ortaya sormuştum zaten canım,yani incelme değil de bayağı yumuşadı bir 10 kg daha versem kesin sarkarameliyat falan ancak kurtarır diye korkuyorum. zaten göğüsler gitti kolları kurtarayım bari
Cnm kollar icin agirlik öneriyorlar. Platesin hareketleri zaten kilolu bi kisi icin pek uygun deil.
Afiyet olsun tatlimBugunku menum
Oglen: peynirli tavuklu salata (yarisindan biraz fazla)
Aksam: oglenki salatanin kalan yarisi, yanina bir de yumurta haslarim belki
Bugun regl oldum, halsizligim belki ondandir diye kendimi avutuyorum. Istahim hala yerine gelemedi. Neyse istahsizligim belki hayirlara vesile olur da gelecek hafta tartida guzel bi rakam gorurum=)
tamam canım teşekkür ederim öyle yapayım mademNetten kol hareketlerine bakabilir ozellikle kol calisabilirsin canim birde ellerini gogsunun onunde parmaklarını birbirine kenetleyip avuc iclerini birbirine bastirirsan göğuslerde de sıkılaşma olur kollarina da iyi gelir günde 100 sabah 100 aksam olacak sekilde yapabilirsi
ben de 77 kiloyum ama yapabilir miyim yapamaz mıyım bilmiyorum bu kilodaBen yapabildim ama canim:)) sanirim benim spora yatkinligim var zorlanmiyorum
Ben hala yapamadım platesi esim geldi cok acim dedi yemegi şuyu buyu derken bu saat oldu.. ama vazgecmek yok ben gider plateseee:))
Hadi Can'ım inanıyorum sanaAyrica hergün yarim saat eliptik 15dk twister calisiyorum. Bikacgündür yapamadim ama yarindan itibaren devam edicem. Aksatmak yok artk. 26sinda tatile cikicam maksimum sekilde kilo vermem gerekiyor
Ay hic bakmamistim bu saatte cevap yazan olmaz diye=)) iyi canim senden naber
ben de 77 kiloyum ama yapabilir miyim yapamaz mıyım bilmiyorum bu kiloda
Günaydın kızlar bende bugün evdeyim pazara gideceğim bol yeşillik sebze almayı planlıyorum sonrada çalışma odasındaki malzemeleri toplamaya başlayacağım malum evi alanların kredisi çıkarsa evi hemen boşaltmam lazım
Ay hic bakmamistim bu saatte cevap yazan olmaz diye=)) iyi canim senden naber
Amin kuzumGunaydin kuzum kolay gelsin hayirlisi olsun hakkinda
Neden uyuyamadın Can'ım hayırdır ?Bende seni sasirtayim dedim uyuyamadim sabaha kadar 6 gibi uyudum saka gibi yaa
Maşallah sana Can'ımBunun biraz gecmiste spor yapip yapmadiginla ilgisi var sanırım canim ben 100 kiloyla yapabiliyorum :)
Afiyet olsun Canım evet iştahsızlığın sana eksileri gösterecekBugunku menum
Oglen: peynirli tavuklu salata (yarisindan biraz fazla)
Aksam: oglenki salatanin kalan yarisi, yanina bir de yumurta haslarim belki
Bugun regl oldum, halsizligim belki ondandir diye kendimi avutuyorum. Istahim hala yerine gelemedi. Neyse istahsizligim belki hayirlara vesile olur da gelecek hafta tartida guzel bi rakam gorurum=)
Tatlım o sarkma değil yağların belli bir yere toplanıyor sen ağırlık +pilates yap hatta imkanın varsa yüzme ekleortaya sormuştum zaten canım,yani incelme değil de bayağı yumuşadı bir 10 kg daha versem kesin sarkarameliyat falan ancak kurtarır diye korkuyorum. zaten göğüsler gitti kolları kurtarayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?