Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ekmek yerine Kocaman göbek marul Can'ım tekerlekli gibi

-bugünkü menüm-
10.15: 1 kase sarı leblebi
12.00: 2 tabak güveç,söğüş
15.40: 1 nektarin
18.00: salata(3 tabak falan) , 1 avuç beyaz leblebi
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
90 dk yürüyüş

Burdaki hamburgercilerin menusunde oyle hamburgerler var gercekten, protein burger diye=)) ekmek yerine marul yapraklari arasina koyuyolar malzemeleri, cok iyi aklina gelmis canim=)
ay valla aynen bunu ben de yapacağım ya soya kıymalı falan.
Miyav_su tadı nasıl oluyor söyle haftaya falan ben de yapayım

Bende zayıflamak istiyorum ama emziriyorum o yüzden zayıflayamıyotum memeden bırakınca başlıcam 72 kiloyum 55 hedefim bebeğim 4.5 aylık biraz büyüsün başlıcam yaşına değince inş

ay valla aynen bunu ben de yapacağım ya soya kıymalı falan.
Miyav_su tadı nasıl oluyor söyle haftaya falan ben de yapayım
Daha yapmadım balım yapınca fotolarını buraya atarım ben normal köfteyi ya fırında yada tost makinesinde kızartıp marulun içine turşu ,domates ve soğan koymayı planlıyorum köfteyi kendim yaparım bol baharatlı

Oh iyi yapmışsın ev mis gibi olmuştur ellerine sağlık tatlım bende severim cacık içine dereotu birde zeytinyağı koydun mı of süper olur afiyet olsun

canım bence şimdiden başlayabilirsin kendini çok kısmadan.yiyerek ama sağlıklı yiyerek,2 kg bile versen kar

4 saat miiiii nasıl yani maşallah! nasıl yapıyordun,benim 90 dakikada canım çıkıyor
Nasıl mı kıyafetler olmayınca eşim dalga geçmeye başlayınca başladım önce 20 dk sonra süreyi attırdım şuan her yere yürüyorum kuaförüm var 15 km Oray'a bile yürüyorum oradan avm 25 km yürüyorum bazen

canım bence şimdiden başlayabilirsin kendini çok kısmadan.yiyerek ama sağlıklı yiyerek,2 kg bile versen kar
nasıl yapabilirim bunu ben emzirince acıkıyorum ve şekerli yiyecekler istiyor canım yiyipte geri koşu bandına binmem saçma geliyor o yüzden geri yiyorum çünkü tatlı türünü pasta türünü çok yiyorum seviyorum ayyy huyum kurusun yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…