Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

bence çıkmayın motivasyonunuz düşmesin.2-3 gün dikkat edin yediklerinize akşamları sadece salata falan yiyin mesela öyle çıkın
sanirim oyle yapicam bu aksam bisi yemicem zaten oglen bir adet peynir yarim dilim ekmek yedim suan cnm bisi istemio yarinda diyete baslicam artik bundan sonrasini diger bayrama kadar sıkı yapicam baska carem yok :)

Cnm spor yapamıyorum maalesef bi ara yürüyüş e başlamştm oda yanlız olmadı bıraktım, gebelik düşündüğüm için ağır spor yapamam.. İp atlamayı düşünüyodum evde ama gebelik olabilir diye onuda yapmıyorum. Spor hiç yok yni. Normalde bende 1000 e tamamlarım da bu geçtiğimz 3-4 gün çok cıvılttm şok olsun diyorum. İki üç gün böyle,sonra yine 1000 e tammlasam olmaz mı ki

Ay bende gebelik dusunuorum napsam ki ya daha doktorada gidicem inaan ay bebege bisi olur diye hic bisi yapamio

Az once marketten yogurt tavuk eti yarim yagli sut melisali yesil cay ve karisik bitki cayi aldim daha almam gerekenler var yarin bi ara belki tekrar giderim markete

Ay bende gebelik dusunuorum napsam ki ya daha doktorada gidicem inaan ay bebege bisi olur diye hic bisi yapamio
Bende öyleyim canım, gecen ay sıkı yaptım braz, gecen ay olmadı, şmdi kür mür yapçam bakalım inşallah iyi olur gelir bebişm. Yine her şeyden yiyip azar azar besleniyorm şuan vitamin de alaym diye.bende ayın 21 inde gideceğim değerlerime baktırmaya inşallah bşi yoktur

Ben

haa anladım o zaman olur vücudu alıştırmadan yapacaksanız olur tabii ki hatta iyi de olur detoks gibi:) ama kesinlikle alıştırmayın sonra su içsem yarıyorculardan olursunuz ki o çok kötü bir durum.(bana oldu,1 verip 3 almak gibi)
ben de sadece yürüyorum şu ara yalnız yürüyorum.yürüyüş metabolizmayı da hızlandırıyor,ya da risk içermeyen haraketler yapabilirsiniz pilates gibi?

Aynen cnm öyle yapaym diyorm şaşırtmaca detoksu hahah :))
Platesi araştırmam lazım yapmam içn hiç bi bilgim yok hakkında :) spor salonuda uzak evime.

Can'ım geçmiş olsun tuz al ve dağıt hemen nazara gelmişsin sen rabbim böyle kıskanan fesat insanlardan bizleri korusun

Can'ım geçmiş olsun tuz al ve dağıt hemen nazara gelmişsin sen rabbim böyle kıskanan fesat insanlardan bizleri korusun
Hemde çok feci geldim, kendime de zarar verdm en sonunda. Sinirimden ağladım. Eşimle güzel bi kahvaltı yapacaktık sofrayı hazırladm oturdum sonra çaydanlık öyle oldu sinirimden oturdum ağlaynca kahvaltı yalan oldu

Doğruyu diyorsun o bisküvi kadar zararlı bir gıda yoktur emin olun kızlar domates -salatalık-yeşillik bol bol tüketin benimde kaç gündür Can'ım hamburger çekiyor bende Pazar'dan göbek marul aldım evde kendim köfte yapıp turşu koyup domatesli soğanlı yapmayı düşünüyorum kızlar ptesi Nasıl olur sizce

Kalorisi düşük diye eşim bi sürü bisküvi almş kendine normal alırken :) iyi oluyo canm.benm tatlı krizim çok oluyo.
Ekmeği nasıl yapacaksın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…