Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bu arada listeye tıklarsanız büyüyor kizlar biliyorsunuzdur.muhakkak ama benim gibi sonradan kesfedenler olabilir diye söylüyorum

@puantiyeli_kelebek gece sana birşey yazdım okudun mu Kardio fitness diye

Okudum argo bisey yazacaktim hatta cevap olarak unutmusum:))) kiz burasi küçük yer yok oyle yerler sadece bayanlara özel bir yer var oda yuruyus bandi bisiklet gibi birkac alet var haa bide.pilates topu var :))
Hoca bile zor bulursun ben sorduğumda var dediler ama eski yerlerinde ne zaman gitsem sadece bekci gibi bekleyen bir kizcagiz vardi.

Vilma 37 kız nerdesin Bety ile buluştun ne yapıyorsun bu saatte burda olurdun

Bugün çok yoğun geçiyor.
her fırsatta girmeye ve mesajları okumaya çalışıyorum :)

Bu arada 2 gündür düşük tempoda 8000 adım attım. her yanım ağrıyor, sizin gibi spor yapsam 3 gün yataktan çıkamam sanırsam :)

zaten spor bağımlılık yapıyormuş öyle diyorlar
yüzme en güzell spor,ağırlık yapayım biraz ben de gideceğim

Umarım bende birgün spor bağımlısı olurum.

Bir bayan ile tanışmıştım, ssabah spor yapmadan evden çıkmıyormuş, bu sebeple uçak bile kaçırmışlığım var demişti :) Bakalım bende 1 sene sonra spor bağımlısı oldum diye yazabilecekmiyim :)

Iste bu vucudunun sana verdigi acil durum alarmi canim acilen birseylere baslaman lazim spor olur yuruyusu duzene sokmak olur ama 8000 adimla bu kadar yorulman normal değil ben bu kiloyla 14000 adim atıp üstüne plates yapsam ustune leslie o zaman agrir her yanim. Yuruyus isini devam ettir ihmal etme lutfen

İyi yolculuklar :)

Benim son 2 sene çok hareketsiz geçti. Vücudum çok hırpalandı. Allah'ın izniyle yavaş yavaş toparlanacak inşallah
Yürümeye devam :)

Aynen ben 70 dusunuyorum biraz bedenle ilgilli hedefim 40 bedene olmak istiyorum olmazsa o zaman daha zayiflarim
Liste nasil begendinizmi?
Begendim sayilir Puantiyem ama ben bir haftada 700 gr verdim ilk kilo bildirimim olsa da sizi takip ediyordum ben

Begendim sayilir Puantiyem ama ben bir haftada 700 gr verdim ilk kilo bildirimim olsa da sizi takip ediyordum ben

Begendim sayilir derken? Degistirmem gereken bir sey olduğunu dusunuyorsaniz fikirlere her zaman açığım canim.
Diger katilimcilarin hepsine ayni seyi yaptim canim kilo verse bile listeye girdigi gunu baz alıyorum haksizlik olsun istemedim sen diger topikte birinci oldun galiba dimi

Haklısın, sıkıntı yok. Evet canım öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…