Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Beni de alin araniza
21 yasindayim 180 boyundayim tartida gordugum kiloyu henuz ben hazmedebilmis degilim o yuzden belli bi kilo altina inince soylemeyi planliyorum
Karatay yapiyorum 8. günüm -1.7 ile yola devam

Beni de alin araniza
21 yasindayim 180 boyundayim tartida gordugum kiloyu henuz ben hazmedebilmis degilim o yuzden belli bi kilo altina inince soylemeyi planliyorum
Karatay yapiyorum 8. günüm -1.7 ile yola devam

Canim liste de 15 kisi var yani alima kapaliyiz suan
Umarim biran once istedigin kiloya ulasirsin

Namaz kilip daha sofrayi toplayacagim cok tembel bi kadın oldum bugun listeyi guncelleyecegim derken isi gücü bıraktım. tevafuk55 hanimda begenmedi
Ay askolsun eline sağlık canım olur mu ben kendimle ilgili kısmı beğenmedim. Ama sen söyledikten sonra hak verdim. O kadar emek veriyorsun hakkını helal et canım

Ay askolsun eline sağlık canım olur mu ben kendimle ilgili kısmı beğenmedim. Ama sen söyledikten sonra hak verdim. O kadar emek veriyorsun hakkını helal et canım

Estağfurullah saka yaptim canım sen kisa zamanda istedigin kiloya ineceksin cunku iradeli dirayetli bi hatunsun

Maşallah canım süpersin merak etme o günlerde gelecek şu ekmeği bir bıraksan instgramın var mı senin Can'ım sana bir sayfa tavsiye edeceğim katelojik diyet ile ilgili

Vay be ne avratlar varmış birde ben burada spor yapıyorum diye hava atıp Çaka satıyorum sizekendimden utandım duydunuz mu kızlar

Vilma uzun zamandır hareketsiz bir yaşamı olmuş Canım normal bende 20 dk zor yürüyordum o yine çok iyi maşallah sen de iyi yürümüşsün at gibi maşallah hıza bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…