3 sene mifitblack canım dün spor hocam normalde demez ama dediki iyiki bırakmadın senin yerinde başkası olsa bırakırdı dedi düşün 3 senedir spor yapıyorum daha sağlığım yeni geri geliyor ve iyice küçüldün dedi çok Mutlu oldum inan bana
Günaydın Canım
Yok artık bırakmam hamile kalırsam hocada dedi 3 ay gelmezsin sonra sana uygun birşeyler yaparız dedi işte olmazsa eger yüzmeyi öğrenmeyi istiyorum o Zaman'da yüzerim biliyorsun Onuda çok ama çok istiyorum3 sene miacaba ben ne zaman toparlarım ben de iyice küçülmek istiyorum
sen bırakmazsın zaten
Günaydın canımGünaydın Canımbugünde dün ki gibi spor yap hatta sayısını 500 kadar çıkar diyene bak diyeceksin ama ben 20 kadar atlamış insanım
zaten spor bağımlılık yapıyormuş öyle diyorlarYok artık bırakmam hamile kalırsam hocada dedi 3 ay gelmezsin sonra sana uygun birşeyler yaparız dedi işte olmazsa eger yüzmeyi öğrenmeyi istiyorum o Zaman'da yüzerim biliyorsun Onuda çok ama çok istiyorumsende bırakmazsın emin ol buna spor artık nefes gibi ihtiyaç ben spor yapmayınca her yerim ağrıyor düşün
Yanlız akşam yemeğine bayıldım barbunya taze miydi akşama bende yapıcam barbunya ve sumak salatası menün süper afiyet olsun yanlız sporunda Kardio fazla ağırlık az niye ki 10 dk benim dinlenmem molam bile değil garip-dünkü menüm-
10.00: yarım muz,2 kaşık yulaf,2 tabak çeri domates,8 zeytin,maydanoz
13.45: 5 çiğ badem
14.15: 1.5 tane çiğ mısır
18.15: 2 tabak (20 yemek kaşığı) barbunya yemeği,sumaklı ekşili soğan salatası
3 lt su
2 fincan yeşil çay
spor: 30dk bisiklet,20dk yürüyüş,10dk ağırlık
Günaydın canımevet evet yapacam inşallah dün hepsini beraber yapmış zoorlanmistim. Bugün pilatesi sabahtan yapacam. IP ve jilliani da ogleden sonra yaparsam arttirabilirim ay ip de kusur kalsın canım 2 saat ağırlık calismissin daha ne olsun
canım çok sevindim,direncini kırmışsın bayağı.Fıstık ben bu kilo ile 38 beden giyiyorum doğru sen beni görmedin görenler zaten 65 kg sanıyor beni dün meşhur 38 beden tulumu giydimkurbanın ilk günü zaten dükkanda olurum ama akşam yerim taze yufkayı ilk gün yapmak istiyorum zaten Karatay'da ideal kiloda olunca haftada yada ayda 1 serbest senin maşallah sağlıklısın metabolizma süper çalışıyor dün arkadaşlarda dedi sen normal spor yapmıyorsun senin gibi yapsak 40 kg oluruz diye muhabbet döndü önce sağlık benim için kışın 6 saat spor yapıyordun direncimi 25. Seviyeden 5. Seviye çektim 5 altına düşerse normal insan olucam sende herkes benim için yol arkadaşıyız burada
hoca 30 dk bisiklet deyince gözlerimi pörtlettim zaten nasıl yapacağım diye sırtımdan itekledi de götürdü.bugün dinlenme günü yarın asıl plan var alınca atarım canım sana.Yanlız akşam yemeğine bayıldım barbunya taze miydi akşama bende yapıcam barbunya ve sumak salatası menün süper afiyet olsun yanlız sporunda Kardio fazla ağırlık az niye ki 10 dk benim dinlenmem molam bile değil garip
Yüzme hayallerimi süslüyor zaten olimpiyatlarda hep yüzücülere baktım eşim bugün otel ile konuşacak burada özel ders alabilir miyiz diye okey derlerse başlarım bende yavaştan artık 20 saatte ögrenirim biraz kalın kafalı oldum bu Aralar gerçekten spor bağımlılık yapıyor sen istemesen bile vücudun istiyor ağrıyor her yerin gidiyorsun mecbur bende bugün ağırlık 4 saat olucak toplamda bakalım şu alet var mı sizde alt karın için yapıyorum benzaten spor bağımlılık yapıyormuş öyle diyorlar
