Benim için konu kapandı şuan yeni bir güne başlıyoruzKonu uzamasin diye susuyorum. Ama tarafima yapilan ithamlari ve yakistirmalari da doğru bulmuyorum.
Tebrikler canim-kilo bildirimi-
geçen hafta: 72.500
bu hafta:71.900
fark: 600 gr
reglime rağmen iyi gitmiş yine de
Tebrikler canım aynı vermisizGünaydın
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.7
-300 gr gitmiş olsun haftaya daha güzel olucak inşallah
Telefondan foto yükleyemedim
@puantiyeli_kelebek
Tebrikler canım süper rrrrrrr@puantiyeli_kelebek esinle sorunlarinizi tez vakitte Hayirlisiyla çözersiniz inşallah. Evlilik gerçekten cok zor. En yakin zamanda buraya moral depolamis olarak donersin inşallah
@Commadante- çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yasatmasin
Kilo bildirimim, geçen hafta. 98,5 bu hafta. 96,5 fark.2.0 kilo
3 kişi aynı miktarda vermişiz Tebrikler camim
Yine çok iyi yediğin bazlamalara rağmen
Direnç mirenc affetmiyosun gidiyor kilcuklar Tebrikler canim devamı da gelecek biraz daha spora vakit ayir ama....Eki Görüntüle 1871619 aslında kızlar ptesi 75 kg idim şuan şoktayım 3 kere çıktım ve bu rakam çıktı 74.2-73,7= -500 gr
Tebrikler canimKilo bildirimimi vereyim canlar
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta: 67.2
Fark: 700 gr
bu hafta daha az kaçamak yakıp 1.5. Vercem inş
Ben geçen ayin 18 i başladım yeni 1 ay olacak canım daha metabolizma min yavaşlama sına var gibiValla ya ne metobolizmaymis :)) uzun süredir haftada bir kilo veremiyorum ben
Hoş geldin canimGünaydın kizlarbende aranıza katilabilirmiyim
onu da yapmazsam bi kadar yemeye +çıkarımVaktin yoksa kendine bir program yap evde de yapabilirsin mesela bizde o konudadidemdefne maşallah hem iki çocuk var hem ev işi o arada çok güzel spor yapıyor
Kesinlikle dediklerimi yapın ama yaptiklarimi aşka
Tebrikler canimGünaydın fıstıklarımKilo bildirip kahvaltı edicem Sonra geçmişi okuyucam
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 63.3
Bu Hafta: 62.8
Fark: -500 gr
Eki Görüntüle 1871667
Regl im ikinci günü bu sabah ona rağmen güzel bence
Geldin mi sen ben bugün 2 saat ağırlık yaptım baksana uyuyamadım bile cin gibi bakıyorumTebrikler canim
Tebrikler canım aynı vermisiz
Tebrikler canım süper rrrrrrr
3 kişi aynı miktarda vermişiz Tebrikler camim
Direnç mirenc affetmiyosun gidiyor kilcuklar Tebrikler canim devamı da gelecek biraz daha spora vakit ayir ama....
