- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
O konuda haklisin. Bugun sabah kahvaltisindan 3te ki yemegime kadar cok ac kaldim.hic yapmadigim bir seydi bugun bozuldu.Aç kalmışsın ben doyduğunu sanmıyorum yumurtanın hepsini yememişsin Can'ım ben sevmediğim halde 1 tane yemeye zorluyorum kendimi
Ben 20 yıldır yemeyen bir insandım yumurta ve tavuk halen daha tavuk yemem Karatay ile yumurtaya başladım köy yumurtası yanlızca ögürerek yiyorum üstüne tuz pul biber dökerim yanlızca peynirle yerim aradan 15 dk sonra domates ve salatalık tüketebilirim yoksa çıkararım mideden birde tavada yapacaksan doğal tereyağında bolca yap az yağlı yemek sağlıklı değil son araştırmalarda çıktı ortaya bir araştır birde çok pişirme çok pişerse trans yağa dönüşür ki bu zararlı yağ demekO konuda haklisin. Bugun sabah kahvaltisindan 3te ki yemegime kadar cok ac kaldim.hic yapmadigim bir seydi bugun bozuldu.
Kizlar ben haslanmis yumurta yiyen biri degildim. Kokusuna bile dayanamam. Saglikli beslenme adina yiyorum ama bir zaman sonra gina geliyor 2 gundur yarisini zor yiyorum.
Sahanda yapacagim artik az yagli
Afiyet olsun canim. Yalniz hellime dikkat et. Tuz orani yüksek, ödeme neden olabiliyor.Bugünki menüm kahvaltı geç oldu saat 11.00 de dünden kalma fırında somon yanında yanında domates sövüş kibrit kutusu kadar tahin helva (Torku) arkadaşlarda duble Türk kahvesi sade ,şekersiz çay akşam ızgarada hellim peyniri,domates ,salatalık söğüş spor olarak 25 dk Kardio + 2 saat ağırlık
Afiyet olsun. Yalniz, Aksam çok olmuş canim. Ya ekmek ya corba tercih etseydin keşke. Ayni şekilde ya fasulye ya da kofte yeseysin. Aksam ogunun iki ogunluk olmuş.Bugun yegenim icin hastanelerdeydim menum alt ust oldu. Elimden geldikce toparlamaya calistim ama saatler cok aksadi.
11.00
1. yesil cay. 1 kk peynir. 5 zeytin. 2 tt ekmek. Yarim h.yumurta
15.00
Corba. 3 adt tavuk kanat. 1b.ayran. 1yk bulgur. Yesillik
1b yesil cay
19.00
3 kofte. 1p fasulye. 2kepce corba 1 tt ekmek. B ayran
Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 3 kayısı
Kahvaltı öğle: 2 has yumurta, 1.5 kk peynir
1.5 dilim çavdar ekmek
Yarım dilimin üzerine kaymak bal
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Ara: 2 dilim kavun(dilimlenmemis)
Aksam: 1 kase Yoğurtlu mısır çorbası
1 kepçe barbunya Fas, 3 kaşık domatesli bulgur pilavı
1 kase cacık
Bol su, bitki çayları
Spor bildirimim
300 ip atlama
Jillian level1 1/30
3k pilates 1 saat
Hissiyatim bu menüyüMiyav_su beğenmez
Menum
Sabah 10
Sabah 1 dilim kadar lavas
1 haşlanmış yumurta
Birkac dilim domates salatalik
Peynir tirtikladim
Aksam 16
1 tabak etli taze fasulye
Yogurt
1 dilim lavas ekmek
Su 2.5 lt
2 yesil cay
1 soda
OyyyyyEvet bende menümu yazıyımsabah geç uyandım 12 de 1 kase Musli 1 bardak Yeşilçay 1 dilim karpuz ara 1 bitter gofret akşam 5 çatal fırın patates etliydi 5 kaşık dövme çorbası ve günü kapattim
O ne kızAy çok severim bendetreking ayakkabıların var mı
tevafuk55 . Bu okul tostlarindan bana da gina gelmisti yahu. Ilkokul lise yillarindan o koku ani kaldi.
