Yok Can'ım ya sen anlattın ya depresyona girdim avrat hem spor yapıyor hemde uçakla seyahat ediyorSpor konusunda süper süper süpersin canım
Ne kadar övünsen azdır
Az mı -700 gr Canım çok iyi bence
Hımm komşu günlük diyim sen bul heheHangi topik o birinci olduğun söyle bakalım
Beğendim kuzum beğendim. Emek varsa beğenmemek olmaz. Enee atasözü gibi konuştum ya benAllah kabul etsintevafuk55 kız nesini beğenmedin mi söyle Bakem biyo
Adını andım sen geldinSelam fıstıklarMolada yazıyorum size dershanemden aradılar Pazartesi 10'da deneme sınavı varmış Ben de artık okul moduna geçip ders çalışmaya başladım Tarih-coğrafya çözüp geçmişi okuyucam öptüm
Şuna bak benden mi öğrendin bilmeceli konuşuyor benden aldığını bana satıyor zaten çok sinirliyimSağol kuzum bu saatten sonra 500 vermek bile çok iyi benim için
Hımm komşu günlük diyim sen bul hehe
Beğendim kuzum beğendim. Emek varsa beğenmemek olmaz. Enee atasözü gibi konuştum ya ben
Kız geçen sen su321 e demedin mi buraya bi resim atmadin mı kaç dakika spor yapmışsın
Sen kocani Ukraynalılardan kıskanma gel beni kiskan hahahhaŞuna bak benden mi öğrendin bilmeceli konuşuyor benden aldığını bana satıyor zaten çok sinirliyimVilma 37 dediği kadını bulmam lazım kıskançlık krizine girdim
Tamam sen bırak pabuçu mabucuKız geçen sen su321 e demedin mi buraya bi resim atmadin mı kaç dakika spor yapmışsınutancimdan 60 a bile bolemedim masalahin var kuzum daha ne olsun. Ben daha spor terimlerini bile bilmiyorum bazen burada fransız fransız okuyorum ne ayakkabiydi o trecing mi ne onu bile bilmiyom
Katılıyorum canım çakSpor konusunda süper süper süpersin canım
Ne kadar övünsen azdır
Doğru dimi hakketden ya düşündürücü ben kaçıncı boyuta geçtim allahım kayboldum elalemin sabah spor yaparkene uçağını kaçıran kadınlarını kıskanıyorumSen kocani Ukraynalılardan kıskanma gel beni kiskan hahahha
Allah seni ben niye üstüme alindiysam :))) aman kuzum sende spor yap dükkana geçik ne olacak eldeki imkanları değerlendirelimDoğru dimi hakketden ya düşündürücü ben kaçıncı boyuta geçtim allahım kayboldum elalemin sabah spor yaparkene uçağını kaçıran kadınlarını kıskanıyorum
Bırakın beni bunalıma girdim benden size şarkı gelsinKatılıyorum canım çak
Tabiki canım çok şükür işimiz gırgır şakaAllah seni ben niye üstüme alindiysam :))) aman kuzum sende spor yap dükkana geçik ne olacak eldeki imkanları değerlendirelim
Vilma uzun zamandır hareketsiz bir yaşamı olmuş Canım normal bende 20 dk zor yürüyordum o yine çok iyi maşallahsen de iyi yürümüşsün at gibi maşallah hıza bak
Yok Can'ım ya sen anlattın ya depresyona girdim avrat hem spor yapıyor hemde uçakla seyahat ediyorOnuda altından alt yazı olarak geçiriyor havaya bak
Selam fıstıklarMolada yazıyorum size dershanemden aradılar Pazartesi 10'da deneme sınavı varmış Ben de artık okul moduna geçip ders çalışmaya başladım Tarih-coğrafya çözüp geçmişi okuyucam öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?