Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yok canım ben yapın diye yazmadım kendi listemi paylaştım sizler nasıl uyguluyorsunuz belki bana örnek olur sonuçta hepimizin amacı ortak yağlar düşman
Ben yaz mevsiminde daha çok iki ana iki ara öğün şeklinde yaptım. Aksami erken bitiriyorum. Sabah sadece 1 veya 2 dilim esmer ekmek tüketiyorum. Akşamları karbon alamamaya çalışıyorum ve tabi bitki çayları içiyorum

Kızlar mısır çorbası akşam için kalorili mi sizce, bilginiz var mı

Kızlar mısır çorbası akşam için kalorili mi sizce, bilginiz var mı
Çorbayı nasıl yapacaksın canım? Sütlü mü yoğurtlu mu kremalı mı? Kalorisi ona göre değişir. Mısır bildiğim kadarıyla, eğer GDO'lu değilse ki, günümüz şartlarında olmama ihtimali çok düşük, yararlı karbonhidratlar sınıfında yer alan, kalorili bir besin. Yararları tartışılmaz tabi. Ben olsam yoğurtla yapılmış, mısır çorbasını akşam değil öğlen az miktarda tüketirdim. Akşam akşam bol karbonhidrat almak riskli

Sagol Can'ım Bayram'a kadar 69 kg bari düşsem başka birşey istemiyorum 1 ekimde 65 kg olmayı çok istiyorum bir bilsen dün yeğenime bakmaya gittik arkadaşımla içim bir tuhaf oldu ağlıyorum ya neyse of
İstediğiniz vakitte bebişleriniz olur inşallah canım biz de teyze oluruz

Canim köyden geldi organik tamamen. Ben içine un koymuyirum mısıri haşlayıp içine ya süt ya da yoğurt koyuyorum. Süt ve yogurdumda köyden üzerine yağ koymuyorum ben kendiminkine. Nette baktım 50 kalori civariymis bir kase.

Afiyet olsun öyleyse canım. Yalnız mısırın tohumu organik değilse, hibrit vs ise köyden gelmesi fark etmiyor ne yazık ki Ben köylüyüm. Bizde de var mısır ekiyoruz ama tohum organik değil tabi. Hatta organik tohum var mı bilmiyorum hiç. Yakın zamanda hayvan yemlerinde GDO'lu ürün kullanılmasını serbest bırakan bir yönetmelik yayınlandı. Artık hazır yemlerle beslenen hayvanların sütü oh mis gibi köy sütü dediğimiz sütler değil ne yazık ki Ay kızlar benim içim şişiyor bu besinlerden siz bana bakmayın. Aç kalıcaz böyle giderse Her şey katkılı, her şey kimyasallarla dolu

Canım senin yaşın, boyun ve hedef kilon neydi acaba ?
Kilom -600

Gecen hafta 86.6
Bu hafta 86
Tebrikler bitanem Ama seni görmüyorum hiç buralarda yoğun musun uğrayamıyorsun
Geçen hafta 65.8 bu hafta 65.5 fark -300 gram
Bu hafta çok dikkat edeceğim hedefim 63.9
Tebrikler canım
-kilo bildirimi-
geçen hafta: 72.500
bu hafta:71.900
fark: 600 gr
reglime rağmen iyi gitmiş yine de
Tebrikler kuzucum çok iyisin
Günaydın
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.7
-300 gr gitmiş olsun haftaya daha güzel olucak inşallah
Telefondan foto yükleyemedim
@puantiyeli_kelebek
Tebrikler tatlım
2 kilo mu süpersin canım
@puantiyeli_kelebek

Kilo bildirimi:
Geçen hafta : 88.8
Bugün : 88.5

-300 gram
Tebrikler kuzu
Eki Görüntüle 1871619 aslında kızlar ptesi 75 kg idim şuan şoktayım 3 kere çıktım ve bu rakam çıktı 74.2-73,7= -500 gr
Süpersin bitanem
Kilo bildirimimi vereyim canlar
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta: 67.2
Fark: 700 gr
Süpersin canım
84.300 um kızlar ; ( adet olarak üzereyim ; (
Olsun canım haftaya daha iyi olur

tevafuk55 Canım başlangıç kilon, boyun, yaşın ve hedefini yazabilir misin rica etsem Bir de takıma hangi gün geldin hatırlıyor musun
Canim 5 gun kadar once geldim ama ben sizi iki haftadır takip ediyorum geliş tarihime geçen hafta carsambayi yaz istersen. Geçen haftaki kilom 67.9
Bu hafta 67.2
Ama diyete başlama kilom 77. (4 subat)
Boyum 172
Hedefim 57 (hedefimi dusurdum )
Yaş 30

Bal köpüğüm kayinvalidem geliyor bende temizlik yapıyorum yemek yapiyorum tatlim

Sagol balimmmm

Evet Mısır malesef gdolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…