Ay Can'ım kıyamam hergün ayetül kürsi oku bol bol evi sirke ile bir temizle ben inanıyorum nazaraHemde çok feci geldim, kendime de zarar verdm en sonunda. Sinirimden ağladım. Eşimle güzel bi kahvaltı yapacaktık sofrayı hazırladm oturdum sonra çaydanlık öyle oldu sinirimden oturdum ağlaynca kahvaltı yalan oldu
Diyet diye düşünme sağlıklı beslenme diye beynine mesaj gönder dr.fevzi Özgönül var Can'ım beden aklı ile zayıfla diye o kitabı bulursan bir oku olur muYarin diyete baslamam lazim neye baslasam k hangidiyeti yapsam bilemedim
Canım ben hergün en az 5 defa okurum ayetel kürsiyi :) ama en kötü anında yakalıyo nazar işte..Ay Can'ım kıyamam hergün ayetül kürsi oku bol bol evi sirke ile bir temizle ben inanıyorum nazara
Doğruyu diyorsun CanımCanım ben hergün en az 5 defa okurum ayetel kürsiyi :) ama en kötü anında yakalıyo nazar işte..
Insallah cnmBende öyleyim canım, gecen ay sıkı yaptım braz, gecen ay olmadı, şmdi kür mür yapçam bakalım inşallah iyi olur gelir bebişm. Yine her şeyden yiyip azar azar besleniyorm şuan vitamin de alaym diye.bende ayın 21 inde gideceğim değerlerime baktırmaya inşallah bşi yoktur
o zaman sen 2 hafta falan diyet yap sonra yavaş yavaş spora alıştırırsın kendini :) ben de öyle yaptım.başta hiç yapmıyordum,sonra 15 dk yürüyüş ile başladım devamı geldi.aynı şehirdeysek yürüyüş arkadaşlığı yapabilirim sana ben istanbul'dayımAynen cnm öyle yapaym diyorm şaşırtmaca detoksu hahah :))
Platesi araştırmam lazım yapmam içn hiç bi bilgim yok hakkında :) spor salonuda uzak evime.
Artik 6dan sonra yemek yemiycem kendime bi duzen oturtacam sekeri tuzu birakmistim zaten birde ekmegi zaten sevmiyorumakşam 6'dan sonra hiçbir şey yemeyin,akşam yemeğiniz de bol bol salata olsun.yediklerinize dikkat edin illa isim koymayın bence :) kurallar koyabilirsiniz ama mesela hiç ekmek yememek gibi,rafine şekeri bırakmak gibi
her taraf fesat dolu ciddenCan'ım geçmiş olsun tuz al ve dağıt hemen nazara gelmişsin senrabbim böyle kıskanan fesat insanlardan bizleri korusun
Yürüyüş imkanın varsa yürüyüşde ekle Can'ım ben günde 4 saat yürüyordum sezon açılmadan önce
akşam 6'dan sonra çıkma imkanın varsa öyle yap canım diğeri zaten zararlı,sakın güneş tepedeyken çıkma amanAy ben imkanı yok 4 saat yürüyemem bu sıcakta. Kapalıyım sıcak havada dışarı bile çıkmıyorum diyebilirim
Bulursam okurum cnm saol iste diyet saglikli beslenme kilo verme :)Diyet diye düşünme sağlıklı beslenme diye beynine mesaj gönder dr.fevzi Özgönül var Can'ım beden aklı ile zayıfla diye o kitabı bulursan bir oku olur mu
Bulursam okurum cnm saol iste diyet saglikli beslenme kilo verme :)Diyet diye düşünme sağlıklı beslenme diye beynine mesaj gönder dr.fevzi Özgönül var Can'ım beden aklı ile zayıfla diye o kitabı bulursan bir oku olur mu
ayy benim de bir canım çekiyor ki sormaDoğruyu diyorsun o bisküvi kadar zararlı bir gıda yoktur emin olun kızlar domates -salatalık-yeşillik bol bol tüketin benimde kaç gündür Can'ım hamburger çekiyor bende Pazar'dan göbek marul aldım evde kendim köfte yapıp turşu koyup domatesli soğanlı yapmayı düşünüyorum kızlar ptesi Nasıl olur sizce
aaa ekmek yerine,çiğ köfte yer gibi yiyeceksin bu daha güzel fikirEkmek yok marul içine koyucam ekmek yerine Canım küçük göbek marul aldım olmaz mı
ay ne güzel keşke ben de ekmek sevmesemArtik 6dan sonra yemek yemiycem kendime bi duzen oturtacam sekeri tuzu birakmistim zaten birde ekmegi zaten sevmiyorum
Anladim cnm iste bi duzen kurmaya calisiorum kendime hayirlisi ileay ne güzel keşke ben de ekmek sevmesem
ben de şekeri,ekmeği vs hep bıraktım da bir tek tuzu bırakamadım
Evet aynen öyle biraz kötü duracak tekerlek gibi ama olsunaaa ekmek yerine,çiğ köfte yer gibi yiyeceksin bu daha güzel fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?