Kesinlikle margarinden kaynaklaniyor ve o tost makinelerini insan hic mi temizlemez ya. Mide bulandirmayayim ama yetistirmek icin alt alata ust uste margarin havuzunda bastiriyorlar. Ortaya essiz bir tat cikiyor
Ekmek fazlaAfiyet olsun canim. Yalniz hellime dikkat et. Tuz orani yüksek, ödeme neden olabiliyor.
Afiyet olsun. Yalniz, Aksam çok olmuş canim. Ya ekmek ya corba tercih etseydin keşke. Ayni şekilde ya fasulye ya da kofte yeseysin. Aksam ogunun iki ogunluk olmuş.
Afiyet olsun Canim kahvaltida kaymak bal, arada bitter sonra kavun cok olmuş. Aksamin da cok karbonhidratli olmuş. Diyetisyenlere gore ekmegin muadili olan besinlerden, Corbanin karşılığı bir dilim ekmek, 2 yemek kasigi bulgur pilavinin karsiligi 1 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı kurufasulye/barbunyanin karsiligi da 1 dilim ekmek. Bunu yazma sebebim su ki, aksam tukettigin besinlerin neredeyse hepsi tek basina ekmegin muadili. Aksam cok fazla karbonhidrat olmuş. Soyle düşün aksam kepcenin büyüklüğüne göre en az 5~6 dilim ekmekle cacik yemiş gibisin. Evet ekmeğe göre daha kaliteli karbonhidrat tukettin ama bu besinlerle zayiflaman cok zor.
Afiyet olsun canim. Benim icin yediklerin cok az. Ama sanirim sen belli bir diyet uyguluyorsun.
Oyyyyymusliyi herkes elestirmis zaten ben bir sey demiyorum.bitter gofret tuketecegine keske %80 bitter çikolata tuketseydin aksam hem patates, hem corba cok olmuş. Afiyet olsun ..
Bu kadar elestiriden sonra benim menum,
Sabah. 2dilim ekmek peynir, 6 zeytin, domates, biber, salatalik, dereotu, maydanoz, haslanmis yumurta cay
Ara. Bir ince dilim karpuz
Oglen. Kepekli peynirli tost, ayran (yemek zorundaydim isyerinde kizartma ve makarna vardi çünkü. )
Ara. 6 tane cekirdekli kuru üzüm, 8 tane antep fıstığı
Akşam. Bol acili mercimek çorbası, taze soğan, mamzana(bilmeyenler için kozlenmis patlican sarimsakli yogurda eklenir, üzerine biberle domates yag ile kavrulup üzerine dokulur.ben diyet olsun diye biberi domatesin suyu ile pisirdim.soguyunca, 1 tatli kasigi tas baskı zeytinyag ekledim.)
Ayakkabı tırmanış düşmeni engelliyor CanımO ne kızbilmiyorum ki olsun. Aileyle gidecez kuzum orada dağdan odun falan indiriyoruz baya yorulup kalori harcıyoruz yani
Yorumuna saygı duyuyorum hak da veriyorum; ama lütfen, zayıflaman çok zor, gibi cumleler kullanmazsan sevinirim.Afiyet olsun Canim kahvaltida kaymak bal, arada bitter sonra kavun cok olmuş. Aksamin da cok karbonhidratli olmuş. Diyetisyenlere gore ekmegin muadili olan besinlerden, Corbanin karşılığı bir dilim ekmek, 2 yemek kasigi bulgur pilavinin karsiligi 1 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı kurufasulye/barbunyanin karsiligi da 1 dilim ekmek. Bunu yazma sebebim su ki, aksam tukettigin besinlerin neredeyse hepsi tek basina ekmegin muadili. Aksam cok fazla karbonhidrat olmuş. Soyle düşün aksam kepcenin büyüklüğüne göre en az 5~6 dilim ekmekle cacik yemiş gibisin. Evet ekmeğe göre daha kaliteli karbonhidrat tukettin ama bu besinlerle zayiflaman cok zor.
Afiyet olsun canim. Benim icin yediklerin cok az. Ama sanirim sen belli bir diyet uyguluyorsun.
Oyyyyymusliyi herkes elestirmis zaten ben bir sey demiyorum.bitter gofret tuketecegine keske %80 bitter çikolata tuketseydin aksam hem patates, hem corba cok olmuş. Afiyet olsun ..
