Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ortaya sormuştum zaten canım,yani incelme değil de bayağı yumuşadı bir 10 kg daha versem kesin sarkar ameliyat falan ancak kurtarır diye korkuyorum. zaten göğüsler gitti kolları kurtarayım bari

Netten kol hareketlerine bakabilir ozellikle kol calisabilirsin canim birde ellerini gogsunun onunde parmaklarını birbirine kenetleyip avuc iclerini birbirine bastirirsan göğuslerde de sıkılaşma olur kollarina da iyi gelir günde 100 sabah 100 aksam olacak sekilde yapabilirsi

Bugunku menum
Oglen: peynirli tavuklu salata (yarisindan biraz fazla)
Aksam: oglenki salatanin kalan yarisi, yanina bir de yumurta haslarim belki
Bugun regl oldum, halsizligim belki ondandir diye kendimi avutuyorum. Istahim hala yerine gelemedi. Neyse istahsizligim belki hayirlara vesile olur da gelecek hafta tartida guzel bi rakam gorurum=)

Afiyet olsun tatlim

tamam canım teşekkür ederim öyle yapayım madem

Günaydın kızlar bende bugün evdeyim pazara gideceğim bol yeşillik sebze almayı planlıyorum sonrada çalışma odasındaki malzemeleri toplamaya başlayacağım malum evi alanların kredisi çıkarsa evi hemen boşaltmam lazım

Gunaydin kuzum kolay gelsin hayirlisi olsun hakkinda

Afiyet olsun Canım evet iştahsızlığın sana eksileri gösterecek

ortaya sormuştum zaten canım,yani incelme değil de bayağı yumuşadı bir 10 kg daha versem kesin sarkar ameliyat falan ancak kurtarır diye korkuyorum. zaten göğüsler gitti kolları kurtarayım bari
Tatlım o sarkma değil yağların belli bir yere toplanıyor sen ağırlık +pilates yap hatta imkanın varsa yüzme ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…