Bildirdim kuzum tsk ederimGeçmiş olsun canım dikkat et kendineSen kilonu bildirdin mi ?
Yazdıktan sonra gördüm canım mesajınıBildirdim kuzum tsk ederim
Ekledim canım teşekkürlerCanim 5 gun kadar once geldim ama ben sizi iki haftadır takip ediyorumgeliş tarihime geçen hafta carsambayi yaz istersen. Geçen haftaki kilom 67.9
Bu hafta 67.2
Ama diyete başlama kilom 77. (4 subat)
Boyum 172
Hedefim 57 (hedefimi dusurdum)
Yaş 30
Ağrım var hala canım uzandim tv izliyorumGeçmiş olsun Canım şuan nasılsın
Ben telden zor giriyorum kuzum.ya geç görüyorum geç yazıyorum :)))Ekledim canım teşekkürler
Afiyet olsun Canım
Ellerine sağlık CanımEvet fıstıklar listemiz hazırEksik/yanlış bir şey görürseniz söyleyin hemen düzelteyim
Miyav_su - @SucceSSstorY - KUMKUM06 - Commadante- - tevafuk55 - papatya1994 - Vilma 37 - didemdefne - kulkedisi30 - zimnet - fitblack
@puantiyeli_kelebek Canım ben listeyi hazırladımAma topik senin olduğu için ilk sayfayı düzenleyemiyorum Sen müsait olduğunda ilk sayfaya da eklersin Bu arada sen kilo bildirmedin izinli yazdım seni . Bildirirsen tekrar düzenleyebilirim
Eki Görüntüle 1871788
Evet bu hafta hepimiz toplu regli oldukkızlar geçmişi okuyamadım kilo veren herkesi tebrik ediyorumhaftaya daha iyi olacağız inşallah topikçe
ay hakikaten öyle oldu bu haftaEvet bu hafta hepimiz toplu regli olduk
Tesekkur ederim canim
Tesekkur derim aynenAz olsun bizim olsunTebrikler canım.
Tesekkurler cnmCanım senin yaşın, boyun ve hedef kilon neydi acaba ?
Tebrikler bitanemAma seni görmüyorum hiç buralarda yoğun musun uğrayamıyorsun
Tebrikler canım
Tebrikler kuzucum çok iyisin
Tebrikler tatlım
2 kilo mu süpersin canım
Tebrikler kuzu
Süpersin bitanem
Süpersin canım
Olsun canım haftaya daha iyi olur
Ben teşekkür ederim canimEkledim canım teşekkürler
Evet fıstıklar listemiz hazırEksik/yanlış bir şey görürseniz söyleyin hemen düzelteyim
Miyav_su - @SucceSSstorY - KUMKUM06 - Commadante- - tevafuk55 - papatya1994 - Vilma 37 - didemdefne - kulkedisi30 - zimnet - fitblack
@puantiyeli_kelebek Canım ben listeyi hazırladımAma topik senin olduğu için ilk sayfayı düzenleyemiyorum Sen müsait olduğunda ilk sayfaya da eklersin Bu arada sen kilo bildirmedin izinli yazdım seni . Bildirirsen tekrar düzenleyebilirim
Eki Görüntüle 1871788
Evet Can'ım ben kabul etmiştim umarım sorun olmaz parte ve Göksu çıktı ya o yüzdenpapatya1994 yeni mi eklendi kizlar?
Evet Can'ım ben kabul etmiştim umarım sorun olmaz parte ve Göksu çıktı ya o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?