İçimde kurtlar kaynıyor kızlar ne oldu banahoplamak zıplamak koşmak istiyorum bile atlamak istiyorum ne oldu bana dopingli beygirler gibi oldum
Ay ben burdan farkli konulara gecis yapmamak icin kendimi zor tutuyorumhormonlar canimcim yani hormonlar artik sabahlar olmasın mi dersin ne dersin bilmiyorum
Doğru diyorsun reglimde bitti hiç aklıma gelmedi adam sabah tatil bitmedi mi diyordu
Adam teleferikte spor yaparsın demis bide miyav saflastin iyice kuzum ağırlık calismak mi geldi aklina yavrucugum
Ben adamla hala küsüm ya ondan galiba kötü kötü dusunceler geldi aklimaMiyav_su sakin oyle seyler dusunme kuzum etraftan gören olur falan
Aynen ben 70 dusunuyorum biraz bedenle ilgilli hedefim 40 bedene olmak istiyorum olmazsa o zaman daha zayiflarim
Liste nasil begendinizmi?
Geldin mi senÇok güzel canım eline sağlık
İçimde kurtlar kaynıyor kızlar ne oldu banahoplamak zıplamak koşmak istiyorum bile atlamak istiyorum ne oldu bana dopingli beygirler gibi oldum
Ay ben burdan farkli konulara gecis yapmamak icin kendimi zor tutuyorumhormonlar canimcim yani hormonlar artik sabahlar olmasın mi dersin ne dersin bilmiyorum
Vallaha da aklıma aynısı geldi saf miyav seniDoğru diyorsun reglimde bitti hiç aklıma gelmedi adam sabah tatil bitmedi mi diyordu
Bin küsür yaptım üstüne Leslie her yerim ağrıyor ama birazdan yürüyüş e çıkacağım hedef 6000Iste bu vucudunun sana verdigi acil durum alarmi canim acilen birseylere baslaman lazim spor olur yuruyusu duzene sokmak olur ama 8000 adimla bu kadar yorulman normal değil ben bu kiloyla 14000 adim atıp üstüne plates yapsam ustune leslie o zaman agrir her yanim. Yuruyus isini devam ettir ihmal etme lutfen
Vallaha da aklıma aynısı geldi saf miyav senigece kardiyo var desene
Beni de alin araniza
21 yasindayim 180 boyundayim tartida gordugum kiloyu henuz ben hazmedebilmis degilim o yuzden belli bi kilo altina inince soylemeyi planliyorum
Karatay yapiyorum 8. günüm -1.7 ile yola devam
Vay süpersin canım yani 3 km yürümeyi hedefliyorsunBende dün 5
Bin küsür yaptım üstüne Leslie her yerim ağrıyor ama birazdan yürüyüş e çıkacağım hedef 6000
Benim desteğim artık @puantiyeli_kelebek ben size demiştimBence olurMiyav_su ya bi destek lazim
Ben senin msj ini görmemiştim canimCanim liste de 15 kisi var yani alima kapaliyiz suan
Umarim biran once istedigin kiloya ulasirsin
MerhabaaMerhaba Can'ım bende Karatay yapıyorum maşallah çok iyi vermişsin
Onu boşverde yediklerini merak ediyorum ne yedinBen senin msj ini görmemiştim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?