aynen kızlar dün ölüyordum yorgunluktan,yemek yiyip sızmışım bir de o kötü oldutopiğe girdim okumaya çalıştım biraz ama yazacak dermanım yoktu,şimdi geçmişi okuyacağım.miyav bilmiş kas ağrısından gelemedim
Tekrardan selam minnoslar:) tatilim bitti su an donus yolundayim. Biraz yorgunluk ve bolca ozlem nedeniyle uzgunum biraz, bikac gune toparlanirim heralde. Gider gitmez spora ve diyete son surat donuyorum, tatilde kac kilo aldim ogrenmek bile istemiyorumguncel kilolariniza bakicam simdi ay cok heyecanliii:))
Canım iki gündür midem ağrıyor çok giremiyorum girsede okuyup çıkıyorum. Usuttummu ne oldu bilmiyorum.
Dün çok bişey yiyemedim bu yüzden sabah 11 gibi tavada yumurta yedim bi dilim ekmek ve bi bardak sütle. Öğlen yemedim aksamada tavuk sote ve salata yedim.
Bugünde sabah bir dilim ekmek peynir zeytin domates yedim zorla. İlaç içtim yatıyorum. Öğleden sonra bebek görmeye gidicem çok yakın Arkadaşım. Telefonda söyledim diyetteyim kahve içip kalkicam bisey yapma dedim tamam dedi bakalım.
Aksamada taze fasulye dusunuyorum.
Tesekkur ederim canim. Düne göre iyiyim ama ağrı var hala.Kesin üşütmüşsündür Can'ım geçmiş olsun dikkat bugün nasılsın
Tesekkur ederim canim. Hava sıcak diye üst pijamami giymeden yattım bi kaç gün atletle havalarda gece artık serinlemeye başladı. Sanırım usuttumGecmis olsun canim hava degisiminden oluyor galiba benim de mide kotu etli gidalar tuketemiyorum özellikle
Tamam canım saolasinMiden agriyorsa kahveden ve fazla caydan uzak dur canim bitki caylari icebilirsin onlar yerine
Yanlız alt kısımlarda reklam çıkıyor ya bende sporcu besinleri çıkıyorsizde be çıkıyor
Bende butun yazi atletsiz gecirdim enson dışarda etek altina taytta giyinmemeye basladim mideme vurdu.. hastalik insanin aklini basina getiriyor neyseki atletimi giydim evde taytli gunler başladı anladim ki o benim bir parcam:))Tesekkur ederim canim. Düne göre iyiyim ama ağrı var hala.
Tesekkur ederim canim. Hava sıcak diye üst pijamami giymeden yattım bi kaç gün atletle havalarda gece artık serinlemeye başladı. Sanırım usuttum
Tartı resmi süper fikir ben varım daha çekilmeli olur CanımKizlar listemizi duzenledim artik 1 haftalik farki da görebileceğiz
Bu daha da dikkatli olmamizi sağlar umarım. Birazdan örnek liste paylaşırım
Bu arada yapabilenler haftaya bildirim gununde tarti resmi atsin daha heyecanli olacaktir.
Tartı resmi süper fikir ben varım daha çekilmeli olur Canım
Süper o zaman afiyet olsunMiyav_su sormussun canim lavas köyden gelen tandir ekmegi canim esim getirtiyor
Bilmem kimin acabaKimin fikri acebaaa
Önce sağlık canımBir haftalik farklara buyuk rakamlar yazalim kızlar
Ben yazamayacagim galiba ancak fazlaliklari verebilirim heralde
Yanlız hedef sayımız yakın
Begendim süper olmuş Canım ellerine sağlıkAynen ben 70 dusunuyorum biraz bedenle ilgilli hedefim 40 bedene olmak istiyorum olmazsa o zaman daha zayiflarim
Liste nasil begendinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?