Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ay Can'ım kıyamam hergün ayetül kürsi oku bol bol evi sirke ile bir temizle ben inanıyorum nazara

Insallah cnm

Aynen cnm öyle yapaym diyorm şaşırtmaca detoksu hahah :))
Platesi araştırmam lazım yapmam içn hiç bi bilgim yok hakkında :) spor salonuda uzak evime.
o zaman sen 2 hafta falan diyet yap sonra yavaş yavaş spora alıştırırsın kendini :) ben de öyle yaptım.başta hiç yapmıyordum,sonra 15 dk yürüyüş ile başladım devamı geldi.aynı şehirdeysek yürüyüş arkadaşlığı yapabilirim sana ben istanbul'dayım

akşam 6'dan sonra hiçbir şey yemeyin,akşam yemeğiniz de bol bol salata olsun.yediklerinize dikkat edin illa isim koymayın bence :) kurallar koyabilirsiniz ama mesela hiç ekmek yememek gibi,rafine şekeri bırakmak gibi
Artik 6dan sonra yemek yemiycem kendime bi duzen oturtacam sekeri tuzu birakmistim zaten birde ekmegi zaten sevmiyorum

ayy benim de bir canım çekiyor ki sorma
bir ara ben de yapacağım soya kıyması ile köfte ve hamburger.
bence çok güzel olur canım ama hamburger ekmeğini beyaz ekmekten şeçme mutlaka kepekli ya da tam buğday olsun.ekmeği az içi bol olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…