Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben ekmek tuketmedigim zaman zayiflayamiyorum. Hatta 9 dilim ekmek tuketmem gereken tipik diyetisyen diyeti uyguluyorum, karatay diyeti uygulayip hic kilo veremeyen bir kendimi taniyorum

Kirdiysam ozur dilerim.
Est önemli değil, olumsuz cümleleri sevmem sadece

Bence diyetisyenlere çok takılıyorsun gibime geldi konuşmanda öyle olmuş bilmem farkettin mi
Ben bu uyguladigim diyetle diyetisyenim sayesinde daha once de 20 kilo verdim. Ancak sorunlu bir hamilelik yaşadım ve hamileligimi 30 kilo alarak bitirdim. Diyetisyenler pek tabi ki bu isin ehli ben takmiyorum. Yalnızca araştırmalara ve en azindan daha oncesinde bana kilo vermem konusunda yardimci olan diyetisyene güveniyorum. Takinti yapmak farkli birsey, işinin ehli insanlara guvenmek saygi duymak farkli birsey. Takintili biri olduğumu düşünmüyorum. tevafuk55 e yazdigimla ilgili olarak diyorsan amacim sadece yardimci olmaya calismakti. Yoksa birbirimize sadece 'afiyet olsun'diyerek yatdimci olamayiz. Ben yardimci olmak adina arastirmalar dogrultusunda dogru bildiğimi anlatmaya çalıştım.

Bana bu aksam hiç kimse afiyet olsun deyip geçmedi. senden önce yanilmiyorsam 4 kişi daha akşam yemegimi özellikle karbon buldular. Hepsine hak verdim ben rahatsız olduğum şeyi ifade etmeye çalıştım. Elestiriden rahatsızlık duymam bilgin olsun..

Sana iyi gelmiştir diyetisyen benim ilgilendirmez o ayrı bir konu tevafuk55 hitap şeklin hoşuma gitmedi burada hiç kimse bende dahil olmak üzere birbirimizden üstün akıllı yada diyetisyen değiliz ben konuşmanı farkettim uyarıcaktım yazdım sildim kimse farketmesin diye sanada bir kelime yazdım herkese diyetisyen iyi gelmez ve bu şekilde hitap olmaz güzelim

valla süper sadece bunları mı yaptınız peki :O

Hitap derken? Ustun akilliyim ya da diyetisyenim demedim. Kaldi ki tamamen iyi niyetliydim yazarken. Yanlis bir cumle kurmus olabilirim amenna. Ama hitap ederken bir saygisizlik yapmadim. Ya da ben ustun akilliyim demedim. Usluba ya da hitaba gelecek olursak takmak ya da takintili diye itham edilmek de benim hic hosuma gitmedi. Kaldi ki, ben tevafuk55 ten de özür diledim. Niyetimi de anlatmaya çalıştım.

E tamam o zaman sorun ne diyetisyen gibi konuşma dedim ne var bunda sende farketmişsin Hatayı uzatmayalım

Ne menuymus arkadaş benimkisi vay bee Miyav_su teşekkür ederim canım beni düşündugun için
zimnet seninlede birbirimizi anladığımızi düşünüyorum.
Lütfen bu konu kapansın ve etiketleme yapmayalım.
Öperim sizi hadi iyi geceler...

Agirlik calismayi bende istiyorum ama evde dogru bicimde yapabilir miyim acaba miyav? Bel fıtığı var bende korkuyorum yanlış bir şey yapmaktan
Sakın evde yapma Canım Allah korusun benim eşimde de var hatta bugün ağırlık alacaktı eve bende salona yazıl dedim küstü yattı uyudu sağlık bu şakaya gelmez sizin orada var mı salon tabi maddiyata da önemli bu konuda ortamda öyle malum ağırlık sporunu genelde erkekler yapıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…