yüzme en güzell spor,ağırlık yapayım biraz ben de gideceğim
muhtemelen vardır canım,4 saat miYüzme hayallerimi süslüyor zaten olimpiyatlarda hep yüzücülere baktım eşim bugün otel ile konuşacak burada özel ders alabilir miyiz diye okey derlerse başlarım bende yavaştan artık 20 saatte ögrenirim biraz kalın kafalı oldum bu Aralar gerçekten spor bağımlılık yapıyor sen istemesen bile vücudun istiyor ağrıyor her yerin gidiyorsun mecbur bende bugün ağırlık 4 saat olucak toplamda bakalım şu alet var mı sizde alt karın için yapıyorum benbu videoyu sonuna kadar iZle ben yapıyorum salonda ağırlık ile 5 kg
Tamam canım haberleşiriz :)Tamam canım haftaya çarşamba konuşuruz yine ayarlarız
barbunya tazeydi bu arada canım bu mevsimde hep taze alıyorum.doyana kadar yedim valla ben de bayılıyorum,en güzel proteinYanlız akşam yemeğine bayıldım barbunya taze miydi akşama bende yapıcam barbunya ve sumak salatası menün süper afiyet olsun yanlız sporunda Kardio fazla ağırlık az niye ki 10 dk benim dinlenmem molam bile değil garip
Afiyet olsun öyleyse canım. Yalnız mısırın tohumu organik değilse, hibrit vs ise köyden gelmesi fark etmiyor ne yazık kiBen köylüyüm. Bizde de var mısır ekiyoruz ama tohum organik değil tabi. Hatta organik tohum var mı bilmiyorum hiç. Yakın zamanda hayvan yemlerinde GDO'lu ürün kullanılmasını serbest bırakan bir yönetmelik yayınlandı. Artık hazır yemlerle beslenen hayvanların sütü oh mis gibi köy sütü dediğimiz sütler değil ne yazık ki Ay kızlar benim içim şişiyor bu besinlerden siz bana bakmayın. Aç kalıcaz böyle giderse Her şey katkılı, her şey kimyasallarla dolu
Garip bir program bende boyun fıtığı olduğu halde 3 kg dumbel kullandırıyor hoca boyun fıtığı iyileşsin diye ki düzelme var neyse sen tam metni at bana olmazsa hocaya sorarım kk dan tanıştığım kızlar vardı watsap grubumuz var belki söyledim üniversite ögrencisi ikisi biri 120 kg diğeri 98 kg olması lazım 120 kg diyetisyen boşuna spor yapma sarkarsın sadece diyet sonrada estetik ol demiş kız bana yazdı şok oldum dün hocaya söyledim hemen buraya gelsin feci dedim şehir dışında telefon ile konuştu Sağolsun hocam kardiyo fıtness ve yüZme yap dedi kızın moralini düzeltti çok kötüydü morali doktora çıkacak sonuçlarını benim hoca bakacak Sağolsunhoca 30 dk bisiklet deyince gözlerimi pörtlettim zaten nasıl yapacağım diye sırtımdan itekledi de götürdü.bugün dinlenme günü yarın asıl plan var alınca atarım canım sana.
neden öyle yaptırıyor bilmiyorum gerçekten.
10 dk ağırlığı da kafama göre söylüyorum süreyi neler yapıyorum adını bilmiyorum ama şöyle söyleleyim
5 kilo ile göğüs çalışıyorum mesela 4x12
10 kilo ile omuz 4x12
bacaklar 10-15 kilo 4x12
1 kilo dumbell ile kol 4x12
arka kol için bir alet var 4x12
karın için 4x12
hemen bitiyor 10 dk (molaları saymıyorum tabii ki bazen uzun oluyor çünkü) ancak sürüyordur
Evet gdolu gıdalar artık her yerde malesefBuna çok üzülüyorum.
Bu yiyecekler yüzünden hasta oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?