Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Spor bağımlılığı boyutuna geçtin

Gurur duymalısın kendinle
Değil mi gerçekten öyle csnım şaka bir yanada şimdi ikinci tur salona gidecektim eşim aradı teleferike gidelim diye dedim salon sabah gitmedin mi diyor of çok istiyordum ikinci tur salona gitmeyi yarında 3. Tur yapayım diyordum

Yoğurt var mı sarımsaklı olucak e kocam gelecek hangi ara gelicem ben Sana Ada'm teleferikte yaparsın sporu dedi
Birileri uçakla yapar birileri teleferikle bende üstüme binen 1 yaşındaki oglusla (Ayy hiç havalı olmadı )

Birileri uçakla yapar birileri teleferikle bende üstüme binen 1 yaşındaki oglusla (Ayy hiç havalı olmadı )
Boşver o daha güzel rabbim bağışlasın kız uçakla teleferik mi kıyaslanır Allah aşkına 5 TL teleferik dağı görüp gelicez onun yerine sporu tercih ederdim inan

Ben tevafuk un tavsiyesini tuttum canim spor yaptığın icin tükkana gec kal kiz teleferikle gezmeye gidiyorsun kocan orda spor yap demiş daha ne istiyorsun

Sende alttaki mesaji aldin dimi kuzu kocası teleferikte yap sporunu demis bak bak bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…