Tebrikler canim
bu hafta daha az kaçamak yakıp 1.5. Vercem inş
Ben geçen ayin 18 i başladım yeni 1 ay olacak canım daha metabolizma min yavaşlama sına var gibi
Hoş geldin canim
onu da yapmazsam bi kadar yemeye +çıkarım
Kesinlikle dediklerimi yapın ama yaptiklarimi aşka
Tebrikler canim
Sakın evde yapma Canım Allah korusun benim eşimde de var hatta bugün ağırlık alacaktı eve bende salona yazıl dedim küstü yattı uyudusağlık bu şakaya gelmez sizin orada var mı salon tabi maddiyata da önemli bu konuda ortamda öyle malum ağırlık sporunu genelde erkekler yapıyor ya
Zaten Kardio için salona yazılmaya değmez hadi ya keşke olsaydı kk dan tanıştığım ve watsapdan grup kurduğum kızlar biri 120 kg diğeri 98 kg ve ikiside üniversite ögrencisi 120 kg olana diyetisyen şey demiş kilo verirsen sarkman olur boşuna spor yapma demiş bana söyledi ben zaten bilirsin teşvik ederim zaten küçücük kız hocama söyledim oda buraya gelsin dedi bende başka ilde dedim neyse arattı hocam Allah razı olsun kıza şunu dedi Kardio fitness yap birde dahiliye doktoruna çık insülin ,d ve b 12 baktır dedi Can'ım sende Kardio fıtness yapan yer varsa gitseneSpor salonu vardi ben kapandi diye düşündüm taşınmış meger yeni öğrendim baktım oraya kadınlara özel olduğu için koşu bandi birkac alet var bisiklet gibi hep cardio uzerine ben onları evde daha iyi yaparım cok cüzi bi rakam ama ev konforumu bozmaya degmez salon
Can'ım senin menüyü daha yeni gördüm lavaş hazır mı sen mi yaptınMenum
Sabah 10
Sabah 1 dilim kadar lavas
1 haşlanmış yumurta
Birkac dilim domates salatalik
Peynir tirtikladim
Aksam 16
1 tabak etli taze fasulye
Yogurt
1 dilim lavas ekmek
Su 2.5 lt
2 yesil cay
1 soda
Hele ben o kadar spor yaptım sorma boyun fıtığım olmasa pilates yaparım o derece yaniAaaay uyuyamıyorum oysaki yarın 6'da uyanıp annemi kaldırıp yürüyüşe gitmemiz lazımBir oyun indirdim telefonuma onunla oynuyorum
Ben de üniversitede aletli pilates yapmak istiyorum ya da düzenli fitnessZaten Kardio için salona yazılmaya değmez hadi ya keşke olsaydı kk dan tanıştığım ve watsapdan grup kurduğum kızlar biri 120 kg diğeri 98 kg ve ikiside üniversite ögrencisi 120 kg olana diyetisyen şey demiş kilo verirsen sarkman olur boşuna spor yapma demiş bana söyledi ben zaten bilirsin teşvik ederim zaten küçücük kız hocama söyledim oda buraya gelsin dedi bende başka ilde dedim neyse arattı hocam Allah razı olsun kıza şunu dedi Kardio fitness yap birde dahiliye doktoruna çık insülin ,d ve b 12 baktır dedi Can'ım sende Kardio fıtness yapan yer varsa gitsene
2 saat ağırlık süper kuzu haliyle yormuştur seniHele ben o kadar spor yaptım sorma boyun fıtığım olmasa pilates yaparım o derece yani
Yok zaten uykum kaçtı sabaha kadar koşsam kesmez zaten koçişde küstü ağırlık aldırmadın diye2 saat ağırlık süper kuzu haliyle yormuştur seniEsneme hareketleri mi yapsam streching ya da bir kas gevşeti al canım
yüzmek en güzeli çok istiyorum yüzmeyi ah ah bak ne güzel biliyorsun bizlerde bilmiyoruz işteBen de üniversitede aletli pilates yapmak istiyorum ya da düzenli fitness2018 Temmuz'a kadar zamanım yok ne yazık ki Ama kısmet olursa inşallah seneye yazın her gün yüzebilicem o işe yarar belki
Geçmiş olsun canimDünkü menu kızlar sabah Kıymalı patatesli yumurta bir dilim ekmek zeytin 5 adet peynir salatalık öğle yemedim kuruyemiş yedim ikindi misafirlerin geldi ama ben ne poğaça ne kek yedim şekeri az diye küçük dilim.tiramisu yedim 2 litre su içtim. 9 10 gibi hastalandım eşim peynir zeytin getirdi salatalık ile onları yedim ayran içip uyudum
Yine harika bi menuBugünki menüm kahvaltı geç oldu saat 11.00 de dünden kalma fırında somon yanında yanında domates sövüş kibrit kutusu kadar tahin helva (Torku) arkadaşlarda duble Türk kahvesi sade ,şekersiz çay akşam ızgarada hellim peyniri,domates ,salatalık söğüş spor olarak 25 dk Kardio + 2 saat ağırlık
Güzel canimBugun yegenim icin hastanelerdeydim menum alt ust oldu. Elimden geldikce toparlamaya calistim ama saatler cok aksadi.
