Tamam Canım bundan sonra alım yapmayızYok kuzum sorun olmaz tabi ben biri nickini mi degisti diye düşündüm. Umarim kalıcı olur yeni arkadaşımız..
Commadante de geri geldigi icin tam 15 kisi olduk ideal yani.
Aksam çok az olmuş canım korksun kilolar sendenBugünki menüm kahvaltı geç oldu saat 11.00 de dünden kalma fırında somon yanında yanında domates sövüş kibrit kutusu kadar tahin helva (Torku) arkadaşlarda duble Türk kahvesi sade ,şekersiz çay akşam ızgarada hellim peyniri,domates ,salatalık söğüş spor olarak 25 dk Kardio + 2 saat ağırlık
Bugünki menüm kahvaltı geç oldu saat 11.00 de dünden kalma fırında somon yanında yanında domates sövüş kibrit kutusu kadar tahin helva (Torku) arkadaşlarda duble Türk kahvesi sade ,şekersiz çay akşam ızgarada hellim peyniri,domates ,salatalık söğüş spor olarak 25 dk Kardio + 2 saat ağırlık
Bugun yegenim icin hastanelerdeydim menum alt ust oldu. Elimden geldikce toparlamaya calistim ama saatler cok aksadi.
11.00
1. yesil cay. 1 kk peynir. 5 zeytin. 2 tt ekmek. Yarim h.yumurta
15.00
Corba. 3 adt tavuk kanat. 1b.ayran. 1yk bulgur. Yesillik
1b yesil cay
19.00
3 kofte. 1p fasulye. 2kepce corba 1 tt ekmek. B ayran
Bugun spor yapmaliyim. Yapmazsam at gibi vurun beni
Aksam ekmek olmasa da olurmuş canımBugun yegenim icin hastanelerdeydim menum alt ust oldu. Elimden geldikce toparlamaya calistim ama saatler cok aksadi.
11.00
1. yesil cay. 1 kk peynir. 5 zeytin. 2 tt ekmek. Yarim h.yumurta
15.00
Corba. 3 adt tavuk kanat. 1b.ayran. 1yk bulgur. Yesillik
1b yesil cay
19.00
3 kofte. 1p fasulye. 2kepce corba 1 tt ekmek. B ayran
Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 3 kayısı
Kahvaltı öğle: 2 has yumurta, 1.5 kk peynir
1.5 dilim çavdar ekmek
Yarım dilimin üzerine kaymak bal
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Ara: 2 dilim kavun(dilimlenmemis)
Aksam: 1 kase Yoğurtlu mısır çorbası
1 kepçe barbunya Fas, 3 kaşık domatesli bulgur pilavı
1 kase cacık
Bol su, bitki çayları
Spor bildirimim
300 ip atlama
Jillian level1 1/30
3k pilates 1 saat
Hissiyatim bu menüyüMiyav_su beğenmez
Kız ben doyunca kalkıyorum daha yemedim akşam yemeğini zaten koca tabak domates salatLık. Oluyor ben kalori hesabı yapmıyorum saymamdaAksam çok az olmuş canım korksun kilolar senden
Bugünden itibaren balık yiyince cıvasını alsın diye yiyoruz Torku'da sadece şeker pancarı var glikoz ve Mısır şurubu yok Can'ım yarından itibaren olmıyacak şekerliTorku olunca belva yeniyor mu miyav hani seker orucundaydin
Bugünden itibaren balık yiyince cıvasını alsın diye yiyoruz Torku'da sadece şeker pancarı var glikoz ve Mısır şurubu yok Can'ım yarından itibaren olmıyacak şekerli
Menum
Sabah 10
Sabah 1 dilim kadar lavas
1 haşlanmış yumurta
Birkac dilim domates salatalik
Peynir tirtikladim
Aksam 16
1 tabak etli taze fasulye
Yogurt
1 dilim lavas ekmek
Su 2.5 lt
2 yesil cay
1 soda
Sporuna bayildim harikasin kahvaltin tam benlik bugun benee tereyagi bal yemek istedim ama tuttum kendimi
Aksamin full karbonhidrat bende begenmedim:))
Birde ogun saatlerini yazardin kuzum oyle yapman daha iyi
Gayet güzel olmuş canım böyle devam bol eksiler görürsün insBugünki menüm kahvaltı geç oldu saat 11.00 de dünden kalma fırında somon yanında yanında domates sövüş kibrit kutusu kadar tahin helva (Torku) arkadaşlarda duble Türk kahvesi sade ,şekersiz çay akşam ızgarada hellim peyniri,domates ,salatalık söğüş spor olarak 25 dk Kardio + 2 saat ağırlık
En son yediğim saat 4 acikmayacak misinMenum
Sabah 10
Sabah 1 dilim kadar lavas
1 haşlanmış yumurta
Birkac dilim domates salatalik
Peynir tirtikladim
Aksam 16
1 tabak etli taze fasulye
Yogurt
1 dilim lavas ekmek
Su 2.5 lt
2 yesil cay
1 soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?