Şuna bak benden mi öğrendin bilmeceli konuşuyor benden aldığını bana satıyor zaten çok sinirliyimVilma 37 dediği kadını bulmam lazım kıskançlık krizine girdim
Doğru dimi hakketden ya düşündürücü ben kaçıncı boyuta geçtim allahım kayboldum elalemin sabah spor yaparkene uçağını kaçıran kadınlarını kıskanıyorum
Hem okur hem gezerimAdını andım sen geldincimcime iyi olmuş sen zaten çok gezdin elekçiler gibi oh sefam olsun
Oyy durum çok vahim hele de Bergen seBırakın beni bunalıma girdim benden size şarkı gelsin
Kursa giderek kısa sürede öğreniceksin canım sen deyüzmek en güzeli çok istiyorum yüzmeyi ah ah bak ne güzel biliyorsun bizlerde bilmiyoruz işte
Benimde oyun bağımlılığım var ama net yavaş ondan oynayamiyrum
BabyyyyyTahmin edin bu bicirigi gorunce kim aklima geldi
Hoşgeldin canımTekrardan selam minnoslar:) tatilim bitti su an donus yolundayim. Biraz yorgunluk ve bolca ozlem nedeniyle uzgunum biraz, bikac gune toparlanirim heralde. Gider gitmez spora ve diyete son surat donuyorum, tatilde kac kilo aldim ogrenmek bile istemiyorumguncel kilolariniza bakicam simdi ay cok heyecanliii:))
Dimiiii ya insan bırakamıyorOyunlar çok çekici oluyor :)
Başlayınca bırakmak zor oluyor benim için :)
Geçmiş olsun canım..Canım iki gündür midem ağrıyor çok giremiyorum girsede okuyup çıkıyorum. Usuttummu ne oldu bilmiyorum.
Dün çok bişey yiyemedim bu yüzden sabah 11 gibi tavada yumurta yedim bi dilim ekmek ve bi bardak sütle. Öğlen yemedim aksamada tavuk sote ve salata yedim.
Süpermiş kuzuuuumKizlar listemizi duzenledim artik 1 haftalik farki da görebileceğiz
Bu daha da dikkatli olmamizi sağlar umarım. Birazdan örnek liste paylaşırım
Bu arada yapabilenler haftaya bildirim gununde tarti resmi atsin daha heyecanli olacaktir.
Sağol canımKolay gelsin ...
Görüşürüz fıstıkİyi akşamlar kızlar , yarın görüşmek üzere
İlk derken kız ikinci düşünmüyorum ben ama ilk kız istiyorum inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli versinde 3 yaşında jimnastik yazdırmak istiyorum
İyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlar , yarın görüşmek üzere
İnşallah canım bu aralar biraz kalın kafalıyım Çinceyi sökemedim İmanım gevrediKursa giderek kısa sürede öğreniceksin canım sen de
Söyle bene ben bi BakemGoogle Play'de var mı bilmiyorum ama telefonun Ios ise öneriyim sana bu oyunu insan bağımlı oluyorGerçi yemek üzerine kurulu oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?