Gayet güzel olmuş canım böyle devam bol eksiler görürsün ins
Güzel olmuş ama çorba 1 kepçe olsaydı yada ekmek olmasaydı daha iyi olurduBugun yegenim icin hastanelerdeydim menum alt ust oldu. Elimden geldikce toparlamaya calistim ama saatler cok aksadi.
11.00
1. yesil cay. 1 kk peynir. 5 zeytin. 2 tt ekmek. Yarim h.yumurta
15.00
Corba. 3 adt tavuk kanat. 1b.ayran. 1yk bulgur. Yesillik
1b yesil cay
19.00
3 kofte. 1p fasulye. 2kepce corba 1 tt ekmek. B ayran
En son yediğim saat 4 acikmayacak misinsüt iç bence canım. Sütlü kahve baya tok tutuyor
Herseyiyle mükemmel canım beyendim benMenum
Sabah 10
Sabah 1 dilim kadar lavas
1 haşlanmış yumurta
Birkac dilim domates salatalik
Peynir tirtikladim
Aksam 16
1 tabak etli taze fasulye
Yogurt
1 dilim lavas ekmek
Su 2.5 lt
2 yesil cay
1 soda
Aksam biraz fazla olmuş canım en azından pilav olmamaliydi benceMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 3 kayısı
Kahvaltı öğle: 2 has yumurta, 1.5 kk peynir
1.5 dilim çavdar ekmek
Yarım dilimin üzerine kaymak bal
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Ara: 2 dilim kavun(dilimlenmemis)
Aksam: 1 kase Yoğurtlu mısır çorbası
1 kepçe barbunya Fas, 3 kaşık domatesli bulgur pilavı
1 kase cacık
Bol su, bitki çayları
Spor bildirimim
300 ip atlama
Jillian level1 1/30
3k pilates 1 saat
Hissiyatim bu menüyüMiyav_su beğenmez
Hosbulduk canım tsk ederim kabul ettiginiz icinHoşgeldin canim
Hosbulduk canım tsk ederim kabul ettiginiz icin
Evet bende menümu yazıyımsabah geç uyandım 12 de 1 kase Musli 1 bardak Yeşilçay 1 dilim karpuz ara 1 bitter gofret akşam 5 çatal fırın patates etliydi 5 kaşık dövme çorbası ve günü kapattim
Cok genç evlenmissin canim Allah bagislasin benimde iki oglum var ikisninde aralarinda 2 yas var:)Gündüz bi arkadas kendini tanıt demişti unutmuşum23 yasindayim evliyim 6 ve 4 yaşında oğlum var malesef kilolarımi ilk oğlumu emzirirken almıştım ve 6 yıldır inemedim 7 li kilolardan
Bende kahvaltiyi beğenmedim yumurta peynir olmazsa olmaz bence. Güne iyi baslamaliyiz bence. Akşam da yoğurt ve salata da olabilirdiEvet bende menümu yazıyımsabah geç uyandım 12 de 1 kase Musli 1 bardak Yeşilçay 1 dilim karpuz ara 1 bitter gofret akşam 5 çatal fırın patates etliydi 5 kaşık dövme çorbası ve günü kapattim
Oncelikle his geldiiinnnnGündüz bi arkadas kendini tanıt demişti unutmuşum23 yasindayim evliyim 6 ve 4 yaşında oğlum var malesef kilolarımi ilk oğlumu emzirirken almıştım ve 6 yıldır inemedim 7 li kilolardan
Asla affetmem bilirsinBugun spor yapmaliyim. Yapmazsam at gibi vurun beni
Bence burayı bırakırsan kötü olursun diyeyim sanaKizlar yazmayacagim dedim sizlere ama ozledim dayanamadimbelkide insan biraz zamana birakinca karamsarligi azaliyordur belki cok sık olmaz ama aranizdayim
Sagol bitanem hep birlikte inşallahGayet güzel olmuş canım böyle devam bol eksiler görürsün ins
Evet ben 5-6 saat deviriyorum şükür insülin direncine rağmen Karatay'dan önce 2 saat sonra açıkırdım diyetisyenin menüsü ileEn son yediğim saat 4 acikmayacak misinsüt iç bence canım. Sütlü kahve baya tok tutuyor
Senin baya Zaman alacak Can'ım midenin düzelmesiAslinda 7 gibi aksam yemegi yiyecektim ama acikmadim canim istemedi bende yemedim saat 8 oldu artik su bitki cayi haricinde birsey almam artik midem ağrıyor canim
Bu menüyü beğenmedim 1 - Müsli denen zımpırtı gıda değil 2- biter okeyde gofret olarak yanlış 3-hem patates nişastalı kilo verme döneminde yanlış birde Dövme çorba buğdaylı galiba oda yanlış birde şu saymayı bırakın kızlarEvet bende menümu yazıyımsabah geç uyandım 12 de 1 kase Musli 1 bardak Yeşilçay 1 dilim karpuz ara 1 bitter gofret akşam 5 çatal fırın patates etliydi 5 kaşık dövme çorbası ve günü kapattim
Bu olmuş bunu beğendim kavrulmamış galibaGündüz bi avucta taze fıstık yedim unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?