Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ay canım bırak kaslansın ne güzel iştee,yağ oranın düşüyor ne güzel benim de düşsün
yine de azalsın istiyorsan bacakları çok çalıştırma?

Eline sağlık :)

ay canım bırak kaslansın ne güzel iştee,yağ oranın düşüyor ne güzel benim de düşsün
yine de azalsın istiyorsan bacakları çok çalıştırma?
Benim afedersin bacaklarım yapıştık kilodan 15 günde pantolon ,eşofman altı apış arası yırtılırdı çok afedersin mecbur yapıyorum 25 kg ile 200 kadar

@Commadante- itiraf ediyorum bende tirsiyordum yeni resim harika olmuş
Miyav_su senin fotoda eski hatunun küçuklugu gibi olmuş süper
İyi bir tek ben değilmişim bu yaşta korkan evet benim hatunun küçüklüğü zaten o kadını instgramdan takip ediyorum pın up ve rockabily tarzı mankenlik yapıyor ve ben o tarzı çok seviyorum 1950 Moda'sı

Bugünden itibaren balık yiyince cıvasını alsın diye yiyoruz Torku'da sadece şeker pancarı var glikoz ve Mısır şurubu yok Can'ım yarından itibaren olmıyacak şekerli

Civayı alması için tatlı mı yemek gerekiyor ?
bende haftada bir balık tüketmeye çalışıyorum ? neler yemek gerek civa için ?

Civayı alması için tatlı mı yemek gerekiyor ?
bende haftada bir balık tüketmeye çalışıyorum ? neler yemek gerek civa için ?
Can'ım sadece sade helva yeterli diye biliyorum ben senin için araştıracağım tamam mı balık tüketemeSen bile Sana demiştim keten tohumu semizotudan tüket bol bol şuan mevsimi zaten

Tekrardan selam minnoslar:) tatilim bitti su an donus yolundayim. Biraz yorgunluk ve bolca ozlem nedeniyle uzgunum biraz, bikac gune toparlanirim heralde. Gider gitmez spora ve diyete son surat donuyorum, tatilde kac kilo aldim ogrenmek bile istemiyorumguncel kilolariniza bakicam simdi ay cok heyecanliii:))

Hoşgeldin canım kılın 62 falan di galiba çok almamissindir bence en fazla 1 _2 kilo dur korkma bence

Benimkide bu ağırlıkları almaya çok meraklı.
Sanırsam her kilodan ayrı ayrı almıştır.
Evde ir sürü ağırlık var çalışan yok :)
İşte bende o yüzden evde spor aletine karşıyım kullanmıyorsun ikincisi zaten eşimde bel fıtığı bende boyun fıtığı var gelişi güzel kullanılmaz bunlar

Canım kolay değil tabi çok uzaklardasın merak etme ben yerimde sayıyorum benimkine bakıpda vakit kaybetme bence

Canım iki gündür midem ağrıyor çok giremiyorum girsede okuyup çıkıyorum. Usuttummu ne oldu bilmiyorum.
Dün çok bişey yiyemedim bu yüzden sabah 11 gibi tavada yumurta yedim bi dilim ekmek ve bi bardak sütle. Öğlen yemedim aksamada tavuk sote ve salata yedim.

Bugünde sabah bir dilim ekmek peynir zeytin domates yedim zorla. İlaç içtim yatıyorum. Öğleden sonra bebek görmeye gidicem çok yakın Arkadaşım. Telefonda söyledim diyetteyim kahve içip kalkicam bisey yapma dedim tamam dedi bakalım.
Aksamada taze fasulye dusunuyorum.

Kesin üşütmüşsündür Can'ım geçmiş olsun dikkat bugün nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…