Niye bence güzel rakam ben bu insülin direnci ile -500 gr veriyorum Can'ım benim yerimde olsan balkondan mı atlamayı düşünüyorsunMerhabaa
Aslinda ben cok memnun degilim ilk hafta oldugu icin ödem atarim daha cok veririm diye dusunuyordum ama ne yapalim
İlk derken kız ikinci düşünmüyorum ben ama ilk kız istiyorum inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli versinde 3 yaşında jimnastik yazdırmak istiyorum
Sana katılıyorum canımBiz topikcek tum tanidik akraba arkadaslarimizin adresini telefonunu miyav a verip rahatlayalim kizlar:)))
Ben geleyim mi çok severim buralarda yokKız okumaktan fırsat kalmıyor ki .
Ispanak pisirdim miss gel yiyelim
Yine çok güzel bi menuBugünki menüm kahvaltıda bol tereyağlı biberli tavada 1 yumurta,peynir ,domates ,zeytin 1 çay bardağı ceviz bol yeşillik akşam zeytinyağlı barbunya sarımsaklı domatesli içinde patates yok yanında bol soğanlı sumaklı salata spor olarak 2 saat Kardio +3 saat ağırlık yaptım
Kuz sen ne kadar fenasinBen adamla hala küsüm ya ondan galiba kötü kötü dusunceler geldi aklimaMiyav_su sakin oyle seyler dusunme kuzum etraftan gören olur falan
Evet geldim hem yürüyüş yapıyorum hemde geçmişi okuyorum canımGeldin mi sen
Gel canım bir tabak kaldı zati :))) benimkide kistan kalma dolaptaydiBen geleyim mi çok severim buralarda yok
Yazık kız ben kocama hiç kiyamam azcık insafli olunAzcık sürünsün beter olsun bay tombalak beni çok üzdü Zaman'ında
Vay süpersin canım yani 3 km yürümeyi hedefliyorsunben kışın 8 km yürüyordum
Yazcam kız birazdan bugün CIS yok merak etme tabi bana göreOnu boşverde yediklerini merak ediyorum ne yedin
Hadi ilk sen ver o zaman bekliyorum balımSana katılıyorum canım
Gel canım bir tabak kaldı zati :))) benimkide kistan kalma dolaptaydi
Canım afiyet olsun elma açıktırmadı mı seni merak ettimMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 3 k kayısı
Kahvalti 11.00: sahanda iki yumurta
5 zeytin, 1 buçk kk peynir, domats, biber
Ara: Türk Kahvesi, 1 dilim bitter
Ara: 1 elma büyükçe, bitki çayı
Aksam 18.15: 3 kepçe ıspanak y
1 kase yoğurt
3 litre su
Bitki çayları
Afiyet olsun canım memun güzelMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 3 k kayısı
Kahvalti 11.00: sahanda iki yumurta
5 zeytin, 1 buçk kk peynir, domats, biber
Ara: Türk Kahvesi, 1 dilim bitter
Ara: 1 elma büyükçe, bitki çayı
Aksam 18.15: 3 kepçe ıspanak y
1 kase yoğurt
3 litre su
Bitki çayları
Bana yaptıklarını öğrensen kızgın yağ dökersin canım rabbim sizin aranızı bozmasınYazık kız ben kocama hiç kiyamam azcık insafli olun
Neyi kuzum yemeği mi, dolaba atmayı mı.Nasıl yapıyorsun bende yapayım
Vay be kadına bak maşallahEvet geldim hem yürüyüş yapıyorum hemde geçmişi okuyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?