Hemde çok vahimOyy durum çok vahim hele de Bergen se
Senden sonra bsşkasını kıskandım ya sormaHem okur hem gezerim
Amma safsın hem sporun havasını atmış SanaHiç aklıma gelmemişti, haklısın hatun havasını atmış bana
Uçaklarda geziyorum diyerekten
Hadi bırak kadına birşey yapmamdan korkuyorsun seni gidi senin başını yakmam ben merak etmeBir arkadaşın düğünde aynı masaya denk geldik, öyle tanışmıştık :)
Kim bilir nerde :)
Sen adres ve kadının fotosunu ver ben bulurum benden kimse kurtulamaz enselerim AdamıBen tek tek spor salonlarını gezip bulmaya çalışayım
Değil mi gerçekten öyle csnım şaka bir yanada şimdi ikinci tur salona gidecektim eşim aradı teleferike gidelim diye dedim salon sabah gitmedin mi diyor of çok istiyordum ikinci tur salona gitmeyi yarında 3. Tur yapayım diyordumSpor bağımlılığı boyutuna geçtin
Gurur duymalısın kendinle
Nereye yine allahım yarrabim kız sen şu annenin babanın telefonunu ver bakayımHafaya yine gidicem denk gelirseKalp kalbe karşıymış sen beni etiketlemişsin ben yazdım
Hemde çok vahimay eşim aradı ya ikinci tur spora gidecektim teleferik var burda oraya gidelim diyor bende spora gidecektim dedim teleferik te yaparsın diyor
Nereye yine allahım yarrabim kız sen şu annenin babanın telefonunu ver bakayım
Aynen kızlar verin kıskançlık krizine girince onları ararım benBiz topikcek tum tanidik akraba arkadaslarimizin adresini telefonunu miyav a verip rahatlayalim kizlar:)))
Kız okumaktan fırsat kalmıyor ki .tevafuk55 sen yanlız beğen niye yazmıyorsun bakayım
Yoğurt var mı sarımsaklı olucakKız okumaktan fırsat kalmıyor ki .
Ispanak pisirdim miss gel yiyelim
Birileri uçakla yapar birileri teleferikleYoğurt var mı sarımsaklı olucake kocam gelecek hangi ara gelicem ben Sana Ada'm teleferikte yaparsın sporu dedi
Boşver o daha güzel rabbim bağışlasınBirileri uçakla yapar birileri teleferiklebende üstüme binen 1 yaşındaki oglusla (Ayy hiç havalı olmadı )
Birileri uçakla yapar birileri teleferiklebende üstüme binen 1 yaşındaki oglusla (Ayy hiç havalı olmadı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?