Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Adını andım sen geldin cimcime iyi olmuş sen zaten çok gezdin elekçiler gibi oh sefam olsun

Sağol kuzum bu saatten sonra 500 vermek bile çok iyi benim için

Hımm komşu günlük diyim sen bul hehe

Beğendim kuzum beğendim. Emek varsa beğenmemek olmaz. Enee atasözü gibi konuştum ya ben
Şuna bak benden mi öğrendin bilmeceli konuşuyor benden aldığını bana satıyor zaten çok sinirliyim Vilma 37 dediği kadını bulmam lazım kıskançlık krizine girdim

tevafuk55 kız yazsana birşey depresyona girdim ne Avratlar varmış baksana beni teselli etsene
Kız geçen sen su321 e demedin mi buraya bi resim atmadin mı kaç dakika spor yapmışsın utancimdan 60 a bile bolemedim masalahin var kuzum daha ne olsun. Ben daha spor terimlerini bile bilmiyorum bazen burada fransız fransız okuyorum ne ayakkabiydi o trecing mi ne onu bile bilmiyom

Şuna bak benden mi öğrendin bilmeceli konuşuyor benden aldığını bana satıyor zaten çok sinirliyim Vilma 37 dediği kadını bulmam lazım kıskançlık krizine girdim
Sen kocani Ukraynalılardan kıskanma gel beni kiskan hahahha

Tamam sen bırak pabuçu mabucu kadın hem sabah sporu yapıyormuş birde uçağını bu yüzden kaçırıyormuş alt yazı reklam geçmiş avrat Nasıl kıskandım Nasıl allahım ben burada birde hava atayım caka satıyorum daha 2 kere bindim uçağa kadın birde iş kadını hayata bak

Doğru dimi hakketden ya düşündürücü ben kaçıncı boyuta geçtim allahım kayboldum elalemin sabah spor yaparkene uçağını kaçıran kadınlarını kıskanıyorum
Allah seni ben niye üstüme alindiysam :))) aman kuzum sende spor yap dükkana geçik ne olacak eldeki imkanları değerlendirelim

Bir arkadaşın düğünde aynı masaya denk geldik, öyle tanışmıştık :)
Kim bilir nerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…