- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Süpersin Can'ım yanlız şu profil resminden korkuyorum ya sabahdan bu yana yazayım dedim kaç yaşında kadın bundan mı korkuyor dalga gecersiniz diye yazmadımMiyav_su 45 dk yuruyus 30 mekik 30 squatcikkkkk
Bende yarin diyetisyene ugramadan once spor yapacagim
Sagol bitanem beni kırmayıp resmi değiştirmişsin cansın sen ben de insülin direnci var biliyorsun birde tip 2 diyabet artık o Hataları yapma Can'ım senin alçılar çıktı mı peki bından sonra aklında olsun regli Zaman'ına yakın regli olduğunda ve spor sonrası ölçü ve tartılarda fazla çıkarsın ona göreYa hahaha cok guldum kiyamamdur dur degistireyim kimseyi korkutmak istemem
Ben 13 temmuzda basladim diyetisyene. Yalbiz adam benim icin diyetisyen degil bir yasam kocu oldu(sosyetiklik modn) Iyi ki de baslamisim diyorum kendime. 20 yasinda vucuduma iskence ediyormusum. Ahh ahh kizlar. Yemek yerdim uzerine serbetli tatli yanina top top dondurma. hahaha bir de yuruyuse cikardim saglikli yasayacagim ya sonra gelsin bas donmeleri nefes nefese ter icinde kalmalar. Ayakta duramamalarr ayrica birde hormonsal bozuklumlar demir eksikligi kansizlik insulin direnciii iyi olmemisim
Allahim ne ic dokmeler ne ic dokmeler
Miyav_su aa dyt. Oncesi spor yapilmamasi gerektigini bilmiyordumm iyi ki soylediinn var yaa gidip fazla cikacaktim
Kim ben miyimTahmin edin bu bicirigi gorunce kim aklima geldi
Dilim canım dlm yazdım tel slm çevirmiş.Fıstık bu 1 Slm peynir negofret ve pilav olmamış spor her zaman gibi 10 numara 5 yıldız
Tam benim aklimdan geceni yaptın bende merak ettimdidemdefne ve fitblack i benmi göremedim bu aksam?
aynen kızlar dün ölüyordum yorgunluktan,yemek yiyip sızmışım bir de o kötü oldufitblack spora başladı Canım ağırlık sporuna vücudu ham ya o yüzden yoruluyordur
Yarından itibaren bende senin gibi besleniyorum ona göre Kocaman tekerlek gibi bazlama ve 1 somun ekmek yemek istiyorum yeter sağlıklı besleniyoruz ancak -500 gr veriyoruz şu hale bakyarın hiç şaşırma hazır ol
Canım Sanada daha önce dedim ben yediklerini düzeltmezsen sporda belli bir yerde artık işe yaramaz diye zaten şaka yaptım ben yemem kurbanda belki yufka yerim annemler kurban için yaparlar oda belki oda çok zor ay sen beni mi düşün kıyamam kız ben sanaBenim dediğimi yap ama yaptığımı yapma canım ben hep sağlıksız beslenen biriyim hala da vazgeçmiyorum aliskanliklarimdan ama en aza indirdim ondan veriyorum kilo sen benim gibi yersen hastanelik olursun bak sakın yapma sen bize en iyi örnek sin
Günaydın kızlar
Bilmem mi bende gece kazada sakatlanan kolum yüzünden uyuyamadım sorma sızmışım şimdi uyandım ama felaket agrıyor sorma şu hareketi yaptımaynen kızlar dün ölüyordum yorgunluktan,yemek yiyip sızmışım bir de o kötü oldutopiğe girdim okumaya çalıştım biraz ama yazacak dermanım yoktu,şimdi geçmişi okuyacağım.miyav bilmiş kas ağrısından gelemedim
Bilmem mi bende gece kazada sakatlanan kolum yüzünden uyuyamadım sorma sızmışım şimdi uyandım ama felaket agrıyor sorma şu hareketi yaptım
Evime geçince çok daha dikkat edeceğim canım arada (bu ara daha sık) kaçamak oluyor ama miktarlar az olduğundan kilo gider gibi bu hafta.bide senin dediğin gibi kilo çok sıkıntı değil sıkılaşmak istiyorum 38 beden olmak istiyorum bi ara beden tablosu atmistim ya ona göre 38 bedenim ama sınırında 2 cm daha incelsem çok daha güzel olacak göbeğim ve simidim gözle fark edilebilecek kadar küçüldü az bi yolum kaldı kurbana istediğim görüntüde olacağım inş ondan sonra ku 1 ay da 36 beden olmak için ugrasacagim..Canım Sanada daha önce dedim ben yediklerini düzeltmezsen sporda belli bir yerde artık işe yaramaz diye zaten şaka yaptım ben yemem kurbanda belki yufka yerim annemler kurban için yaparlar oda belki oda çok zor ay sen beni mi düşün kıyamam kız ben sana
Canım ben 2 saat ağırlık yaptım düşün birazdan çıkacağım salona gideceğim 2 saat sabahdan 2 saat akşam yapmayı planlıyorum hocada kendini fazla kasmadan dedi ay eşimde akşam bacakların kaslanmış dedi şimdi hocayada gösteremem ki bacağımı erkek hoca zaten oda göstermemi istemez ne yapıcam tam baldır kısmında ya dalga gecti bay tombalak yada ciddi dedi ya
ay miyav ben toplasan 10 dk ağırlık çalıştım o da ya 5 kilo ya da 10 kiloama ölüyorum ağrıdan.
idolümsün
Fıstık ben bu kilo ile 38 beden giyiyorum doğru sen beni görmedin görenler zaten 65 kg sanıyor beni dün meşhur 38 beden tulumu giydimEvime geçince çok daha dikkat edeceğim canım arada (bu ara daha sık) kaçamak oluyor ama miktarlar az olduğundan kilo gider gibi bu hafta.bide senin dediğin gibi kilo çok sıkıntı değil sıkılaşmak istiyorum 38 beden olmak istiyorum bi ara beden tablosu atmistim ya ona göre 38 bedenim ama sınırında 2 cm daha incelsem çok daha güzel olacak göbeğim ve simidim gözle fark edilebilecek kadar küçüldü az bi yolum kaldı kurbana istediğim görüntüde olacağım inş ondan sonra ku 1 ay da 36 beden olmak için ugrasacagim..
kurbanda ben kesin yerim annen daha yapmadı ana yapılacak yufka
tabiki de düşüncem seni sen beni yol arkadaşım sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?