Ekmek yerine Kocaman göbek marul Can'ım tekerlekli gibiayy benim de bir canım çekiyor ki sorma
bir ara ben de yapacağım soya kıyması ile köfte ve hamburger.
bence çok güzel olur canım ama hamburger ekmeğini beyaz ekmekten şeçme mutlaka kepekli ya da tam buğday olsun.ekmeği az içi bol olsun.
He ya bende ekmeği sevmesem keşkeay ne güzel keşke ben de ekmek sevmesem
ben de şekeri,ekmeği vs hep bıraktım da bir tek tuzu bırakamadım
İşte böyle düşün ki zorlanmaBulursam okurum cnm saol iste diyet saglikli beslenme kilo verme :)
ahahahhaEvet aynen öyle biraz kötü duracak tekerlek gibi ama olsun
Aynen ben bugün öyle pazara gittim fena oldumakşam 6'dan sonra çıkma imkanın varsa öyle yap canım diğeri zaten zararlı,sakın güneş tepedeyken çıkma aman
bir kere de ben güneş tepedeyken çıkmıştım bayılacaktım valla,ya sabah 10 olmadan ya da akşam 6'dan sonra çıkılmalııAynen ben bugün öyle pazara gittim fena oldum
Burdaki hamburgercilerin menusunde oyle hamburgerler var gercekten, protein burger diye=)) ekmek yerine marul yapraklari arasina koyuyolar malzemeleri, cok iyi aklina gelmis canim=)Ekmek yerine Kocaman göbek marul Can'ım tekerlekli gibi
ay valla aynen bunu ben de yapacağım ya soya kıymalı falan.Burdaki hamburgercilerin menusunde oyle hamburgerler var gercekten, protein burger diye=)) ekmek yerine marul yapraklari arasina koyuyolar malzemeleri, cok iyi aklina gelmis canim=)
Daha yapmadım balım yapınca fotolarını buraya atarım ben normal köfteyi ya fırında yada tost makinesinde kızartıp marulun içine turşu ,domates ve soğan koymayı planlıyorumay valla aynen bunu ben de yapacağım ya soya kıymalı falan.
Miyav_su tadı nasıl oluyor söyle haftaya falan ben de yapayım
süpersin bekliyoruz fotolarıDaha yapmadım balım yapınca fotolarını buraya atarım ben normal köfteyi ya fırında yada tost makinesinde kızartıp marulun içine turşu ,domates ve soğan koymayı planlıyorumköfteyi kendim yaparım bol baharatlı
Oh iyi yapmışsın ev mis gibi olmuşturSelamlar kizlar=) sabah kalktim butun evi temizledim, simdi de disariya kahvaltiya gidecegim. Kahvaltida sebzeli omlet yemeyi dusunuyorum. Kahvalti menum kesin olmasa da aksamki menum kesin: kiymali nohut, salata, cacik. Cacik cok severim, gecen gun @puantiyeli_kelebek menusune yazdigindan beri canim cekiyo
canım bence şimdiden başlayabilirsin kendini çok kısmadan.yiyerek ama sağlıklı yiyerek,2 kg bile versen karBiraz diyet biraz koşu bandı zayıflıcam koydum kafaya evmzde koşu bandı var ama şimdi değil önerilerinizi alırım kızlar zamanı gelince inş herkes istediği hedefe ulaşır iş kafada başlar kafaya kaoyarsan yaparsın
Ben istanbul da değilim maalesef canımsüpersin bekliyoruz fotoları
Nasıl mı kıyafetler olmayınca eşim dalga geçmeye başlayınca başladım önce 20 dk sonra süreyi attırdım şuan her yere yürüyorum
4 saat miiiiinasıl yani maşallah! nasıl yapıyordun,benim 90 dakikada canım çıkıyor
nasıl yapabilirim bunu ben emzirince acıkıyorum ve şekerli yiyecekler istiyor canım yiyipte geri koşu bandına binmem saçma geliyor o yüzden geri yiyorum çünkü tatlı türünü pasta türünü çok yiyorum seviyorum ayyy huyum kurusun yahuuucanım bence şimdiden başlayabilirsin kendini çok kısmadan.yiyerek ama sağlıklı yiyerek,2 kg bile versen kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?