selamun aleykum kızlaarrr
Ben geldiimmm
Çok çok çok özledim hepinizi ya
İnşaallah iyisinizdir kilolar patıt patır gidiyodur
Merhaba kızlar bugünkü menum,
Sabah. 2 dilim tb ekmeği, peynir, domates,cay
Arada.7 antep fıstığı
Öğlen sebzeli kofte, yogurt, 1 dilim kepek ekmegi
Ara. 2 light galeta, 4 çiğ badem, 1 nektarin
Aksam. Mercimek corbasi, Firinda balik
attım canım sana da özelden
olsun 1 kere olmuş 3 dilim fazla cidden
canım dukan'da yaşanıyor bunlar,çok sert bir yeme disiplini zaten bana göre.
o yüzden iyi yapmışsın aslında zaten miden de çok kötüydü.biraz topla devam edersin
olsun canım takma kafana sağlık bu.
bir dahakine sadec birini yersin ve akşam vakti yemezsin
canım benim diyetimde zaten sayma yok.ama buraya çorba salata yazsam çok az gelecek,insanlar 1 kepçe çorba içtim sanarlar aç aç geziyorum sanarlar diye harbi yediğim miktarları yazıyorum.yoksa aman dur diyeyim kendime diye değil
aynen güzeller önce sağlık.
benim de öyle olsa ben de düşünmem
gerçi geçen aç karna kan vermeye gidince anneme bayılırsam asla vegan olmayan bir şeyi ağzıma sokmamasını tembih ediyordummuz götürmüştüm yanıma onu yedir diyordum. normalde diyet yapmasam da bayılan biriyim çünkü kan verme vs sıralarında,bir de aç olunca.ama benimki diyetten ziyade başka şeyler,en önce sağlık kızlar
canım öyle düşünme lütfen arada es vermek gerekiyor cidden.
canım temizlik kadar iyi kalori yaktıran şey yok ,bol bol yap
-bugünkü menüm-
sabah spor salonuna aç gitmem istendi,o yüzden;
12.00: 1 muz
13.15: 5 kepçe ezogelin çorbası,1 tabak avokadolu salata,1 dilim tb ekmek,1 tatlı kaşığı tahin+pekmez
18.15: 2 tabak köz salatası,8 çiğ badem
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 20 dk bisiklet, 10 dk ağırlık, 45 dk yürüme
@puantiyeli_kelebek canım hepimizde oluyor. Meto canlanmistir takılma yarın kaldigin yerden devam. Bunun için pes etmemek için buradayız
Burcum da yükselenim de yay canımHoş bulduk canım, sen çok yumuşak huylu gibisin ama tahmin edemiyorum bassak diyim mi
Dimii ama 2 milyon takipçisi var sanırım çok takip ediliyorZaten bayanın soyadında tatlı
ben deAfiyet olsun Canım 4 zeytin ile doydun mu ya ben 10-15 zeytin yerim
Yarın misafirim gelicek. Kısır yapicam yine. Arkasına tatlı olarak gelin pastasi düşünüyorum. Kısır yiye yiye bulgur benzeyecem bigun
Kahvaltının ilk bölümünü okudum dedim ki süper ciğer filan bana uymayanlar 1-salam araştır öyle tüket 2-şekerli çay 3-limonlu sonda hazır mıydı yoksa sade sodaya limon mu sıktın 4-ekmek birde kavun yedin mi
Burcum da yükselenim de yay canım
kız varya topikte burclarlada çok ilgilenen biri gibi oldum hee. Alakamin olmadığını tahminlerden anlamissinizdir..
Bir kitaptan bir cümle geldi aklıma gece gece
"Burclarla ilgisi yok, sevmedi beni..."
Ben ikizler burcuyum kuzum. Yukselenimi bilmiyorumOlsun kuzu tahmin yapman yeter Senin burcun ne koç diyesim geldi içimden
Galeta ve ekmek dışındakiler çok güzel afiyet olsun tatlım şu Galetayi bir araştır sonra tüket
Afiyet olsun kuzum karbon agir basmis bugun ekmek galeta çorba biraz fazla olmus.
Afiyet olsun canım. Muz ve üzüm şeker oranı yüksek meyveler. Muzun yanında bir de bitter de olsa çikolata biraz fazla olmuş. Çiçek dolmasını tam olarak bilmiyorum ama, pirinçle yapılıyor sanırım, pirincin de şeker oranı yüksek, yanında bir de üzüm, arada tekrar çikolata, akşamına da börek biraz ağır olmuş sanki. Bir de meyveleri ara öğünler de kullanmak çok daha iyiGünaydın kızlar dünkü menumu unutmadan yazayım
Sabah 1 dlm ekmek 1 dlm peynir 1 yumurta salatalık
Ara yarım muz 1 parça bitter
Öğle 10-15 tane çiçek dolması yoğurt küçük bi salkım üzüm
Ara Türk Kahvesi 1 parça bitter
Aksam 1.5 peynirli börek (yarım ay şeklinde olanlardan ana boyutu küçüktü) şekersiz çay
Spor 45 dk leslie 20 mekik 45 bacak
kardeşime biraz yürüdük dk tutmadin 3185 adım
Ay baktım bakmaz olaydım en çok mercimek köfte Can'ım cekti gerisi malesef benim için önemi yok kızlar ay böyle sayfalara girmeyin ya fıtness sağlıklı beslenmeye takılın bu neDimii ama 2 milyon takipçisi var sanırım çok takip ediliyorCidden ben kaymak sevmiyorum ama ya Bal-kaymak falan hiç sevmem hatta böye tel kadayıfının üstünde falan da yemem ayırırım hep
Vay süpersin Canım
Evet lanetim üzerinizde olucak kızlar kısır yiyenler dikkat Edin ona göre
Hadi bakalım inşallah fıstığımTeşekkürler canım :)
Hedef 10000 adım . İnşallah bu hafta hedefi göreceğim :)
Afiyet olsun Canım keten tohumuda koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?