Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ilk gun bu canim gece yarisi miyav gibi hortlayip sabah kadar kosabilirim diyecegin gunlerde gelecek merak etme

Selam canim cok kilo aldigini bende sanmam aldiysanda canin sag olsun bir iki haftada telafi edersin benimkinede bakma bir hastalik kilo dengemi alt üst etti kizlara bile Soylemiyorum dusun artik carsambaya kadar listede ki kadar olsam bana yeter.
Allah kavustursun tekrar canim

Gecmis olsun canim hava degisiminden oluyor galiba benim de mide kotu etli gidalar tuketemiyorum özellikle

Miden agriyorsa kahveden ve fazla caydan uzak dur canim bitki caylari icebilirsin onlar yerine

Kesin üşütmüşsündür Can'ım geçmiş olsun dikkat bugün nasılsın
Tesekkur ederim canim. Düne göre iyiyim ama ağrı var hala.
Gecmis olsun canim hava degisiminden oluyor galiba benim de mide kotu etli gidalar tuketemiyorum özellikle
Tesekkur ederim canim. Hava sıcak diye üst pijamami giymeden yattım bi kaç gün atletle havalarda gece artık serinlemeye başladı. Sanırım usuttum

Tesekkur ederim canim. Düne göre iyiyim ama ağrı var hala.

Tesekkur ederim canim. Hava sıcak diye üst pijamami giymeden yattım bi kaç gün atletle havalarda gece artık serinlemeye başladı. Sanırım usuttum
Bende butun yazi atletsiz gecirdim enson dışarda etek altina taytta giyinmemeye basladim mideme vurdu.. hastalik insanin aklini basina getiriyor neyseki atletimi giydim evde taytli gunler başladı anladim ki o benim bir parcam:))

Kizlar listemizi duzenledim artik 1 haftalik farki da görebileceğiz
Bu daha da dikkatli olmamizi sağlar umarım. Birazdan örnek liste paylaşırım
Bu arada yapabilenler haftaya bildirim gununde tarti resmi atsin daha heyecanli olacaktir.

Tartı resmi süper fikir ben varım daha çekilmeli olur Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…