sanirim oyle yapicam bu aksam bisi yemicem zaten oglen bir adet peynir yarim dilim ekmek yedim suan cnm bisi istemio yarinda diyete baslicam artik bundan sonrasini diger bayrama kadar sıkı yapicam baska carem yok :)bence çıkmayın motivasyonunuz düşmesin.2-3 gün dikkat edin yediklerinize akşamları sadece salata falan yiyin mesela öyle çıkın
Cnm spor yapamıyorum maalesef bi ara yürüyüş e başlamştm oda yanlız olmadı bıraktım, gebelik düşündüğüm için ağır spor yapamam.. İp atlamayı düşünüyodum evde ama gebelik olabilir diye onuda yapmıyorum. Spor hiç yok yni. Normalde bende 1000 e tamamlarım da bu geçtiğimz 3-4 gün çok cıvılttm şok olsun diyorum. İki üç gün böyle,sonra yine 1000 e tammlasam olmaz mı kicanım 600 kalori çok az eğer böyle devam edersen vücudun buna alışır ve azıcık bir şey yediğin zaman yaramaya başlar. ben de 77 küsürlerdeyim,900-1000 arası alıp 300-400 sporla yakmaya çalışıyorum.sen de öyle yap bence bol bol spor.
bir de salatalıktan domatesten kısma,öğlen mesela bisküvi yiyeceğine 5 tane salatalık yersen daha faydalı olur.
ben bu dediklerimi yaparak 1.5 ayda 10 kilo verdimdaha da vermem lazım devam
Miyav_su canım sana da birkaç saat içinde yazacağım
Ay bende gebelik dusunuorum napsam ki ya daha doktorada gidicem inaan ay bebege bisi olur diye hic bisi yapamioCnm spor yapamıyorum maalesef bi ara yürüyüş e başlamştm oda yanlız olmadı bıraktım, gebelik düşündüğüm için ağır spor yapamam.. İp atlamayı düşünüyodum evde ama gebelik olabilir diye onuda yapmıyorum. Spor hiç yok yni. Normalde bende 1000 e tamamlarım da bu geçtiğimz 3-4 gün çok cıvılttm şok olsun diyorum. İki üç gün böyle,sonra yine 1000 e tammlasam olmaz mı ki
Bende öyleyim canım, gecen ay sıkı yaptım braz, gecen ay olmadı, şmdi kür mür yapçam bakalım inşallah iyi olur gelir bebişm. Yine her şeyden yiyip azar azar besleniyorm şuan vitamin de alaym diye.bende ayın 21 inde gideceğim değerlerime baktırmaya inşallah bşi yokturAy bende gebelik dusunuorum napsam ki ya daha doktorada gidicem inaan ay bebege bisi olur diye hic bisi yapamio
akşam 6'dan sonra hiçbir şey yemeyin,akşam yemeğiniz de bol bol salata olsun.yediklerinize dikkat edin illa isim koymayın bence :) kurallar koyabilirsiniz ama mesela hiç ekmek yememek gibi,rafine şekeri bırakmak gibiYarin diyete baslamam lazim neye baslasam k hangidiyeti yapsam bilemedim
BenMerhabalar hanimlar
Defalarca kez kilo verip tekrar almis yada dur durak bilmeden başını alıp giden kilolardan artık sıkılmış ve bu gidişata bir durdemek isteyen var mi aranızda?
Ben 2 hafta once diyete basladigimda 108 kiloydum. suan 104.2 kiloyum. Nisan 2017'de 70 kilo olmayı planliyorum. Daha erken varmak icin elimden geleni yapacagim bu uzun vadeyi ayagim yere saglam bassin hayal kırıklığına ugramayayim diye belirliyorum.
☆Diyet metodu tamamen size kalmış. Sagliksiz diyetler olmasin yeterkilo verelim evet ama canimizdan kiymetli degil.
☆Kararli hanimları bekliyorum. Surcebilir düşebiliriz ama yolumuzdan asla sapmayalim.
☆ Menu ve faaileyetler hergun yazilacaktir. Mumkun oldugunca herkes diger menuleri okuyup yorum yapacaktır.
☆Aktif olup hergun yazacagiz ki burasi bizim motivasyon kaynagimiz olsun.
☆tercihen 80 kilo ustu arkadaşlar katilsin istiyorum ki benim yolum uzun.. benimle uzun sure devam edebilecek kisiler olsun.
☆ Carsambaya kadar aramiza katilanlar direk listeye girebilecek sonrasında katilanlar 1 haftalik deneme suresinden sonra listeye girebilecek. Böylece gercekten istikrarlı kararli olan arkadaslarla yola devam edecegiz..
☆Tarti gunlerimiz Çarşamba gunleridir.
☆ 1 hafta mazaret olmaksizin yazmayanlar listeden cikarilacaktir. Gucenmesin kimse
☆ Bundan böyle hedef kiloya ulasincaya kadar benim en onemli islerimden biri bu topiktir. Ben bu kadar ciddiye aliyorsam herkes onemsemeli ki hedefimize cabucak varip fit kadın/Anneler olalım.. Bir söz verdik sözümuz havada kalmasin dimi..
Eveettt simdilik boyleBana katilmak ister misiniz ?