11.00
1. yesil cay. 1 kk peynir. 5 zeytin. 2 tt ekmek. Yarim h.yumurta
15.00
Corba. 3 adt tavuk kanat. 1b.ayran. 1yk bulgur. Yesillik
1b yesil cay
19.00
3 kofte. 1p fasulye. 2kepce corba 1 tt ekmek. B ayran
miktarlar fazla canım biraz daha azaltaa bilirsinMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 3 kayısı
Kahvaltı öğle: 2 has yumurta, 1.5 kk peynir
1.5 dilim çavdar ekmek
Yarım dilimin üzerine kaymak bal
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Ara: 2 dilim kavun(dilimlenmemis)
Aksam: 1 kase Yoğurtlu mısır çorbası
1 kepçe barbunya Fas, 3 kaşık domatesli bulgur pilavı
1 kase cacık
Bol su, bitki çayları
Spor bildirimim
300 ip atlama
Jillian level1 1/30
3k pilates 1 saat
Hissiyatim bu menüyüMiyav_su beğenmez
Afiyet olsun canım gayet sağlıklıMenum
Sabah 10
Sabah 1 dilim kadar lavas
1 haşlanmış yumurta
Birkac dilim domates salatalik
Peynir tirtikladim
Aksam 16
1 tabak etli taze fasulye
Yogurt
1 dilim lavas ekmek
Su 2.5 lt
2 yesil cay
1 soda
Arkadaslar yeteri kadar uyarmis canım bence near güvenEvet bende menümu yazıyımsabah geç uyandım 12 de 1 kase Musli 1 bardak Yeşilçay 1 dilim karpuz ara 1 bitter gofret akşam 5 çatal fırın patates etliydi 5 kaşık dövme çorbası ve günü kapattim
sabah ki kahvaltımmm belli annemin mis gibi tereyağı ile omletBen 20 yıldır yemeyen bir insandım yumurta ve tavuk halen daha tavuk yemem Karatay ile yumurtaya başladım köy yumurtası yanlızca ögürerek yiyorum üstüne tuz pul biber dökerim yanlızca peynirle yerim aradan 15 dk sonra domates ve salatalık tüketebilirim yoksa çıkararım mideden birde tavada yapacaksan doğal tereyağında bolca yap az yağlı yemek sağlıklı değil son araştırmalarda çıktı ortaya bir araştır birde çok pişirme çok pişerse trans yağa dönüşür ki bu zararlı yağ demek
Geldim canım geçmişi okudum tel de zor çekiyor ancak...bende seni çok seviyorum canım bütün kaçamakları rağmen beni affediyosunGeldin mi sen ben bugün 2 saat ağırlık yaptım baksana uyuyamadım bile cin gibi bakıyorumseni ayrı seviyom ben ya başkasın sen
Benimde oyun bağımlılığım var ama net yavaş ondan oynayamiyrumAaaay uyuyamıyorum oysaki yarın 6'da uyanıp annemi kaldırıp yürüyüşe gitmemiz lazımBir oyun indirdim telefonuma onunla oynuyorum
Fıstık bu 1 Slm peynir neMenüm
Sabah 9 .30 1.5 dilim ekmek 1 slm peynir 3 zeytin 2 h.yumurta domates salatalık şekersiz çay
Ara yarım salatalık
Öğle 13.30 6 yk patlıcan yemeği 1 yk pirinç 1 kase cacık
Ara 15.00 şekersiz çay 1 gofret
Aksam yemedim spordan sonra 1 bardak süt ictim
Spor 5300 adım 45 dk Leslie 40 mekik 60 bacak
Yarından itibaren bende senin gibi besleniyorum ona göre Kocaman tekerlek gibi bazlama ve 1 somun ekmek yemek istiyorum yeter sağlıklı besleniyoruz ancak -500 gr veriyoruz şu hale bakIyi geceler canlarim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?