Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet ben 5-6 saat deviriyorum şükür insülin direncine rağmen Karatay'dan önce 2 saat sonra açıkırdım diyetisyenin menüsü ile
Ben pek anlamıyorum ama canım iki saatte bir olmasa da atıştırma isteği oluyor bende yemek aralarında. O zaman ya bir kahve ya da meyve yiyorum. Diğer türlü yemeğe saldiririm ama gündüz oluyor bu aksam yemegi benim için finaldir gece yeme alışkanlığı hele hiç olmadı

Ben çok sert yazdım yaw senin ki iyimser olmuş kız korkup kaçmasa bari kendimi tutamadım @papatya1994 tatlım

Bu durum sağlıklı gıda yemediğimiz Zaman oluyor malesef ilerleyen Zaman'da insülin direnci ve tip 2 diyabet oluyoruz şuan ben öyleyim araştır

Evet ben 5-6 saat deviriyorum şükür insülin direncine rağmen Karatay'dan önce 2 saat sonra açıkırdım diyetisyenin menüsü ile
Bu arada benim tansiyonum ve şekerim yerlerde ikisi de çok düşük mesela bugün ogleden sonra spor yaptım ya çok fena gözüm karardı. O yüzden kavun yedim şekerim duzelsin diye.

Hosbuldum canım belli bi diyet programim yok ne pisirdiysem onu yiyorum boyumda 1.62 canim

Musliyi yeni aldım malesef 1 hafta yerim artık yoksa çöpe gider ya öyle kiyamam

Ekmek olmamış ama menün güzel afiyet olsun Canım hele spor ip atlamışsın tebrik ederim ben ip atlama öxürlüyüm düşün çişim geliyor sanırım psikolojik birde bitter %kaçı kakao tatlım

Menün olmamış Canım

Ekmek olmamış ama menün güzel afiyet olsun Canım hele spor ip atlamışsın tebrik ederim ben ip atlama öxürlüyüm düşün çişim geliyor sanırım psikolojik birde bitter %kaçı kakao tatlım
sağolasın canım korktuğum kadar olmadı canım bitteri marketten güvenilir markalardan alıyorum yüzde 70 den aşağı olmuyor

Sagol kuzum emek harcamissin çok güzel olmuş guzel kalplim iyi yaptın izinli yazmakla ben arti ciktim hastalik döneminden dolayi ne kadar telafi edebilirsem haftaya kadar onu yazayim
Haftaya çok güzel bir eksiyle geliceksin canım benim bırakmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…