Eki Görüntüle 1853789
Deneme surecindeki Katılımcı(lar)
@Mor Vampir 21 y/1.56boy/ 63.7kg/ hdf55
@ASLIMOR 28y/1.59boy/94 kg
haa anladım o zaman olur vücudu alıştırmadan yapacaksanız olur tabii ki hatta iyi de olur detoks gibi:) ama kesinlikle alıştırmayın sonra su içsem yarıyorculardan olursunuz ki o çok kötü bir durum.(bana oldu,1 verip 3 almak gibi)Cnm spor yapamıyorum maalesef bi ara yürüyüş e başlamştm oda yanlız olmadı bıraktım, gebelik düşündüğüm için ağır spor yapamam.. İp atlamayı düşünüyodum evde ama gebelik olabilir diye onuda yapmıyorum. Spor hiç yok yni. Normalde bende 1000 e tamamlarım da bu geçtiğimz 3-4 gün çok cıvılttm şok olsun diyorum. İki üç gün böyle,sonra yine 1000 e tammlasam olmaz mı ki
Aynen cnm öyle yapaym diyorm şaşırtmaca detoksu hahah :))haa anladım o zaman olur vücudu alıştırmadan yapacaksanız olur tabii ki hatta iyi de olur detoks gibi:) ama kesinlikle alıştırmayın sonra su içsem yarıyorculardan olursunuz ki o çok kötü bir durum.(bana oldu,1 verip 3 almak gibi)
ben de sadece yürüyorum şu ara yalnız yürüyorum.yürüyüş metabolizmayı da hızlandırıyor,ya da risk içermeyen haraketler yapabilirsiniz pilates gibi?
Can'ım geçmiş olsun tuz al ve dağıt hemen nazara gelmişsin senMiyav_su canım ben evdeym sorma başıma nelrr geldi. Büyük bi nazar var üstümde.
Dün mutfağımı üç kez su bastı, halım mahvoldu tesisatçı yaptı mutfağı topladım sildim suları boşattım, halımı yıkadım. Bugünde ocağın üstünde duran çaydanlık kaynarken üstteki demliği kendi kendine devrildi her yer battı çay pisliği oldu. Temizledim, ocağı silerken parmağımı yardım. Sonra oturdum kendimi okudum.
Bugün sıkı diyete başladım. Sabah çok şükür ki 76,1 çıktım.
Bugün sabah,
Yarım salatalık, bi kiraz domates, limonlu kepekli bisküvi, 1 dilim tulm peyniri yedm.
Öğlen tekrar bisküvi,
Akşam yemeği de bi porsiyon Bezelye, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase yoğurt yedim. Şuana kadar yediklerim 600 kalori falan. Böyle gitmem lâzım.
Yürüyüş imkanın varsa yürüyüşde ekle Can'ım ben günde 4 saat yürüyordum sezon açılmadan önceAynen cnm öyle yapaym diyorm şaşırtmaca detoksu hahah :))
Platesi araştırmam lazım yapmam içn hiç bi bilgim yok hakkında :) spor salonuda uzak evime.
Hemde çok feci geldim, kendime de zarar verdm en sonunda. Sinirimden ağladım. Eşimle güzel bi kahvaltı yapacaktık sofrayı hazırladm oturdum sonra çaydanlık öyle oldu sinirimden oturdum ağlaynca kahvaltı yalan olduCan'ım geçmiş olsun tuz al ve dağıt hemen nazara gelmişsin senrabbim böyle kıskanan fesat insanlardan bizleri korusun
Ay ben imkanı yok 4 saat yürüyemem bu sıcakta. Kapalıyım sıcak havada dışarı bile çıkmıyorum diyebilirimYürüyüş imkanın varsa yürüyüşde ekle Can'ım ben günde 4 saat yürüyordum sezon açılmadan önce
Doğruyu diyorsun o bisküvi kadar zararlı bir gıda yoktur emin olun kızlar domates -salatalık-yeşillik bol bol tüketin benimde kaç gündür Can'ım hamburger çekiyor bende Pazar'dan göbek marul aldım evde kendim köfte yapıp turşu koyup domatesli soğanlı yapmayı düşünüyorum kızlar ptesi Nasıl olur sizcecanım 600 kalori çok az eğer böyle devam edersen vücudun buna alışır ve azıcık bir şey yediğin zaman yaramaya başlar. ben de 77 küsürlerdeyim,900-1000 arası alıp 300-400 sporla yakmaya çalışıyorum.sen de öyle yap bence bol bol spor.
bir de salatalıktan domatesten kısma,öğlen mesela bisküvi yiyeceğine 5 tane salatalık yersen daha faydalı olur.
ben bu dediklerimi yaparak 1.5 ayda 10 kilo verdimdaha da vermem lazım devam
Miyav_su canım sana da birkaç saat içinde yazacağım
Kalorisi düşük diye eşim bi sürü bisküvi almş kendine normal alırken :) iyi oluyo canm.benm tatlı krizim çok oluyo.Doğruyu diyorsun o bisküvi kadar zararlı bir gıda yoktur emin olun kızlar domates -salatalık-yeşillik bol bol tüketin benimde kaç gündür Can'ım hamburger çekiyor bende Pazar'dan göbek marul aldım evde kendim köfte yapıp turşu koyup domatesli soğanlı yapmayı düşünüyorum kızlar ptesi Nasıl olur sizce
Sabah yürürsün serinlikte xanım ben yürüyüş yaparken kapalı bayanlarda vardı eşofman üstü uzun ceket giyiyorlardıAy ben imkanı yok 4 saat yürüyemem bu sıcakta. Kapalıyım sıcak havada dışarı bile çıkmıyorum diyebilirim
Ekmek yok marul içine koyucam ekmek yerine Canım küçük göbek marul aldım olmaz mıKalorisi düşük diye eşim bi sürü bisküvi almş kendine normal alırken :) iyi oluyo canm.benm tatlı krizim çok oluyo.
Ekmeği nasıl yapacaksın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?