Bu kadar elestiriden sonra benim menum,
Sabah. 2dilim ekmek peynir, 6 zeytin, domates, biber, salatalik, dereotu, maydanoz, haslanmis yumurta cay
Ara. Bir ince dilim karpuz
Oglen. Kepekli peynirli tost, ayran (yemek zorundaydim isyerinde kizartma ve makarna vardi çünkü. )
Ara. 6 tane cekirdekli kuru üzüm, 8 tane antep fıstığı
Akşam. Bol acili mercimek çorbası, taze soğan, mamzana(bilmeyenler için kozlenmis patlican sarimsakli yogurda eklenir, üzerine biberle domates yag ile kavrulup üzerine dokulur.ben diyet olsun diye biberi domatesin suyu ile pisirdim.soguyunca, 1 tatli kasigi tas baskı zeytinyag ekledim.)
Ay ben ne yaptım bi.kere salakligima geldi terlikle gittim bildiğin şap şap terlikle :))) sonra dereden karşıya atlarken ayak kaysin paattt diye içi taşlarla dolu derenin içi e düştüm. Komple bi tarafım morarmistiAyakkabı tırmanış düşmeni engelliyor Canım
Bende o yüzden demiştim Can'ım terlik ile sakat olur eşim olsa fırlatır o terlikleri ne güzel bende Bahar'da gittim odun topladık güzel oluyor mis gibi doğal temiz hava bu sefer ayakkabı ile git Can'ım ve bol bol gez hem stresin giderAy ben ne yaptım bi.kere salakligima geldi terlikle gittim bildiğin şap şap terlikle :))) sonra dereden karşıya atlarken ayak kaysin paattt diye içi taşlarla dolu derenin içi e düştüm. Komple bi tarafım morarmisti
Akillanmadim geçen de yine gittim terliklebu sefer de dağa tirmanirken cok kotu ayağımi burktum neyse ki acısı aksama kadar sürdü sadece
Ben ekmek tuketmedigim zaman zayiflayamiyorum. Hatta 9 dilim ekmek tuketmem gereken tipik diyetisyen diyeti uyguluyorum, karatay diyeti uygulayip hic kilo veremeyen bir kendimi taniyorumEkmek fazla
Kirdiysam ozur dilerim.Yorumuna saygı duyuyorum hak da veriyorum; ama lütfen, zayıflaman çok zor, gibi cumleler kullanmazsan sevinirim.
Aynen canım ortopedik spor ayakkabım var ben düz tabanimdaBende o yüzden demiştim Can'ım terlik ile sakat olur eşim olsa fırlatır o terlikleri ne güzel bende Bahar'da gittim odun topladık güzel oluyor mis gibi doğal temiz hava bu sefer ayakkabı ile git Can'ım ve bol bol gez hem stresin gider
Bence diyetisyenlere çok takılıyorsun gibime geldi konuşmanda öyle olmuş bilmem farkettin miBen ekmek tuketmedigim zaman zayiflayamiyorum. Hatta 9 dilim ekmek tuketmem gereken tipik diyetisyen diyeti uyguluyorum, karatay diyeti uygulayip hic kilo veremeyen bir kendimi taniyorum
Kirdiysam ozur dilerim.
O zaman onu giy Can'ım sakatlama kendini ben olsam kahvaltıyıda orada yapar yürürdümAynen canım ortopedik spor ayakkabım var ben düz tabanimdabir kere denedim kaymıyor
Valla öyle yapıyoruz canım. Yumurtalı peynirli misss :)O zaman onu giy Can'ım sakatlama kendini ben olsam kahvaltıyıda orada yapar yürürdüm
Ay ne güzel odun Ateş'inde çay ve Türk Kahvesi oh misValla öyle yapıyoruz canım. Yumurtalı peynirli misss :)
Semaver çayı hemde burada çok.meşhurAy ne güzel odun Ateş'inde çay ve Türk Kahvesi oh mis
Anam bayılırım oh afiyet olsun yanlız şekersiz iç Canım bol temiz hava almalarSemaver çayı hemde burada çok.meşhur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?