Beni de alin araniza
21 yasindayim 180 boyundayim tartida gordugum kiloyu henuz ben hazmedebilmis degilim o yuzden belli bi kilo altina inince soylemeyi planliyorum
Karatay yapiyorum 8. günüm -1.7 ile yola devam
Ay askolsun eline sağlık canım olur muNamaz kilip daha sofrayi toplayacagim cok tembel bi kadın oldum bugun listeyi guncelleyecegim derken isi gücü bıraktım.tevafuk55 hanimda begenmedi
Aa olsun ben yazilanlari okusam da motive olurumCanim liste de 15 kisi var yani alima kapaliyiz suan
Umarim biran once istedigin kiloya ulasirsin
Ay askolsun eline sağlık canım olur muben kendimle ilgili kısmı beğenmedim. Ama sen söyledikten sonra hak verdim. O kadar emek veriyorsun hakkını helal et canım
Aa olsun ben yazilanlari okusam da motive olurum
Tesekkur ederim insallah hepimiz
Tesekkur ederiim tabiki gelirimmSohbete bekleriz ama kuzum okumakla kalma gelismelerden haberdar et bizi
Estağfurullah saka yaptim canım sen kisa zamanda istedigin kiloya ineceksin cunku iradeli dirayetli bi hatunsun
Okudum argo bisey yazacaktim hatta cevap olarak unutmusum:))) kiz burasi küçük yer yok oyle yerler sadece bayanlara özel bir yer var oda yuruyus bandi bisiklet gibi birkac alet var haa bide.pilates topu var :))
Hoca bile zor bulursun ben sorduğumda var dediler ama eski yerlerinde ne zaman gitsem sadece bekci gibi bekleyen bir kizcagiz vardi.
Hareket geçmen lazımSpor spor spor ne yapacagimi düşünmekten hic birsey yapamiyorum yahu
Maşallah canım süpersinBugün çok yoğun geçiyor.
her fırsatta girmeye ve mesajları okumaya çalışıyorum :)
Bu arada 2 gündür düşük tempoda 8000 adım attım. her yanım ağrıyor, sizin gibi spor yapsam 3 gün yataktan çıkamam sanırsam :)
Vay be ne avratlarUmarım bende birgün spor bağımlısı olurum.
Bir bayan ile tanışmıştım, ssabah spor yapmadan evden çıkmıyormuş, bu sebeple uçak bile kaçırmışlığım var demişti :) Bakalım bende 1 sene sonra spor bağımlısı oldum diye yazabilecekmiyim :)
Vilma uzun zamandır hareketsiz bir yaşamı olmuş Canım normal bende 20 dk zor yürüyordum o yine çok iyi maşallahIste bu vucudunun sana verdigi acil durum alarmi canim acilen birseylere baslaman lazim spor olur yuruyusu duzene sokmak olur ama 8000 adimla bu kadar yorulman normal değil ben bu kiloyla 14000 adim atıp üstüne plates yapsam ustune leslie o zaman agrir her yanim. Yuruyus isini devam ettir ihmal etme lutfen
Değil mi ben istemiyorum evde spor aleti koşu bandım vardı sattım em son sonunda evde öyle toz olmuştu örümcekler ağ atmıştıGerçekten haklısın eve alınan her spor aleti bir köşede duruyor sonra atılıyor.
Eve almamak gerek :)
Az mı -700 gr Canım çok iyi benceBegendim sayilirPuantiyem ama ben bir haftada 700 gr verdim ilk kilo bildirimim olsa da sizi takip ediyordum ben
Hangi topik o birinci olduğun söyle bakalımHaklısın, sıkıntı yok. Evet canım öyle oldu
Merhaba Can'ım bende Karatay yapıyorum maşallah çok iyi vermişsinBeni de alin araniza
21 yasindayim 180 boyundayim tartida gordugum kiloyu henuz ben hazmedebilmis degilim o yuzden belli bi kilo altina inince soylemeyi planliyorum
Karatay yapiyorum 8. günüm -1.7 ile yola devam
Maşallah canım süpersinmerak etme o günlerde gelecek şu ekmeği bir bıraksan instgramın var mı senin Can'ım sana bir sayfa tavsiye edeceğim katelojik diyet ile ilgili
Vay be ne avratlarvarmış birde ben burada spor yapıyorum diye hava atıp Çaka satıyorum size kendimden utandım duydunuz mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?