Gaza gelelim diye söyledim şu 23.7 Can'ım sıktı 3.7 kg gitse kusurlu rakamları hiç sevmemMisilleme yapiyor cadiya bak
Insallah ikimizde hedefimize ulaşırız kuzum
Gaza gelelim diye söyledim şu 23.7 Can'ım sıktı 3.7 kg gitse kusurlu rakamları hiç sevmem
Umarım inşallahBende sevmem bence bi gayret onu bayrama kadar silersin sen
Spor spor spor ne yapacagimi düşünmekten hic birsey yapamiyorum yahuBegendim süper olmuş Canım ellerine sağlıkspor yaparsan 38 bedende olur düşün ben bu kiloda 38 kg giyorum
@puantiyeli_kelebek gece sana birşey yazdım okudun mu Kardio fitness diye
Vilma 37 kız nerdesin Bety ile buluştun ne yapıyorsun bu saatte burda olurdun
zaten spor bağımlılık yapıyormuş öyle diyorlar
yüzme en güzell spor,ağırlık yapayım biraz ben de gideceğim
Bugün çok yoğun geçiyor.
her fırsatta girmeye ve mesajları okumaya çalışıyorum :)
Bu arada 2 gündür düşük tempoda 8000 adım attım. her yanım ağrıyor, sizin gibi spor yapsam 3 gün yataktan çıkamam sanırsam :)
Tekrardan selam minnoslar:) tatilim bitti su an donus yolundayim. Biraz yorgunluk ve bolca ozlem nedeniyle uzgunum biraz, bikac gune toparlanirim heralde. Gider gitmez spora ve diyete son surat donuyorum, tatilde kac kilo aldim ogrenmek bile istemiyorumguncel kilolariniza bakicam simdi ay cok heyecanliii:))
Iste bu vucudunun sana verdigi acil durum alarmi canim acilen birseylere baslaman lazim spor olur yuruyusu duzene sokmak olur ama 8000 adimla bu kadar yorulman normal değil ben bu kiloyla 14000 adim atıp üstüne plates yapsam ustune leslie o zaman agrir her yanim. Yuruyus isini devam ettir ihmal etme lutfen
İşte bende o yüzden evde spor aletine karşıyım kullanmıyorsun ikincisi zaten eşimde bel fıtığı bende boyun fıtığı var gelişi güzel kullanılmaz bunlar
Canım iki gündür midem ağrıyor çok giremiyorum girsede okuyup çıkıyorum. Usuttummu ne oldu bilmiyorum.
Dün çok bişey yiyemedim bu yüzden sabah 11 gibi tavada yumurta yedim bi dilim ekmek ve bi bardak sütle. Öğlen yemedim aksamada tavuk sote ve salata yedim.
Begendim sayilirAynen ben 70 dusunuyorum biraz bedenle ilgilli hedefim 40 bedene olmak istiyorum olmazsa o zaman daha zayiflarim
Liste nasil begendinizmi?
Begendim sayilirPuantiyem ama ben bir haftada 700 gr verdim ilk kilo bildirimim olsa da sizi takip ediyordum ben
Haklısın, sıkıntı yok. Evet canım öyle olduBegendim sayilir derken?Degistirmem gereken bir sey olduğunu dusunuyorsaniz fikirlere her zaman açığım canim.
Diger katilimcilarin hepsine ayni seyi yaptim canim kilo verse bile listeye girdigi gunu baz alıyorum haksizlik olsun istemedimsen diger topikte birinci oldun galiba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?