tamam ağırlık+pilates kesin yapacağım şu an yüzme ekleyemiyorum ama ileride düşüneceğim canımTatlım o sarkma değil yağların belli bir yere toplanıyor sen ağırlık +pilates yap hatta imkanın varsa yüzme ekle
Neden uyuyamadın Can'ım hayırdır ?
Saol kuzucum sizin desteginiz bana cok iyi geliyor. Reglim bi bitseydi hersey cok daha güzel olurdu yarin aksam kurtuluyorum ondanda hayirlisiyla...Hadi Can'ım inanıyorum sana
Ben en cok piknikte kendime göre yiyecek buluyorum izgara salata ayran ohh misBugün piknige gitme ihtimalimiz yüksek gidersek ne yiyeceğim pek bilmiyorum. menude ne var onuda bilmiyorum yani idare ederim insallah
Yüzme en güzel spordur cnm. Ve ayrica fizik tedavi yöntemidir de. Bircok bel boyun fitigina yüzme önerilir mesela. Eger firsatin olucaksa havalarda sicakken yüzme konusunda firsat yarat kendine.tamam ağırlık+pilates kesin yapacağım şu an yüzme ekleyemiyorum ama ileride düşüneceğim canım
ya şu an kilom fazla ve çekiniyorumYüzme en güzel spordur cnm. Ve ayrica fizik tedavi yöntemidir de. Bircok bel boyun fitigina yüzme önerilir mesela. Eger firsatin olucaksa havalarda sicakken yüzme konusunda firsat yarat kendine.
Kuzum bende 83 kiloyum ama tatilimden asla geri kalmiyorum. Insanlari takma kendini rahat birak. Hem bronzlasmak insanin kusurlari ciddi derecede örtüyor cildi pürüzsüzlestirip catlak görünümünde iyilesme sagliyor. Hayata bikez daha gelmicez cnm. Catlaklari tamamiyle onarmak neredeyse imkansiz diyebilirm ayrica.ya şu an kilom fazla ve çekiniyorumbir de çatlağım çok onları bir halletmem lazım olabilidiği kadar artık
İnşallah sana uygun gıdalar vardır Can'ım iyi eğlenceler mis gibi havada yürüyüş fırsatın olursa yap olur muBugün piknige gitme ihtimalimiz yüksek gidersek ne yiyeceğim pek bilmiyorum. menude ne var onuda bilmiyorum yani idare ederim insallah
Tatlım kilolarımız aynı bende de var çatlak şu ev işlerini hakkedeyim hemen yüzmeye yazılmayı planlıyorum emin ol herkes yüzerken senin orana burana bakmazya şu an kilom fazla ve çekiniyorumbir de çatlağım çok onları bir halletmem lazım olabilidiği kadar artık
Evet sana katılıyorum benim boyun fıtığıma en iyi gelen spordur yüzmeYüzme en güzel spordur cnm. Ve ayrica fizik tedavi yöntemidir de. Bircok bel boyun fitigina yüzme önerilir mesela. Eger firsatin olucaksa havalarda sicakken yüzme konusunda firsat yarat kendine.
Bazen bende oluyor öyle vücut dinlenmiş oluyor sen spor yaptın değil mi ben ne zaman spor yapsam dinç ve erken Kalkarım çünkü vücudumuz o enerjiyi istiyor seninde öyle olmuştur artık sporu bıkmadan yaparsınBilmiyorum canim gecenin o saatinde urkmesem bütün evi temizleyebilirdim yani o kadar Enerjiktim :) sabahin 5inde kahvalti yaptım :)
Tamam canımtamam ağırlık+pilates kesin yapacağım şu an yüzme ekleyemiyorum ama ileride düşüneceğim canım
canım 600 kalori çok az eğer böyle devam edersen vücudun buna alışır ve azıcık bir şey yediğin zaman yaramaya başlar. ben de 77 küsürlerdeyim,900-1000 arası alıp 300-400 sporla yakmaya çalışıyorum.sen de öyle yap bence bol bol spor.Miyav_su canım ben evdeym sorma başıma nelrr geldi. Büyük bi nazar var üstümde.
Dün mutfağımı üç kez su bastı, halım mahvoldu tesisatçı yaptı mutfağı topladım sildim suları boşattım, halımı yıkadım. Bugünde ocağın üstünde duran çaydanlık kaynarken üstteki demliği kendi kendine devrildi her yer battı çay pisliği oldu. Temizledim, ocağı silerken parmağımı yardım. Sonra oturdum kendimi okudum.
Bugün sıkı diyete başladım. Sabah çok şükür ki 76,1 çıktım.
Bugün sabah,
Yarım salatalık, bi kiraz domates, limonlu kepekli bisküvi, 1 dilim tulm peyniri yedm.
Öğlen tekrar bisküvi,
Akşam yemeği de bi porsiyon Bezelye, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase yoğurt yedim. Şuana kadar yediklerim 600 kalori falan. Böyle gitmem lâzım.
Kiyamam cnm yaMiyav_su canım ben evdeym sorma başıma nelrr geldi. Büyük bi nazar var üstümde.
Dün mutfağımı üç kez su bastı, halım mahvoldu tesisatçı yaptı mutfağı topladım sildim suları boşattım, halımı yıkadım. Bugünde ocağın üstünde duran çaydanlık kaynarken üstteki demliği kendi kendine devrildi her yer battı çay pisliği oldu. Temizledim, ocağı silerken parmağımı yardım. Sonra oturdum kendimi okudum.
Bugün sıkı diyete başladım. Sabah çok şükür ki 76,1 çıktım.
Bugün sabah,
Yarım salatalık, bi kiraz domates, limonlu kepekli bisküvi, 1 dilim tulm peyniri yedm.
Öğlen tekrar bisküvi,
Akşam yemeği de bi porsiyon Bezelye, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase yoğurt yedim. Şuana kadar yediklerim 600 kalori falan. Böyle gitmem lâzım.
bence çıkmayın motivasyonunuz düşmesin.2-3 gün dikkat edin yediklerinize akşamları sadece salata falan yiyin mesela öyle çıkınSelam kizlar napiosunuz anca gelebildim siteye diyetide epeyce bosladim ya cikolata tatli yemek o bu kafayi yiyecektkm artik tartiya cikmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?