Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

sağolasın canım korktuğum kadar olmadı canım bitteri marketten güvenilir markalardan alıyorum yüzde 70 den aşağı olmuyor
Can'ım sana tavsiyem arkalarına iyi oku olur mu marka önemli değil Canım benimde canım kaymak istedi bulursam alıcam doğal organik cevize sürer yerim bayılıyorum ekmek yok ya hayatımda şeker orucunda olmasaydım gün kurusuna sürer yerdim yada Türk kahvesinin içine koyarım ben o kadar korkunç muyum yabugün arkadaş iş teklifi etti kışın dükkanda işin olmazsa gel kantin işletecekmiş dedim ayvayı yedim sonra anam dedi

Gündüz bi arkadas kendini tanıt demişti unutmuşum 23 yasindayim evliyim 6 ve 4 yaşında oğlum var malesef kilolarımi ilk oğlumu emzirirken almıştım ve 6 yıldır inemedim 7 li kilolardan
Aaay Allah bağışlasın canım 17 yaşında mı anne oldun Şuan ben gibiyken bebeğin varmış erken evlendin sanırım

Tamam kuzum söz bakacam canım annemlerin ineği var sutum geliyor uzerinde ki kaymak da katık oluyor bir çay kasigini gecmiyorum her şeyin fazlası zarar. Eneee sen kantine hiçbir şey sokmazsin ki zavallı bebeler

Tamam kuzum söz bakacam canım annemlerin ineği var sutum geliyor uzerinde ki kaymak da katık oluyor bir çay kasigini gecmiyorum her şeyin fazlası zarar. Eneee sen kantine hiçbir şey sokmazsin ki zavallı bebeler
He oda zaten pişman oldu diğer arkadaş uyardı bu bişey sokmaz dedi zaten yasa çıkmış paketli Fast ürünlerine sınır gelmiş

He oda zaten pişman oldu diğer arkadaş uyardı bu bişey sokmaz dedi zaten yasa çıkmış paketli Fast ürünlerine sınır gelmiş
Ya bak ne dicem sinifimin karşısında her gün tost yapıyorlardı Allahım nasıl kokuyirdu deli gibi canım istiyordu. Birkaç kere aldım ya var ya aksama kadar midem yana yana çok fena oluyordum. Kullandıkları katı yağ beni mahvetti. Birkaç kere kendi malzemelerimi götürüp yaptım hiçbir şey olmadi

Katı yağ zaten zararlı birde kullandıkları sucuk turşu kimbilir içinde neler var değil mi birde onları düşün sadece ekmekle bitmiyor bu iş

Katı yağ zaten zararlı birde kullandıkları sucuk turşu kimbilir içinde neler var değil mi birde onları düşün sadece ekmekle bitmiyor bu iş
Bende özellikle yağdan suphelendim. Sucuk turşu yoktu çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…