Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

-kilo bildirimi-
geçen hafta: 72.500
bu hafta:71.900
fark: 600 gr
reglime rağmen iyi gitmiş yine de
Tebrikler canim
Günaydın
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.7
-300 gr gitmiş olsun haftaya daha güzel olucak inşallah
Telefondan foto yükleyemedim
@puantiyeli_kelebek
Tebrikler canım aynı vermisiz
Tebrikler canım süper rrrrrrr
@puantiyeli_kelebek

Kilo bildirimi:
Geçen hafta : 88.8
Bugün : 88.5

-300 gram
3 kişi aynı miktarda vermişiz Tebrikler camim

Yine çok iyi yediğin bazlamalara rağmen

Eki Görüntüle 1871619 aslında kızlar ptesi 75 kg idim şuan şoktayım 3 kere çıktım ve bu rakam çıktı 74.2-73,7= -500 gr
Direnç mirenc affetmiyosun gidiyor kilcuklar Tebrikler canim devamı da gelecek biraz daha spora vakit ayir ama....
Kilo bildirimimi vereyim canlar
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta: 67.2
Fark: 700 gr
Tebrikler canim
Kaçamak olmasa zaten haftada 2 kg verir kesin garanti birde benim gibi beslense didemdefne değil mi
bu hafta daha az kaçamak yakıp 1.5. Vercem inş

Valla ya ne metobolizmaymis :)) uzun süredir haftada bir kilo veremiyorum ben
Ben geçen ayin 18 i başladım yeni 1 ay olacak canım daha metabolizma min yavaşlama sına var gibi
Günaydın kizlarbende aranıza katilabilirmiyim
Hoş geldin canim
Vaktin yoksa kendine bir program yap evde de yapabilirsin mesela bizde o konuda didemdefne maşallah hem iki çocuk var hem ev işi o arada çok güzel spor yapıyor
onu da yapmazsam bi kadar yemeye +çıkarım

O zaman sen üzgünüm didemdefne ile yarış onu örnek al tabi yediklerini değil
Kesinlikle dediklerimi yapın ama yaptiklarimi aşka
Tebrikler canim

Geldin mi sen ben bugün 2 saat ağırlık yaptım baksana uyuyamadım bile cin gibi bakıyorum seni ayrı seviyom ben ya başkasın sen

Spor salonu vardi ben kapandi diye düşündüm taşınmış meger yeni öğrendim baktım oraya kadınlara özel olduğu için koşu bandi birkac alet var bisiklet gibi hep cardio uzerine ben onları evde daha iyi yaparım cok cüzi bi rakam ama ev konforumu bozmaya degmez salon

Zaten Kardio için salona yazılmaya değmez hadi ya keşke olsaydı kk dan tanıştığım ve watsapdan grup kurduğum kızlar biri 120 kg diğeri 98 kg ve ikiside üniversite ögrencisi 120 kg olana diyetisyen şey demiş kilo verirsen sarkman olur boşuna spor yapma demiş bana söyledi ben zaten bilirsin teşvik ederim zaten küçücük kız hocama söyledim oda buraya gelsin dedi bende başka ilde dedim neyse arattı hocam Allah razı olsun kıza şunu dedi Kardio fitness yap birde dahiliye doktoruna çık insülin ,d ve b 12 baktır dedi Can'ım sende Kardio fıtness yapan yer varsa gitsene

Menum

Sabah 10
Sabah 1 dilim kadar lavas
1 haşlanmış yumurta
Birkac dilim domates salatalik
Peynir tirtikladim

Aksam 16
1 tabak etli taze fasulye
Yogurt
1 dilim lavas ekmek

Su 2.5 lt
2 yesil cay
1 soda
Can'ım senin menüyü daha yeni gördüm lavaş hazır mı sen mi yaptın

Ben de üniversitede aletli pilates yapmak istiyorum ya da düzenli fitness 2018 Temmuz'a kadar zamanım yok ne yazık ki Ama kısmet olursa inşallah seneye yazın her gün yüzebilicem o işe yarar belki

Ben de üniversitede aletli pilates yapmak istiyorum ya da düzenli fitness 2018 Temmuz'a kadar zamanım yok ne yazık ki Ama kısmet olursa inşallah seneye yazın her gün yüzebilicem o işe yarar belki
yüzmek en güzeli çok istiyorum yüzmeyi ah ah bak ne güzel biliyorsun bizlerde bilmiyoruz işte

Geçmiş olsun canim
Yine harika bi menu

Güzel canim
miktarlar fazla canım biraz daha azaltaa bilirsin
Menum

Sabah 10
Sabah 1 dilim kadar lavas
1 haşlanmış yumurta
Birkac dilim domates salatalik
Peynir tirtikladim

Aksam 16
1 tabak etli taze fasulye
Yogurt
1 dilim lavas ekmek

Su 2.5 lt
2 yesil cay
1 soda
Afiyet olsun canım gayet sağlıklı
Evet bende menümu yazıyım sabah geç uyandım 12 de 1 kase Musli 1 bardak Yeşilçay 1 dilim karpuz ara 1 bitter gofret akşam 5 çatal fırın patates etliydi 5 kaşık dövme çorbası ve günü kapattim
Arkadaslar yeteri kadar uyarmis canım bence near güven

sabah ki kahvaltımmm belli annemin mis gibi tereyağı ile omlet

Geldin mi sen ben bugün 2 saat ağırlık yaptım baksana uyuyamadım bile cin gibi bakıyorum seni ayrı seviyom ben ya başkasın sen
Geldim canım geçmişi okudum tel de zor çekiyor ancak...bende seni çok seviyorum canım bütün kaçamakları rağmen beni affediyosun
Aaaay uyuyamıyorum oysaki yarın 6'da uyanıp annemi kaldırıp yürüyüşe gitmemiz lazım Bir oyun indirdim telefonuma onunla oynuyorum
Benimde oyun bağımlılığım var ama net yavaş ondan oynayamiyrum

Menüm
Sabah 9 .30 1.5 dilim ekmek 1 slm peynir 3 zeytin 2 h.yumurta domates salatalık şekersiz çay
Ara yarım salatalık
Öğle 13.30 6 yk patlıcan yemeği 1 yk pirinç 1 kase cacık
Ara 15.00 şekersiz çay 1 gofret
Aksam yemedim spordan sonra 1 bardak süt ictim
Spor 5300 adım 45 dk Leslie 40 mekik 60 bacak

Fıstık bu 1 Slm peynir ne gofret ve pilav olmamış spor her zaman gibi 10 numara 5 yıldız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…