Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İçimde kurtlar kaynıyor kızlar ne oldu bana hoplamak zıplamak koşmak istiyorum bile atlamak istiyorumne oldu bana dopingli beygirler gibi oldum

Ay ben burdan farkli konulara gecis yapmamak icin kendimi zor tutuyorum hormonlar canimcim yani hormonlar artik sabahlar olmasın mi dersin ne dersin bilmiyorum

İçimde kurtlar kaynıyor kızlar ne oldu bana hoplamak zıplamak koşmak istiyorum bile atlamak istiyorumne oldu bana dopingli beygirler gibi oldum

Ay ben burdan farkli konulara gecis yapmamak icin kendimi zor tutuyorum hormonlar canimcim yani hormonlar artik sabahlar olmasın mi dersin ne dersin bilmiyorum

Doğru diyorsun reglimde bitti hiç aklıma gelmediadam sabah tatil bitmedi mi diyordu
Vallaha da aklıma aynısı geldi saf miyav seni gece kardiyo var desene

Bende dün 5
Bin küsür yaptım üstüne Leslie her yerim ağrıyor ama birazdan yürüyüş e çıkacağım hedef 6000

Bence olur Miyav_su ya bi destek lazim
Beni de alin araniza
21 yasindayim 180 boyundayim tartida gordugum kiloyu henuz ben hazmedebilmis degilim o yuzden belli bi kilo altina inince soylemeyi planliyorum
Karatay yapiyorum 8. günüm -1.7 ile yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…