Ben buzdolabına atmak istiyorum ama yer kalmadıbarbunya tazeydi bu arada canım bu mevsimde hep taze alıyorum.doyana kadar yedim valla ben de bayılıyorum,en güzel protein
ay canım bırak kaslansın ne güzel iştee,yağ oranın düşüyor ne güzel benim de düşsünCanım ben 2 saat ağırlık yaptım düşün birazdan çıkacağım salona gideceğim 2 saat sabahdan 2 saat akşam yapmayı planlıyorum hocada kendini fazla kasmadan dedi ay eşimde akşam bacakların kaslanmış dedi şimdi hocayada gösteremem ki bacağımı erkek hoca zaten oda göstermemi istemez ne yapıcam tam baldır kısmında ya dalga gecti bay tombalak yada ciddi dedi ya
Evet fıstıklar listemiz hazırEksik/yanlış bir şey görürseniz söyleyin hemen düzelteyim
Miyav_su - @SucceSSstorY - @KUMKUM06 - @Commadante- - @tevafuk55 - @papatya1994 - Vilma 37 - didemdefne - kulkedisi30 - @zimnet - fitblack
@puantiyeli_kelebek Canım ben listeyi hazırladımAma topik senin olduğu için ilk sayfayı düzenleyemiyorum Sen müsait olduğunda ilk sayfaya da eklersin Bu arada sen kilo bildirmedin izinli yazdım seni . Bildirirsen tekrar düzenleyebilirim
Eki Görüntüle 1871788
Evet bugün ağırlık rekoru kırmak istiyorum daha önce yürüyüşte 5 saat bir rekorum var zatenmuhtemelen vardır canım,4 saat mi
Benim afedersin bacaklarım yapıştık kilodan 15 günde pantolon ,eşofman altı apış arası yırtılırdı çok afedersin mecbur yapıyorum 25 kg ile 200 kadaray canım bırak kaslansın ne güzel iştee,yağ oranın düşüyor ne güzel benim de düşsün
yine de azalsın istiyorsan bacakları çok çalıştırma?
@Commadante- itiraf ediyorum bende tirsiyordumyeni resim harika olmuş
Miyav_su senin fotoda eski hatunun küçuklugu gibi olmuş süper
Bugünden itibaren balık yiyince cıvasını alsın diye yiyoruz Torku'da sadece şeker pancarı var glikoz ve Mısır şurubu yok Can'ım yarından itibaren olmıyacak şekerli
Evet verirsin kesinlikle buna emin ol ve geç kalmış sayılmazsın başladın bile ne güzel artık sporu hayatının bir parçası olsuncanım çok sevindim,direncini kırmışsın bayağı.
aynen ben senin kadar spor yapsam var ya haftada 5 kilo veririm abartmıyorum canım.
Can'ım sadece sade helva yeterli diye biliyorum ben senin için araştıracağım tamam mı balık tüketemeSen bile Sana demiştim keten tohumu semizotudan tüket bol bol şuan mevsimi zatenCivayı alması için tatlı mı yemek gerekiyor ?
bende haftada bir balık tüketmeye çalışıyorum ? neler yemek gerek civa için ?
Aaaay uyuyamıyorum oysaki yarın 6'da uyanıp annemi kaldırıp yürüyüşe gitmemiz lazımBir oyun indirdim telefonuma onunla oynuyorum
yüzmek en güzeli çok istiyorum yüzmeyi ah ah bak ne güzel biliyorsun bizlerde bilmiyoruz işte
Hoşgeldin canım kılın 62 falan di galiba çok almamissindir bence en fazla 1 _2 kilo dur korkma benceTekrardan selam minnoslar:) tatilim bitti su an donus yolundayim. Biraz yorgunluk ve bolca ozlem nedeniyle uzgunum biraz, bikac gune toparlanirim heralde. Gider gitmez spora ve diyete son surat donuyorum, tatilde kac kilo aldim ogrenmek bile istemiyorumguncel kilolariniza bakicam simdi ay cok heyecanliii:))
İşte bende o yüzden evde spor aletine karşıyım kullanmıyorsun ikincisi zaten eşimde bel fıtığı bende boyun fıtığı var gelişi güzel kullanılmaz bunlarBenimkide bu ağırlıkları almaya çok meraklı.
Sanırsam her kilodan ayrı ayrı almıştır.
Evde ir sürü ağırlık var çalışan yok :)
Canım kolay değil tabi çok uzaklardasın merak etme ben yerimde sayıyorum benimkine bakıpda vakit kaybetme benceTekrardan selam minnoslar:) tatilim bitti su an donus yolundayim. Biraz yorgunluk ve bolca ozlem nedeniyle uzgunum biraz, bikac gune toparlanirim heralde. Gider gitmez spora ve diyete son surat donuyorum, tatilde kac kilo aldim ogrenmek bile istemiyorumguncel kilolariniza bakicam simdi ay cok heyecanliii:))
Canım iki gündür midem ağrıyor çok giremiyorum girsede okuyup çıkıyorum. Usuttummu ne oldu bilmiyorum.
Kesin üşütmüşsündür Can'ım geçmiş olsun dikkat bugün nasılsınCanım iki gündür midem ağrıyor çok giremiyorum girsede okuyup çıkıyorum. Usuttummu ne oldu bilmiyorum.
Dün çok bişey yiyemedim bu yüzden sabah 11 gibi tavada yumurta yedim bi dilim ekmek ve bi bardak sütle. Öğlen yemedim aksamada tavuk sote ve salata yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?