Can'ım sana tavsiyem arkalarına iyi oku olur mu marka önemli değil Canım benimde canım kaymak istedi bulursam alıcam doğal organik cevize sürer yerim bayılıyorum ekmek yok ya hayatımda şeker orucunda olmasaydım gün kurusuna sürer yerdim yada Türk kahvesinin içine koyarım ben o kadar korkunç muyum yasağolasın canım korktuğum kadar olmadı canım bitteri marketten güvenilir markalardan alıyorum yüzde 70 den aşağı olmuyor
Kuzum bence hiç ayrılma burdanKizlar yazmayacagim dedim sizlere ama ozledim dayanamadimbelkide insan biraz zamana birakinca karamsarligi azaliyordur belki cok sık olmaz ama aranizdayim
Aaay Allah bağışlasın canım 17 yaşında mı anne oldunGündüz bi arkadas kendini tanıt demişti unutmuşum23 yasindayim evliyim 6 ve 4 yaşında oğlum var malesef kilolarımi ilk oğlumu emzirirken almıştım ve 6 yıldır inemedim 7 li kilolardan
Evet canım 17de evlendimAaay Allah bağışlasın canım 17 yaşında mı anne oldunŞuan ben gibiyken bebeğin varmış erken evlendin sanırım
Tamam kuzum söz bakacamCan'ım sana tavsiyem arkalarına iyi oku olur mu marka önemli değil Canım benimde canım kaymak istedi bulursam alıcam doğal organik cevize sürer yerim bayılıyorum ekmek yok ya hayatımda şeker orucunda olmasaydım gün kurusuna sürer yerdim yada Türk kahvesinin içine koyarım ben o kadar korkunç muyum yabugün arkadaş iş teklifi etti kışın dükkanda işin olmazsa gel kantin işletecekmiş dedim ayvayı yedim sonra anam dedi
He oda zaten pişman oldu diğer arkadaş uyardı bu bişey sokmaz dediTamam kuzum söz bakacamcanım annemlerin ineği var sutum geliyor uzerinde ki kaymak da katık oluyor bir çay kasigini gecmiyorum her şeyin fazlası zarar. Eneee sen kantine hiçbir şey sokmazsin ki zavallı bebeler
Ya bak ne dicem sinifimin karşısında her gün tost yapıyorlardı Allahım nasıl kokuyirdu deli gibi canım istiyordu. Birkaç kere aldım ya var ya aksama kadar midem yana yana çok fena oluyordum. Kullandıkları katı yağ beni mahvetti. Birkaç kere kendi malzemelerimi götürüp yaptım hiçbir şey olmadiHe oda zaten pişman oldu diğer arkadaş uyardı bu bişey sokmaz dedizaten yasa çıkmış paketli Fast ürünlerine sınır gelmiş
Nesi olmamis canimMenün olmamış Canım
Katı yağ zaten zararlı birde kullandıkları sucuk turşu kimbilir içinde neler var değil mi birde onları düşün sadece ekmekle bitmiyor bu işYa bak ne dicem sinifimin karşısında her gün tost yapıyorlardı Allahım nasıl kokuyirdu deli gibi canım istiyordu. Birkaç kere aldım ya var ya aksama kadar midem yana yana çok fena oluyordum. Kullandıkları katı yağ beni mahvetti. Birkaç kere kendi malzemelerimi götürüp yaptım hiçbir şey olmadi
Aç kalmışsın ben doyduğunu sanmıyorum yumurtanın hepsini yememişsin Can'ım ben sevmediğim halde 1 tane yemeye zorluyorum kendimiNesi olmamis canim
Bende özellikle yağdan suphelendim. Sucuk turşu yoktu çünkü..Katı yağ zaten zararlı birde kullandıkları sucuk turşu kimbilir içinde neler var değil mi birde onları düşün sadece ekmekle bitmiyor bu iş
Salça var mıydı margarin evime sokmayacağım bir gıda hangi marka olursa olsunBende özellikle yağdan suphelendim. Sucuk turşu yoktu çünkü..
Salça da yoktu. Sadece Kaşarlı margarinli..Salça var mıydı margarin evime sokmayacağım bir gıda hangi marka olursa olsun
Kaşarı zaten eski kaşar alacaksın oda pahalı zaten kantinde maliyetini düşürmek için ucuz kaşar almıştır birde margarinde eklenince normalSalça da yoktu. Sadece Kaşarlı margarinli..
Ay çok severim bendeKizlaarrr haftaya günübirlik yaylaya gidecekmisiz. Çok mutlu oldum benbekleyin beni dağa tirmanmalar ve diger doğa sporları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?