Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Güzel olmuş ama çorba 1 kepçe olsaydı yada ekmek olmasaydı daha iyi olurdu

En son yediğim saat 4 acikmayacak misin süt iç bence canım. Sütlü kahve baya tok tutuyor

Aslinda 7 gibi aksam yemegi yiyecektim ama acikmadim canim istemedi bende yemedim saat 8 oldu artik su bitki cayi haricinde birsey almam artik midem ağrıyor canim

Menum

Sabah 10
Sabah 1 dilim kadar lavas
1 haşlanmış yumurta
Birkac dilim domates salatalik
Peynir tirtikladim

Aksam 16
1 tabak etli taze fasulye
Yogurt
1 dilim lavas ekmek

Su 2.5 lt
2 yesil cay
1 soda
Herseyiyle mükemmel canım beyendim ben

Aksam biraz fazla olmuş canım en azından pilav olmamaliydi bence

Evet bende menümu yazıyım sabah geç uyandım 12 de 1 kase Musli 1 bardak Yeşilçay 1 dilim karpuz ara 1 bitter gofret akşam 5 çatal fırın patates etliydi 5 kaşık dövme çorbası ve günü kapattim

Ilk gununun siftahını yapalim bakalim hayırlı olsun :)) musli olmamis gercek gidalarla beslensen daha cok memnun olurum ben onu kahvaltidan saymıyorum :)
Bitter Gofret gozume carpti ama susuyorum yorum bile yapamadım yani diyette isi ne?
Aksam guzel olmus yaninda salata olsa sahane olurdu cunku gun boyu sebze namina birsey yok
Yarin daha guzel bir menu bekliyorum canim

Gündüz bi arkadas kendini tanıt demişti unutmuşum 23 yasindayim evliyim 6 ve 4 yaşında oğlum var malesef kilolarımi ilk oğlumu emzirirken almıştım ve 6 yıldır inemedim 7 li kilolardan
Cok genç evlenmissin canim Allah bagislasin benimde iki oglum var ikisninde aralarinda 2 yas var:)

Evet bende menümu yazıyım sabah geç uyandım 12 de 1 kase Musli 1 bardak Yeşilçay 1 dilim karpuz ara 1 bitter gofret akşam 5 çatal fırın patates etliydi 5 kaşık dövme çorbası ve günü kapattim
Bende kahvaltiyi beğenmedim yumurta peynir olmazsa olmaz bence. Güne iyi baslamaliyiz bence. Akşam da yoğurt ve salata da olabilirdi
Gündüz bi arkadas kendini tanıt demişti unutmuşum 23 yasindayim evliyim 6 ve 4 yaşında oğlum var malesef kilolarımi ilk oğlumu emzirirken almıştım ve 6 yıldır inemedim 7 li kilolardan
Oncelikle his geldiiinnnn Resmen çocuk yaşta evlenmissin canım. Rabbim evlatlarini bagislasin. Boyun kaç canım bu arada. Birde belli bir diyet planin var mi ? Sağlıklı beslenme üzerine mı

Bu menüyü beğenmedim 1 - Müsli denen zımpırtı gıda değil 2- biter okeyde gofret olarak yanlış 3-hem patates nişastalı kilo verme döneminde yanlış birde Dövme çorba buğdaylı galiba oda yanlış birde şu saymayı bırakın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…