Ben pek anlamıyorum ama canım iki saatte bir olmasa da atıştırma isteği oluyor bende yemek aralarında. O zaman ya bir kahve ya da meyve yiyorum. Diğer türlü yemeğe saldiririmEvet ben 5-6 saat deviriyorum şükür insülin direncine rağmen Karatay'dan önce 2 saat sonra açıkırdım diyetisyenin menüsü ile
Ben çok sert yazdım yaw senin ki iyimser olmuş kız korkup kaçmasa bari kendimi tutamadımIlk gununun siftahını yapalim bakalim hayırlı olsun :)) musli olmamis gercek gidalarla beslensen daha cok memnun olurum ben onu kahvaltidan saymıyorum :)
Bitter Gofret gozume carpti ama susuyorum yorum bile yapamadım yani diyette isi ne?
Aksam guzel olmus yaninda salata olsa sahane olurdu cunku gun boyu sebze namina birsey yok
Yarin daha guzel bir menu bekliyorum canim
Bu durum sağlıklı gıda yemediğimiz Zaman oluyor malesef ilerleyen Zaman'da insülin direnci ve tip 2 diyabet oluyoruz şuan ben öyleyim araştırBen pek anlamıyorum ama canım iki saatte bir olmasa da atıştırma isteği oluyor bende yemek aralarında. O zaman ya bir kahve ya da meyve yiyorum. Diğer türlü yemeğe saldiririmama gündüz oluyor bu aksam yemegi benim için finaldir gece yeme alışkanlığı hele hiç olmadı
Bu arada benim tansiyonum ve şekerim yerlerde ikisi de çok düşükEvet ben 5-6 saat deviriyorum şükür insülin direncine rağmen Karatay'dan önce 2 saat sonra açıkırdım diyetisyenin menüsü ile
Hosbuldum canım belli bi diyet programim yok ne pisirdiysem onu yiyorum boyumda 1.62 canimBende kahvaltiyi beğenmedim yumurta peynir olmazsa olmaz bence. Güne iyi baslamaliyiz bence. Akşam da yoğurt ve salata da olabilirdi
Oncelikle his geldiiinnnnResmen çocuk yaşta evlenmissin canım. Rabbim evlatlarini bagislasin. Boyun kaç canım bu arada. Birde belli bir diyet planin var mi ? Sağlıklı beslenme üzerine mı
Ben çok sert yazdım yaw senin ki iyimser olmuş kız korkup kaçmasa bari kendimi tutamadım@papatya1994 tatlım
Evet yaş fistikBu olmuş bunu beğendim kavrulmamış galiba
Yok canım korkmamBen çok sert yazdım yaw senin ki iyimser olmuş kız korkup kaçmasa bari kendimi tutamadım@papatya1994 tatlım
Musliyi yeni aldım malesef 1 hafta yerim artıkBu menüyü beğenmedim 1 - Müsli denen zımpırtı gıda değil 2- biter okeyde gofret olarak yanlış 3-hem patates nişastalı kilo verme döneminde yanlış birde Dövme çorba buğdaylı galiba oda yanlış birde şu saymayı bırakın kızlar
Birde sinirliyim bugünArkasına bakmadan kaçarsa ben bilmem bak sen dedin benimki iyimsermis ama sen çok sertsin miyav cok
Çöpü kıyamıyorsun kendine kıyıyorsun bir araştır internettenMusliyi yeni aldım malesef 1 hafta yerim artıkyoksa çöpe gider ya öyle kiyamam
İyi sevindimYok canım korkmamelestirelimki kendimizi duzeltelim
Süpersin bayıldım buna afiyet bal şeker olsunEvet yaş fistik
Birazdan bekle beni
Ekmek olmamış ama menün güzel afiyet olsun Canım hele spor ip atlamışsın tebrik ederim ben ip atlama öxürlüyüm düşün çişim geliyor sanırım psikolojikMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 3 kayısı
Kahvaltı öğle: 2 has yumurta, 1.5 kk peynir
1.5 dilim çavdar ekmek
Yarım dilimin üzerine kaymak bal
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Ara: 2 dilim kavun(dilimlenmemis)
Aksam: 1 kase Yoğurtlu mısır çorbası
1 kepçe barbunya Fas, 3 kaşık domatesli bulgur pilavı
1 kase cacık
Bol su, bitki çayları
Spor bildirimim
300 ip atlama
Jillian level1 1/30
3k pilates 1 saat
Hissiyatim bu menüyüMiyav_su beğenmez
Menün olmamış CanımBugun yegenim icin hastanelerdeydim menum alt ust oldu. Elimden geldikce toparlamaya calistim ama saatler cok aksadi.
11.00
1. yesil cay. 1 kk peynir. 5 zeytin. 2 tt ekmek. Yarim h.yumurta
15.00
Corba. 3 adt tavuk kanat. 1b.ayran. 1yk bulgur. Yesillik
1b yesil cay
19.00
3 kofte. 1p fasulye. 2kepce corba 1 tt ekmek. B ayran
Ekmek olmamış ama menün güzel afiyet olsun Canım hele spor ip atlamışsın tebrik ederim ben ip atlama öxürlüyüm düşün çişim geliyor sanırım psikolojikbirde bitter %kaçı kakao tatlım
Sorun değil canım önceki mesajlarına bakıp buldumkoza16 bugunku yogunluktan hic girememistim buraya. Sende bilgi istemissin ama ancak gordum. Listeyide gordum ellerine saglik. Bilgilerimde tam. Cok tesekkurler
Haftaya çok güzel bir eksiyle geliceksin canım benim bırakmak yokSagol kuzum emek harcamissin çok güzel olmuş guzel kalplimiyi yaptın izinli yazmakla ben arti ciktim hastalik döneminden dolayi ne kadar telafi edebilirsem haftaya kadar onu yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?